אתה TheNuts,ואתה צודק, אבל יכול להיות שגם אשאר דומה למה שאני עכשיו, זאת לא ניתן לגלות.
אתה TheNuts,ואתה צודק, אבל יכול להיות שגם אשאר דומה למה שאני עכשיו, זאת לא ניתן לגלות.
|
|
לאדע אחי אני אישית מה שהייתי בגיל 14 למשל הוא אפילו לא קרוב לגיל 18 לדוגמא...בנאדם אחר לגמרי בכל המובנים שאפשר לחשוב עליהם..קיצוניות אחת וקיצוניות שניה בוא נגיד חח
לעולם אל תגיד "לעולם לא אהיה XYZ" כי יכול מאוד להיות שזה דווקא מה שתהיה. לי אישית זה קרה.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 23-05-2011 בשעה 22:59.
אל תיתיחס עליהם ואל תדבר איתם, שהם פונים למטרה לפגוע שלך להם נאג חזק במטרה לפגוע אבל תעשה עם חיוך והם ירדו מימך
Crunch, אתה ממש חנון חחחחח
לא בא להעליב אותך אבל ככה זה ילדים בגילך, ככה גם אני הייתי...הלכתי ראש בקיר לא הקשבתי הרבה לאנשים כמו מטומטם.
כל מה שאני אגיד עכשיו לא יישנה כלום.. אני מבטיח לך ש99% שתשתנה מקצה לקצה.. אני בן 18 וכשהייתי בן 16 וחצי הייתי קוקסינל בתול עם פיק ברכיים אחומניוקי..עכשיו אני לא סופר אפחד יש לי מעגל חברתי ענקי ב"ה ואני מריץ..
נערך לאחרונה על ידי Crunch; 25-05-2011 בשעה 15:18.
ניסית לחשוב פעם למה לכוסיות זה עובד לבנות שהן ניראות פחות טוב זה לא ?
התשובה פשוטה מאד..בנות שניראות טוב..התחילו איתן הרבה כבר..והן עברו והיו ובהרבה סיטואציות מיניות אז הן רגילות לדברים כאלו ומרגישות בנוח עם זה..לעומת זאת בנות פחות או לא יפות..לא התחילו איתן הרבה..יש להן ניסיון מיני של איזה בן 12 גג..וככה הןו מרגישות לדברים כאלו..תחשוב שהיית מריץ גיים על ילדה בת 12..איך היא הייתה מגיבה ? בדיוק ככה..תעלם מזה (: