אני מכיר את כל הבנות בשיכבה שלי אבל אין מגע בכלל ואפילו את המספר שלהם אין לי למרות שאומרים שלום כשרואים ולפעמים גם צוחקים קצת
נגיד איזה אחת הצעתי לה נישואים בצחוק כזה או אחת אחרת שדיברתי איתה מיני מאוד פעם אחת אני נכנס בשער של הבית ספר והיא צועקת ־הבן אדם שרשם ביקש להיות בעילום שם כי הוא מתבייש־ !!!! מה קורה? חלמתי עלייך !! ואז שהיא קלטה שכל הבית ספר שמע היא התביישה כזה חח אבל זה SP ענק
איך אני יכול לנצל את זה לטובתי , להשיג סגירות ,לצאת איתן, משהו..? כי יש לי ביטחון אני אוהב לעשות שטויות אני נראה טוב אבל הבעיה שלי זה שאין לי חברים.... חוץ מחבר אחד שלא אוהב לצאת אין לי חברים אז אין לי עם מי לצאת ואז יוצא שאני לא יוצא ולא מתחיל עם בנות וסתם יושב בבית משתעמם. ואני מת לפתוח סטים מתתת כבר לזיין להשיג חברה משהו...(כולה נישקתי בכיתה ט' זהו..)בכלל לשפר את החיים שלי אני כל היום בבית ועוד מעט צבא אני לא רוצה להגיע לצבא בתול ואני שומר שבת ככה גם בשבתות נראה לי אני לא יוכל לצאת אז מה עד גיל 21 בתול?לא נראה לי..
מה אני יכול לעשות כדי לשפר את המשחק ובכלל ת'חיים?
מה שהכי עצוב זה שכיתה ט' לא הייתה אחת ,אחת !! שלא התחילה איתי ותיראו אותי היום.. איך הגלגל מסתובב יא אללה..
עזרה אנשים עזרה![]()

)בכלל לשפר את החיים שלי אני כל היום בבית ועוד מעט צבא אני לא רוצה להגיע לצבא בתול ואני שומר שבת ככה גם בשבתות נראה לי אני לא יוכל לצאת אז מה עד גיל 21 בתול?לא נראה לי..
ציטוט ההודעה