קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. "פוטנציאל ההתלקחות השנה - בגזרה הדרומית"
    על ידי falafel בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-02-2007, 10:22
  2. PSD שלי עם פוטנציאל קטלני
    על ידי de_dust בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-11-2006, 19:43
  3. [דיון]המתאבק הכי לא מנוצל בWWE..
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 13-02-2006, 11:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

פוטנציאל לא מנוצל

ברירת מחדל פוטנציאל לא מנוצל

אני מכיר את כל הבנות בשיכבה שלי אבל אין מגע בכלל ואפילו את המספר שלהם אין לי למרות שאומרים שלום כשרואים ולפעמים גם צוחקים קצת
    נגיד איזה אחת הצעתי לה נישואים בצחוק כזה או אחת אחרת שדיברתי איתה מיני מאוד פעם אחת אני נכנס בשער של הבית ספר והיא צועקת ־הבן אדם שרשם ביקש להיות בעילום שם כי הוא מתבייש־ !!!! מה קורה? חלמתי עלייך !! ואז שהיא קלטה שכל הבית ספר שמע היא התביישה כזה חח אבל זה SP ענק
    איך אני יכול לנצל את זה לטובתי , להשיג סגירות ,לצאת איתן, משהו..? כי יש לי ביטחון אני אוהב לעשות שטויות אני נראה טוב אבל הבעיה שלי זה שאין לי חברים.... חוץ מחבר אחד שלא אוהב לצאת אין לי חברים אז אין לי עם מי לצאת ואז יוצא שאני לא יוצא ולא מתחיל עם בנות וסתם יושב בבית משתעמם. ואני מת לפתוח סטים מתתת כבר לזיין להשיג חברה משהו...(כולה נישקתי בכיתה ט' זהו..)בכלל לשפר את החיים שלי אני כל היום בבית ועוד מעט צבא אני לא רוצה להגיע לצבא בתול ואני שומר שבת ככה גם בשבתות נראה לי אני לא יוכל לצאת אז מה עד גיל 21 בתול?לא נראה לי..

מה אני יכול לעשות כדי לשפר את המשחק ובכלל ת'חיים?

מה שהכי עצוב זה שכיתה ט' לא הייתה אחת ,אחת !! שלא התחילה איתי ותיראו אותי היום.. איך הגלגל מסתובב יא אללה..
    עזרה אנשים עזרה
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 23-05-2011 בשעה 15:39.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דבר ראשון אתה צריך שיהיו לך חברים בשבילך עצמך לא רק בשביל להכיר בנות , אז תנסה להתחבר לאנשים ותראה להם שיש לך מה להציע להם . אחר כך שיהיו לך חברים תכיר בנות דרך חברים שלך או לבד ותפתח איתן מפגשים ככה שתצא איתן ואז שהן יהבו אותך בשביל שתהיה לך חברה וככה תוכל לזיין אותה בדרך פשוטה.

כדאי לך לנסות ליצור לעצמך מעגל חברים שתרגיש איתו הכי טוב ונוח.

תמיד בקבוצה של חברים יש את האלפא מייל שמחבר בין כולם והוא זה שיוזם לאן לצאת וכו'.. עכשיו אם אין כזה אז קשה נורא ליצור מעגל חברים שיהיה טוב עבורך. לכן אתה יכול להיות אותו אלפא מייל. ז"א אם אתה מכיר מספר אנשים שנראים לך אחלה וכיף איתם. תנסה להזמין וליזום איתם יציאה כלשהי סתם ככה.

ולגבי הבחורות ... זה קשה סתם כך על רגל אחת להגיד לך מה כן לעשות ומה לא לעשות.. תנסה להתחיל בלקרא מדריכים. מה שבטוח זה שלהישאר בבית זה לא טוב.

אם יש לך איזשהו קושי פסיכולוגי אחר או מחסומים וכו' תנסה להתגבר עליהם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

הייתי במצבך ודבר אחד ישלי להגיד לך, להרחיב את המעגל החברתי. משם הכל יגיע..

תודה על התגובות זה לא בעיה של קושי פסיכולוגי או שאני מופנם או משהו להפך אני חופשי צוחק עם כולם אני מכיר גם את כל השיכבה שלי והם מכירים אותי ואני חברותי אבל לא יודע למה פשוט יצא ככה שהתגבשו קבוצות בכיתה ורק אני נשארתי לבד
    יש לי ילדים בכיתה שכל שבוע כמעט יוצאים למועדון אבל אני יצא נדחף כזה עם אני יגיד להם: "יש מצב אני בא גם?"
    (הם אלפות כאלה שמשיגים בחורות חופשי)
    יש לכם רעיונות איך אני יכול להתחבר איתם ולצאת איתם בלי לצאת מסכן?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect