קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 28-05-2010, 06:50
  2. שירי אהבה, עברייים ולועזיים, מומלץ!!!
    על ידי Ravid בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 21-04-2008, 16:08
  3. אסי הג'וקר - בשם אהבה
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:32
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27

WTF..? קשר רומנטי? אהבה? תפסיקו להסתלבט עלי ותנו לי לשחק בסוני בשקט! - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:33.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אן-רוס
    לייקים
    26
    נקודות
    242
    משפט מחץ
    אנו יוצרים את המציאות בה אנו חיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    גבר, למה היית עדין איתו? הרשו לי להיות הנביא המטיף שישבור כמה מיתוסים.
    חברה ובכלל קשר זוגי, ברוב המקרים, זה לא משהו שיהיה "לעבור תהליך ביחד איתי.." איתו.
    חברה, ברוב המקרים, זה תהליך מיגע בפני עצמו! שאתה תצטרך לרכוש המון חיזוקים מבחוץ בשביל לשרוד איתה!
    המון מפרשים את המונח "חבר" כך: להוכיח כל יום מחדש שאתה אוהב אותה, לשמוע המון זיבולי שכל בשביל שהיא תתן לך בסוף אותו היום, לקנות מערכת בקרה מתוחכמת בשביל להבטיח שהיא לא תצא עם גברים אחרים, לעשות המון דברים שאינך אוהב בשביל לרצות אותה!
    כמובן שאני מגזים וזה כללי מידי, יש לא מעט זוגות שבאמת הולכים יד-ביד, הבחורה לא צריכה את ההוכחות לאהבה מבן זוגה והבן זוג לא צריך את הסקס ממנה בכל לילה, אני לא אומר שקשר זוגי זה דבר מעצבן אך מה שאני כן ממליץ לך זה לא להסתמך על קשר זוגי ולא לראות בו כישוע, לעיתים קרובות קשר רציני תומן בחובו המון דברים שיגרמו לך לומר בדיעבד "איפה חיי הרווקות שלי איפה?".

אוו מעולה, סיפקת לי אחלה מדד לגבי מצבך בתחום.
    כרגע אתה נחשב מבחינתי לביות של מיסטרי וכל השאר, אתה מכיר את החומר מצויין ואם תעשה עליו בגרות אתה תקבל 100 בטוח!
    כעת, בשביל להגיע לתוצאות הרצויות שאתה כלכך מצפה להן, תשתחרר מכל החומר! צחק עליו! זלזל בו! עשה מה שבא לך לעשות באותו הרגע ותפסיק לחשוב! גם אם מה שיהיה בא לך לעשות באוות הרגע זה לומר לבחורה "רוצה שאקנה לך קפה? רוצה שארים לך את התיק? בואי אסדר לך את הכיסא, בואי אלווה אותך, בואי אעזור לך בשיעורי הבית, יודעת מה, בואי ואעשה לך אותם!" בדיוק כמו AFC רק שהפעם זה נשעה באמת מתוך בחירה וידך תמיד תהיה על העליונה. בקיצור - מחק את כל החומרים שלך מהמחשב ותתחיל לפעול מתוך אינטואיציה.
    לגבי האם ישנה אהבה או לא, ישנה אהבה!
    קודם כל, אהבתי לאחים שלי, להורים שלי, לאחי לנשק, לעם שלי, לחיות, למשחקי מחשב, אהבת האל!
    אהבה מסוגים אלו ממש אבל ממש לא נובעת מתוך האינסטינקט להתרבות! כך שגם אהבה לחברה שלך יכולה לנבוע מתוך מניעים אחרים ובהרבה יותר טהורים מ"לשרוד/להתרבות". אגב, אם היית חוקר טיפה היית מגלי שישנם סוגי אהבות רבים, חלק השוו זאת לויטמינים!

אני שמח שקבלתי את ההסכמה הנשית
    תודה על התגובה החיובית, מה דעתך לכתוב פוסט על הנושא ולספק לנו הגולשים (שרובנו גברים) נקודט מבת נשית על כל העניין?
    אני מניח שזה יעזור לכולנו
    אעשה זאת.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אין דבר כזה אהבה, יש משיכה.

גברים נמשכים לערך רביה.

נשים נמשכות לערך הישרדות.

פשוט וברור.

מאמר יפה, הקטע עם האיך שהייתה רוצה שהיא תתנהג איתך, אתה תתנהג אליה לא נכון. כי אתה אמור להתנהג שונה ממנה, להיות ערך גבוה ממנה. כשתתנהג כמו שהיא מתנהגת אליך (בלי נגים, פחות תשומת לב, מחמאות בלי הפסקה וליקוקי תחת וכ'ו) הערך שלך ישר ירד והיא תאבד משיכה.

People do it everyday, they talk to themselves... they see themselves as they'd like to be, they don't have the courage you have, to just run with it.
    זה מאוד עצוב אם אתה רואה ככה את הנושא.
    עברת שטיפת מוח חזקה ממיסטרי ובקרוב אתה תשנה את הגישה כמו כולם.
    החיים זה לא מדע מדיוק, יש הרבה דברים לא ידועים ואתה לא יכול להגיד על בסיס כלום שנשים נמשכות לבעלי ערך הישרדותי גבוה וגברים נמשכים לערך רבייתי גבוה(או איך שלא כובים את זה).
    מצטער על השוק שתחטוף עכשיו, אבל מיסטרי מפליץ לפעמים דברים משום מקום. "חייב לחכות 7 שעות לפני שהיא תשכב איתך", "תן לה 2 נגים, ספר סיפור שמעלה לך את הערך ואז היא תימשך אליך".
    זה לא נכון, אין פה שחור ולבן.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ליקוקים נובעים מחוסר בטחון נטו.
    אין סיבה שמישו עם בטחון עצמי ילקק לאחרים ובטח לא בשביל סקס...בשביל כסף אני עוד יכול להבין.

המטרה האחרונה שלי בחיים זה "להעביר תגנים שלי", יש מספיק דפוק אחד כמוני...לא צריך ליצור עוד יצורים עם פגמים מוחיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אתם מעוותים את מה שרשום

כי אתה אמור להתנהג שונה ממנה, להיות ערך גבוה ממנה.

אף אחד לא אמר לתת לה נגים בנוחות או לא להראות עניין אחרי שיש משיכה. אתם מעוותים את מה שרשום.

אם תתנהג כמוה היא תאבד משיכה (בטווח הארוך).

"אהבה" למשפחה זאת סך הכל סימפטיה לאנשים בעלי DNA קרוב לשלך אתה חיי איתם הרבה זמן, אתה מפתח אליהם סימפטיה ומרגיש בנוח לידים. כל ה"חברויות" ו"אהבות" מבוססות אח ורק על ערך רביה\הישרדות. למה אדם חבר עם אדם X ולא Y? אין פה שום דבר אישי, כנראה שלאדם X יש יותר ערך ה\ר להציע. גם כשאתם עוזרים לאדם במצוקה (מה שמנקודת מבט ראשונית לא נראה כתרומה לערך ה\ר) אתם פועלים לפי מה שמכוייל במוח שלכם כשאנשים חיו בקבוצות של 100 איש בערך... כשנתתה טובה לאדם (הגוף מתגמל בהרגשה טובה) אז יש יותר סיכויים שהאדם הזה יעשה לך טובה בעתיד(מעלה את סיכוי ה\ר). כל המטרה היחידית שלנו בחיים זה להעביר את הגנים שלנו, נחשו איך..............

אני לא הולך להתנהג כמו שסוניק אומר לי, אין פה שום רצון או בחירה אישית. אני לא רוצה להיות כלבלב של מישהו..... אם אתה רוצה להתנהג ככה תשאל את עצמך האם הייתה מתנהג באותה דרך לאיזה מכוערת ששוקלת 100 קילו או לאיזה הומלס. העניין הוא שזה לא משנה מה הערך האמיתי שלך, אף אחד לא יודע את הערך האמיתי אלה רק את הערך שמתקבל\נראה. אם תתנהג באותה צורה לכוסית על כמו שהייתה מתנהג עם בחורה ששוקלת 100 קילו למרות שבתוך תוכך אתה תלקלק לה תציפורן כדי להגיע לכוס שלה היא לא תדע איך אתה באמת חושב, אלה איך אתה מתנהג.
    כמה אתה מזיין את השכל...
    להגיד לך את האמת? גם אם זה נכון, אני מסרב להאמין לזה. אני רוצה להאמין שקיים משהו מעבר לערך חברתי, לרבייה ולסיכוי המתמטי של בן אדם לשרוד.
    ובינתיים הגישה הזאת עובדת לי מצויין. איך הולך לך?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 10:54.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני חבר של בנאדם "X" ולא בנאדם "Y" כי עם בנאדם X יותר כיף ביציאות, הוא לא ביישן כו' וכו'

לא בגלל שהוא נותן לי ערך הישרדות ועוזר לי להתרבות (WTF?)

באותם זמנים עם היה לך "יותר כייף" להסתובב איתו, הוא לא ביישן(כנראה מכיר בחורות=יכיר לך אותן=ערך רביה גבוה יותר) וכ'ו וכ'ו יש לך סיכוי טוב יותר לשרוד איתו. הגנים שלנו עוד לא התרגלו לסביבת החיים המודרנית.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב

אנחנו לא משנים כלום, עוד לא הספקנו להשתנות. אפילו מבחינה פיזית. למה יש לך שערות בזין?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

אחלה מאמר מרתק ומעניין תודה רבה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,405 | הודעות: 8,203,998 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect