קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2007, 01:21
  2. יש לכם אמונות תפלות?
    על ידי קוריאני בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-08-2006, 16:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 41

Limiting Beliefs - אמונות מגבילות .

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

Exclamation Limiting Beliefs - אמונות מגבילות .

היי.

אחד הדברים שעוצרים אתכם, הוא, או הם, האמונות שלכם.

שמעתם על המושג אמונות מגבילות ?

אתם מוזמנים לקרוא מאמר בנושא אמונות מגבילות וצרות אחרות , שכתבתי בנושא לפני כמה דקות.

בסוף המאמר כתבתי תרגיל קצר.
    אני רוצה שנבצע אותו גם בפורום.
    כל אחד יכתוב מה הן האמונות המגבילות שלו, ושאר חברי הפורום ינסו לענות לו. (מתקדמים - צריך עזרה שלכם כאן )
    זה תרגיל קשה, כי אחד הדברים שהכי קשה להודות בהם הוא שאנחנו צריכים עזרה. כולנו פה רוצים לפרסם סגירות עם HB 10 ,
    אבל לבוא ולומר " זה מגביל אותי, אני חושב שאני שמן " זה קשה מאד ומצריך בגרות.

מעניין איך התרגיל יעבוד.

XAN

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

אממ אוקי לי יש צמד כאלה

הראשונה היא שאין לי חיים מעניינים מספיק כלומר אני יכול להשיג את המספר שלה ולנשק אותה

אבל אין לי כ"כ מה לעשות ביום השני כי החיים שלי לא כ"כ מעניינים

והאמונה השנייה שלי שהיא מאוד מטריד היא שהצלחתי כי היה היתה במצב רוח טוב הצלחתי כי הסיטואציה זרמה

ולא שהצלחתי כי אני תותח

אז אנא ממך רפא אותי (אני סתם ציני אני באמת צריך קצת עזרה).

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה

מעניין איך התרגיל יעבוד.

XAN
    נערך לאחרונה על ידי sniph; 24-05-2011 בשעה 19:35.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

יש כמה,

1. יש לי חבר, אלפא, טבעי, מושלם קיצר, כשאני מסתובב איתו או אפילו מדבר איתו הכל מצויין חוץ מעובדה אחת, אני בטוח, פשוט בטוח שהוא יותר טוב ממני, הולך לו מצוין, הולך לי מצוין אבל אני בטוח אם בחורה תתלבט ביני לבינו זה יהיה 100% הוא, אם אני הולך איתו/נמצא איתו בסביבת נשים, אני בטוח שהנשים רוצות אותו ואז אני לא רואה שום טעם אפילו לנסות ולעשות משהו כי המחשבה שלי זה אם האישה תהיה איתי זה רק כי היא מתפשרת עליי כי הוא לא רוצה אותה/היאל א יכולה להשיג אותו.

2. חצ'קונים, זה לא ממש ממש נורא, אבל יש לי, לפעמים זה צומח ליד הפה, לחי, סנטר, אזורים ליד הפה ואז פשוט לא נעים לי לדבר עם נשים כי אני מרגיש ממש מכוער בגלל זה, אני מטפל בזה אבל זה לא נעלם תוך יום, ולא תוך יומיים, ובזמן הזה אני מרגיש מכוער וזה מפריע, אני לא רוצה להתנשק, ואפילו לא לדבר.

3. אני מפחד שתהיה לי חברה, אני מנסה לדמיין במוח איך זה הולך, היא באה אליי/אני בא אליה/נפגשים, ומה אז? מתנשקים קצת, אבל מה עושים? אני צריך שנהנה, שיהיה מצחיק שויעביר את הזמן בכיף, וכל רעיון שיש לי זה עובר מהר, לדוגמא החברה באה אליי אני מנגן לה קצת בגיטרה, אחרי כמה זמן זה נמאס, וגם אם לא, אז מה יום אחרי זה? שוב? ואחרי זה? אפשר לקחת את זה לכיוון אחר, לדוגמא ללמד אותה שיר, זה מצוין, אבל שוב זה גם עובר או נמאס אחרי כמה זמן.. ואחריי קצת זמן יגמרו כל הדברים האלה(דוגמא לעוד כמה, פסנתר, ווי, מחשב, רובה אוויר וכו') כי זה דברים קבעים וצריך איכשהו לחשוב ספונטני, להמציא דברים כיפיים, לצאת החוצה ולעשות משהו, ואני לא חושב שיש לי את זה, זה קשה לחשוב ככה על רעיונות פתאום ברגע..

מקווה שילך טוב :]

לזה שמעליי, אני אנסה אולי לעזור לך
    לגבי הראשונה אין לי מושג, אותה בעיה
    ולגבי השניה, תנסה לשחזר איך הכל הלך, את המשפטים שאמרת, את המגע, את הדברים שעשית, התגובות שלך, ואז אתה יכול להבין שזה כן בזכותך, בגלל ההתנהגות והצורת דיבור הצלחת.
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 24-05-2011 בשעה 20:28.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

טוב, צריך להיות רציני ולשים תקלפים על השולחן: אני מוגבל בזה שקשה לי להאמין, או יותר נכון, אני מאמין שאי אפשר להצליח במקומות כגון: מסיבות, התכנסויות של חברים ומעגלים חברתיים (כמו במסיבה, יום אצמעות למשל), ומקומות ששם הביצ' שילד חזק – ללא SP דהינו אני לבד או מקסימום עם חבר.

אמונה שניה: אני לא באמת מאמין שאני הולך לזיין/לנשק את הבחורה שאני מחיל איתה, כשזה קורה, זה כאילו שלא תכננתי את זה ויצא בפוקס אז ניצלתי את ההזדמנות, אני פשוט פותח סט, מנסה להיות כמה שיותר טוב (ומצליח כמובן) אך לא במטרה לסגור, אני פשוט נלחץ כשאני חושב ככה (יכל להיות שאני פועל נכון, אין לי מושג).

אמונה שלישית: מוכרת וידוע להרבה מאיתנו, במילה אחת: כוסיות – בחורות יפות (לאוו דווקא יפות) אלא בחורות באמת על רמה, הבעיה היא שאני חושב שאין לי מספיק נסיון כדי להטריף לה תמאמא.
    היא כבר "ראתה הכל" איך אני אהיה שונה?!
    חשוב לציין, אני לא מדבר על כוסיות חסרות ביטחון, אני באמת מדבר על בחורות שאני יודע שהן חריפות בצורה מדהימה, ויש המון כאלו, טוב לא המון אבל יש .

אנשים, תשתפו אותי בדעותיכם (אהם אהם קסאן ) ואני באמת מקווה שבזכות האשכול הזה, תפתח אצלי דלת בראש שהיתה נעולה כבר הרבה שנים.

המשך יום ג'אננה ובהצלחה לכולנו.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    טוב, צריך להיות רציני ולשים תקלפים על השולחן: אני מוגבל בזה שקשה לי להאמין, או יותר נכון, אני מאמין שאי אפשר להצליח במקומות כגון: מסיבות, התכנסויות של חברים ומעגלים חברתיים (כמו במסיבה, יום אצמעות למשל), ומקומות ששם הביצ' שילד חזק – ללא SP דהינו אני לבד או מקסימום עם חבר.

אמונה שניה: אני לא באמת מאמין שאני הולך לזיין/לנשק את הבחורה שאני מחיל איתה, כשזה קורה, זה כאילו שלא תכננתי את זה ויצא בפוקס אז ניצלתי את ההזדמנות, אני פשוט פותח סט, מנסה להיות כמה שיותר טוב (ומצליח כמובן) אך לא במטרה לסגור, אני פשוט נלחץ כשאני חושב ככה (יכל להיות שאני פועל נכון, אין לי מושג).

אמונה שלישית: מוכרת וידוע להרבה מאיתנו, במילה אחת: כוסיות – בחורות יפות (לאוו דווקא יפות) אלא בחורות באמת על רמה, הבעיה היא שאני חושב שאין לי מספיק נסיון כדי להטריף לה תמאמא.
    חשוב לציין, אני לא מדבר על כוסיות חסרות ביטחון, אני באמת מדבר על בחורות שאני יודע שהן חריפות בצורה מדהימה, ויש המון כאלו, טוב לא המון אבל יש .

אנשים, תשתפו אותי בדעותיכם (אהם אהם קסאן ) ואני באמת מקווה שבזכות האשכול הזה, תפתח אצלי דלת בראש שהיתה נעולה כבר הרבה שנים.

לגבי האמונה הראשונה, אני לא אשקר לך. קשה להכנס(אפילו קשה מאוד להכנס) למעגל חברתי סגור כשאתה לא מכיר שם אף אחד. אבל, עם הזמן ובמיוחד עם הגיל, זה משתנה. כי להכיר אנשים חדשים זה כיף, זה מרענן, וברגע שאתה נניח יושב בפאב עם חבר ליד קבוצה של 8 אנשים נניח, והם צועקים שטות כלשהי ואתה עונה להם(בהנחה שענית לעניין) - אתה נכנס למעגל שלהם פשוט כי אתה בנאדם שזורם ושכיף להיות איתו.
    זה לא כזה מסובך, זה קורה לפעמים אפילו בלי שתנסה. אישית נכנסתי למספיק מעגלים ככה בלי לשים לב אפילו. וכשלא שמים לב זה הרבה יותר מצחיק (לא יוצא במטרה לסגור - אלא להנות.)

אמונה שנייה, אין פה אמונה מגבילה, אתה פועל לפי איך שאתה רואה אחי, כמו שצריך ! צא להנות !

אמונה שלישית... קצת קשה להסביר אבל אני אנסה לעשות את זה בצורה הכי טובה.
    כשאתה בא עם מספיק וייב ומספיק ביטחון עצמי, אתה מציג את עצמך בתור האחד שהיא עדיין לא הכירה, הבנאדם שהיא תמיד אמרה וואי אותו אני רוצה להכיר רק מהסתכלות. נכון, לא תמיד זה עובד, תלוי גם בבחורה ובמצברוח שלה, בסיטואציה ובעוד המון דברים. אבל ראיתי דברים מספיק הזויים כדי לדעת שהכל אפשרי.

יום ג'אננה גם לך בויה !

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    יש כמה,

1. יש לי חבר, אלפא, טבעי, מושלם קיצר, כשאני מסתובב איתו או אפילו מדבר איתו הכל מצויין חוץ מעובדה אחת, אני בטוח, פשוט בטוח שהוא יותר טוב ממני, הולך לו מצוין, הולך לי מצוין אבל אני בטוח אם בחורה תתלבט ביני לבינו זה יהיה 100% הוא, אם אני הולך איתו/נמצא איתו בסביבת נשים, אני בטוח שהנשים רוצות אותו ואז אני לא רואה שום טעם אפילו לנסות ולעשות משהו כי המחשבה שלי זה אם האישה תהיה איתי זה רק כי היא מתפשרת עליי כי הוא לא רוצה אותה/היאל א יכולה להשיג אותו.

2. חצ'קונים, זה לא ממש ממש נורא, אבל יש לי, לפעמים זה צומח ליד הפה, לחי, סנטר, אזורים ליד הפה ואז פשוט לא נעים לי לדבר עם נשים כי אני מרגיש ממש מכוער בגלל זה, אני מטפל בזה אבל זה לא נעלם תוך יום, ולא תוך יומיים, ובזמן הזה אני מרגיש מכוער וזה מפריע, אני לא רוצה להתנשק, ואפילו לא לדבר.

3. אני מפחד שתהיה לי חברה, אני מנסה לדמיין במוח איך זה הולך, היא באה אליי/אני בא אליה/נפגשים, ומה אז? מתנשקים קצת, אבל מה עושים? אני צריך שנהנה, שיהיה מצחיק שויעביר את הזמן בכיף, וכל רעיון שיש לי זה עובר מהר, לדוגמא החברה באה אליי אני מנגן לה קצת בגיטרה, אחרי כמה זמן זה נמאס, וגם אם לא, אז מה יום אחרי זה? שוב? ואחרי זה? אפשר לקחת את זה לכיוון אחר, לדוגמא ללמד אותה שיר, זה מצוין, אבל שוב זה גם עובר או נמאס אחרי כמה זמן.. ואחריי קצת זמן יגמרו כל הדברים האלה(דוגמא לעוד כמה, פסנתר, ווי, מחשב, רובה אוויר וכו') כי זה דברים קבעים וצריך איכשהו לחשוב ספונטני, להמציא דברים כיפיים, לצאת החוצה ולעשות משהו, ואני לא חושב שיש לי את זה, זה קשה לחשוב ככה על רעיונות פתאום ברגע..

מקווה שילך טוב :]

לזה שמעליי, אני אנסה אולי לעזור לך
    לגבי הראשונה אין לי מושג, אותה בעיה
    ולגבי השניה, תנסה לשחזר איך הכל הלך, את המשפטים שאמרת, את המגע, את הדברים שעשית, התגובות שלך, ואז אתה יכול להבין שזה כן בזכותך, בגלל ההתנהגות והצורת דיבור הצלחת.
    1.זה כבר להאמין בעצמך, זה רק עם הזמן. אל תדאג - עוד יגדלו הביצים ויגדל האגו והביטחון העצמי יגיע למקומות שלא האמנת שהוא יכול.
    אבל זה רק אם אתה בטוח בעצמך, אם אתה שלם עם עצמך.

2.תחשוב על זה מצד שני, לבחורה יש את השפם, שחי, זקן, זיפים, גבות, ועוד כל האיפור לדאוג לו. אתה באמת חושב שאם אתה מדבר עם מישהי, אכפת לה יותר איך אתה נראה מאשר איך היא נראית?

3. זה כבר לא קשור לפה, החברות הולכות למתבגרים ומתגברים. אבל בתמצית? אתה אצלה היא אצלך, אתם ביחד. לא משנה מה אתם עושים, אם באמת זו מערכת יחסים טובה, עצם העובדה שאתם ביחד(פיזית) מספיקה.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

בקשר ל3, זה כן קשור לפה כי הכוונה זה שאני חושב שאני משעמם ולא מספיק זורם אולי ולא יהיה מה לעשות, זה שאני והיא פיזית ביחד, זה טוב אבל אין בזה שום דבר מיוחד, אין שום דבר שונה מהמערכות יחסים האחרות שהיו לה, ואין בזה משהו שיגרום לה לרצות להמשיך את זה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

האמונה הכי מגבילה והכי גדולה שללי היא שאי אפשר להתחיל עם כוסיות ושאני מדבר על כוסיות HB 9.5-10 במועדון ..
    כי כבר מראש אני יודע שלא תהיה זרימה ...
    פעם אחת היה לי ת אומץ לגשת לכוסית וזה זרם לי אבל קשה לי לגשת לכוסיות במועדון ובכללי אני כאילו מתפשר על HB 7-8 במקום על 10 גם בפיבוק ששאני מוסיף בנות אני מחפש ת 7-8 ולא ת 10 וגם סתם בקניון שאני רואה תכוסיות קשה לי לגשת ממש מתוך הנחה ש 200 בניםןם מתחילים איתן ביום והן לא יזרמו
    נערך לאחרונה על ידי rio120; 24-05-2011 בשעה 22:37.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    בקשר ל3, זה כן קשור לפה כי הכוונה זה שאני חושב שאני משעמם ולא מספיק זורם אולי ולא יהיה מה לעשות, זה שאני והיא פיזית ביחד, זה טוב אבל אין בזה שום דבר מיוחד, אין שום דבר שונה מהמערכות יחסים האחרות שהיו לה, ואין בזה משהו שיגרום לה לרצות להמשיך את זה
    אמרתי לך, זה לא לפה. זה קשור למתבגרים. מערכות יחסים זה ממש לא לפה.
    ושוב אני אגיד, ברגע שתהיה לך חברה אתה תבין לבד מה אתם תעשו.
    עם האקסית שלי הייתי מתראה 6 פעמים בשבוע, כל פעם היינו מתחרמנים מחדש, והיו ימים שבכלל הכנתי לה אוכל(היא ומטבח זה הפכים רחוקים, מאוד מאוד מאוד) או שישבנו לראות כדורגל. כן, בחורה ראתה כדורגל, היא ביקשה אפילו...

*אגב - אם אתה מגיב למישהו, כדאי שתצטט אותו, ככה הוא ידע שהגבת להודעה שלו.
    נערך לאחרונה על ידי Fabio; 24-05-2011 בשעה 22:37.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אפשר לסכם את כל האמונות שכתבת במשפט אחד - אתה לא מאמין בעצמך
    התכנסויות של חברים ומעגלים חברתים?!!? רוב הבנות שהייתי איתם הכרתי במקומות כאלה, כנארה היית כמה פעמים באירועים כאלה ולא הלך לך טוב, ועכשיו אתה נלחץ כל פעם שאתה הולך לשם.
    וזה שאתה לא מאמין שאתה הולך לסגור, בכלל מחזק את הדעה שלי שאתה לא מאמין בעצמך, וחבל.
    אמונה שלישית אני חייב להזדהות איתך ולהגיד שגם אני סבלתי ממנה, עוד פעם, אם אתה לא מאמין בעצמך שתצליח להטריף אותה, איך תטריף אותה?

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי b_w צפיה בהודעה
    אפשר לסכם את כל האמונות שכתבת במשפט אחד - אתה לא מאמין בעצמך
    התכנסויות של חברים ומעגלים חברתים?!!? רוב הבנות שהייתי איתם הכרתי במקומות כאלה, כנארה היית כמה פעמים באירועים כאלה ולא הלך לך טוב, ועכשיו אתה נלחץ כל פעם שאתה הולך לשם.
    וזה שאתה לא מאמין שאתה הולך לסגור, בכלל מחזק את הדעה שלי שאתה לא מאמין בעצמך, וחבל.
    אמונה שלישית אני חייב להזדהות איתך ולהגיד שגם אני סבלתי ממנה, עוד פעם, אם אתה לא מאמין בעצמך שתצליח להטריף אותה, איך תטריף אותה?
    זה בסדר, קיבלתי יעוץ קטלני, איזה תותח אחד דיבר איתי שיחה בת זונה - תודה על התגובה ניראה לי הסתדרתי כברר .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 25-05-2011 בשעה 17:24.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

זה בסדר, קיבלתי יעוץ קטלני, איזה תותח אחד דיבר איתי שיחה בת זונה - תודה על התגובה ניראה לי הסתדרתי כברר .
    מזל טוב

ואל תתביש לחלוק איתנו את המסקנות שהגעת אליהן

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

1) למרות שאני מאמין שהתגברתי על האמונה הזאת, אני נמוך (מטר שישים)
    2) הרבה פעמים לא מאמין שיש לי מה להגיד ואז נרתע מלפתוח שיחות

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

הראשונה זאת לא אמונה מגבילה, זאת אמונה מציאותית. חייבים SP בשביל להצליח עם בנות ששוות את ההצלחה ולא כונפות מזדמנות שיזרמו עם כל אחד. אם אתם טוענים שאתם מביאים כוסיות ללא SP ועם מעמד חברתי ששווה לתחת, כנראה שכל תימניה עם פרצוף של סוס נחשבת אצלכם ל"כוסית" (אותן הכונפות המזדמנות שזורמות עם כל אחד כך או כך)..הרף שלי קצת יותר גבוה. חח

האמונה השניה זה סתם אמונה של כובעים תפסיק להיות כובע וזה יעלם

האמונה השלישית גם לא מגבילה אלא נכונה, זה למה קודם מתעסקים בעצמך ובמעמד חברתי ורק אח''כ מגיעים לבנות כאלה. כי הן יראו שאתה עם מעמד חברתי נמוך ואתה סתם כובע הן אפילו לא יסתכלו עליך.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 25-05-2011 בשעה 22:18.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם הוא הפלדה והטנק מתכת בלבד

פאק זה המאמר היחיד שנתן לי השראה!!! באמת! WHO CARES WHAT SHE THINKS (:

משתמש מתחיל האוואטר של TiBi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    הראשונה זאת לא אמונה מגבילה, זאת אמונה מציאותית. חייבים SP בשביל להצליח עם בנות ששוות את ההצלחה ולא כונפות מזדמנות שיזרמו עם כל אחד. אם אתם טוענים שאתם מביאים כוסיות ללא SP ועם מעמד חברתי ששווה לתחת, כנראה שכל תימניה עם פרצוף של סוס נחשבת אצלכם ל"כוסית" (אותן הכונפות המזדמנות שזורמות עם כל אחד כך או כך)..הרף שלי קצת יותר גבוה. חח

האמונה השניה זה סתם אמונה של כובעים תפסיק להיות כובע וזה יעלם

האמונה השלישית גם לא מגבילה אלא נכונה, זה למה קודם מתעסקים בעצמך ובמעמד חברתי ורק אח''כ מגיעים לבנות כאלה. כי הן יראו שאתה עם מעמד חברתי נמוך ואתה סתם כובע הן אפילו לא יסתכלו עליך.
    חלאס לדבר שטויות.
    זה שלא סגרת אף פעם עם כוסית בלי SP זה או בגלל שאתה גרוע, או בגלל שלא ניסית אפילו.
    אל תנסה להחדיר פה לאנשים כל מיני אמונות על מעמדות, קשרים, זובי....חלאס אתה לא מבין מהחיים שלך, בחיים לא ראית עולם מה אתה מדבר בכלל שטויות?

תקשיב לי ותקשיב לי טוב, שואל השאלה על האמונות מגיבלות.
    לא משנה אם אתה הבן אדם הכי מקושר בעיר, לא משנה כמה כסף יש לך, שום דבר לא פוטר אותך מגיים "ומשחק" עם בחורה.
    תסמוך עליי, אני בן אדם שטס לחו"ל וראה בחורות בחיים שלו (בניגוד לטיילר שחושב שהישראליות האינטרסנטיות מציגות מה שקורה בעולם),
    תאמין לי גיים טוב יביא לך כל בחורה שאתה רוצה.
    נערך לאחרונה על ידי TiBi; 26-05-2011 בשעה 13:34.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,457 | הודעות: 8,205,050 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect