אני בן 18 ומעולם לא הייתה לי חברה ואף פעם לא התנשקתי(רציני יעני) .למרות שאף פעם לא הייתי נטול בנות וחברים, אבל לא היה משהו..רק לקראת הגיל הזה זה התחיל ממש ממש להציק לי, אני לא חנון, אני הכי רחוק מהאופי של חנון, וזה עוד סיבה למה זה ממש ממש מציק לי...עוד מעט צבא ולא היה לי קשר עם בחורה..זה לא שבצבא אני לא אמור להכיר, אבל תמיד רציתי נסיון לפני. בקשר לחברים, אין הרבה אבל יש חברים, זה לא מה שמדאיג אותי.
מה שמדאיג הוא שהזמן עובר ועובר ואין לי כלום עם בנות. וואלה פעם הייתי מת להשיג בנות רק כדי לזיין, היום אני מת להשיג בחורה רק כדי לאהוב אותה וההפך , ושמצדי סקס יהיה אחרי 4 שנים. אני מתוסכל מזה, לא בוכה, אבל בהחלט זה תופס את המחשבות שלי כל הזמן וזה מדכא..
מה שמעודד אותי הוא שיש לי חבר שאם הייתי בת הייתי עושה איתו סקס על בטוח וגם לו אין ולא הייתה אף פעם חברה ולדעתי גם לא התנשק...
אני לא מחשיב את עצמי חתיך אבל אני בהחלט מעז לומר שיש הרבה יותר מכוערים ממני. לפחות בפרצוף..
עזרה?
חשוב לציין שאני תמיד מקפיד על לבוש יפה וואלה אני יותר גרוע מבנות בעניין הזה, תמיד שם בושם וכאלה, קיצור לא אחד שמזניח את עצמו ואין בעניין הזה בעיה..קיצור אני ממש מדוכא

ציטוט ההודעה

] הם רובם חבר'ה שהיית קורא להם ממוצעים. בגובה בגוף וביופי.