קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [חסר] קובץ 54 במשחק פיפא 2006 CLONE DVD
    על ידי CompleX בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 10:41
  2. מעניין אותי כמה בנות יש בפורום???
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 23:40
  3. יש פה בנות!!!!!! שרוצות בראש
    על ידי המלטף המרטש בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 18:34
  4. יש פה בנות!!!!!! שרוצות בראש
    על ידי matan l בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:45
  5. "אבא שלו, תראה כמה אתה חסר לו"
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 18:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

בן 18 חסר נסיון עם בנות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל בן 18 חסר נסיון עם בנות

אני בן 18 ומעולם לא הייתה לי חברה ואף פעם לא התנשקתי(רציני יעני) .למרות שאף פעם לא הייתי נטול בנות וחברים, אבל לא היה משהו..רק לקראת הגיל הזה זה התחיל ממש ממש להציק לי, אני לא חנון, אני הכי רחוק מהאופי של חנון, וזה עוד סיבה למה זה ממש ממש מציק לי...עוד מעט צבא ולא היה לי קשר עם בחורה..זה לא שבצבא אני לא אמור להכיר, אבל תמיד רציתי נסיון לפני. בקשר לחברים, אין הרבה אבל יש חברים, זה לא מה שמדאיג אותי.
    מה שמדאיג הוא שהזמן עובר ועובר ואין לי כלום עם בנות. וואלה פעם הייתי מת להשיג בנות רק כדי לזיין, היום אני מת להשיג בחורה רק כדי לאהוב אותה וההפך , ושמצדי סקס יהיה אחרי 4 שנים. אני מתוסכל מזה, לא בוכה, אבל בהחלט זה תופס את המחשבות שלי כל הזמן וזה מדכא..
    מה שמעודד אותי הוא שיש לי חבר שאם הייתי בת הייתי עושה איתו סקס על בטוח וגם לו אין ולא הייתה אף פעם חברה ולדעתי גם לא התנשק...
    אני לא מחשיב את עצמי חתיך אבל אני בהחלט מעז לומר שיש הרבה יותר מכוערים ממני. לפחות בפרצוף..
    עזרה?
    חשוב לציין שאני תמיד מקפיד על לבוש יפה וואלה אני יותר גרוע מבנות בעניין הזה, תמיד שם בושם וכאלה, קיצור לא אחד שמזניח את עצמו ואין בעניין הזה בעיה..קיצור אני ממש מדוכא
    נערך לאחרונה על ידי hihihihihi; 24-05-2011 בשעה 20:22.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

הבעיה היא שאתה ביישן...
    לא שזה רע, פשוט תלמד לווסת את זה.
    נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 24-05-2011 בשעה 20:53.
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

באמת שלא ביישן.

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

דבר ראשון אין לך מה להיות מדוכא תאמין לי שתיהיה לך מישהי אתה רק תרצה לחזור להיות לבד.
    אמרת שיש לך חבר טוב? תצאו, תבלו ותכירו, אני לא מבינה את אלה שמתלוננים על זה שהם לא מוצאים אף אחת בטח שלא תמצאו אם לא תצאו ותכירו ותתחברו לאנשים אחרים.
    עוד אחד פתח אשכול בדיוק כמו שלך (עם אותה "הבעיה") וזה בדיוק מה שאני אומרת לצאת מהבית!
    אם תשב מדוכא ותהיה מתוסכל מהחיים שלך ככה בטח שלא תשיג אף אחת.
    אתה לא ביישן? מעולה
    אתה מטפח את עצמך? עוד יותר מעולה.
    נשים אוהבות גברים מטופחים עם בטחון עצמי וכמו שאתה אומר יש לך את זה, אז מה הבעיה פה? אל תתלונן סתם יש לך גיל אתה יכול להיכנס לכל מקום כמעט.
    אולי אפילו לחברים שלך יש להם להכיר לך מישהי, תשאל..

פיקאפ>>>>>>>>>>>[פורום משמאל]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נראלי שאני לא יודע אם יש לי ביטחון עצמי או לא
    אני בנאדם רזה רצחחחחחח
    יש מצב שזה משפיע בתת המודע?

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי hihihihihi צפיה בהודעה
    אני בנאדם רזה רצחחחחחח
    משפיע מה, שאתה רזה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

אני בנאדם רזה רצחחחחחח
    בינתיים כל החבר'ה שאני מכיר שהביאו בנות איכותיות ובכמויות[מתפלא?..-תחשוב לכיוון של יחצ"נים ומפיקים] הם רובם חבר'ה שהיית קורא להם ממוצעים. בגובה בגוף וביופי.

לא קונה את הבולשיט הזה שצריך להיות 1.88 עם מאסה של סוס ועל 4% שומן + לבקר כל היום בים בשביל שיזוף כדי לזיין והרבה.
    בינתיים החבר'ה האלה שאני פוגש שנראים טוב לפי כל הגדרה.מסתבר שתקועים עם איזה אקסית מעצבנת שנים במערכת יחסים מעפנה...

הבעיה שלך כנראה אחרת

אחי אני באותו בעיה כמו שלך בדיוקקקקק בדיוק אחד על אחד, אבל אני בן 17, אחרי יום ההעצמאות אני וחבר שלי התחלנו לצאת לקריונים ולעיר וככה ללכת לטייל לנסות להשיג ולא לשבת כל היום בבית ולנסות לדבר עם בחורות ואני מקווה שזה יעבוד' חח עד עכשיו יצאנו איזה שלוש פעמים :\
    ובסדר אנחנו פתוחים אני קצת ביישן אבל לדעתי זה טוב בנות אוהבות את זה
    אני מקווה שתמצא לך חברה וגם אני ימצא לי אחת ויהיה לנו ביטחון אישי גבוה

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

אני בנאדם רזה רצחחחחחח
    אם זה משפיע על הביטחון העצמי שלך רק אתה יכול לדעת.
    כמו שאמרו לך, תנסה פחות לחשוב על זה ולהיות בדיכאון.
    תצא החוצה בשביל להכיר אנשים, אל תהיה לחוץ על קשר או על חברה.
    אם אתה רוצה אתה מוזמן להציץ בפורום פיקאפ, יש כאלה שזה עוזר להם

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

פשוט תקום בבוקר ותבחר לחיות יותר טוב... אחי הכול בראש שלך!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כל הזיינים שיצא לי להכיר בחיים שלי (האלה שבאמת מזיינים ולא מזיינים תמוח לחבר'ה) הם היו שחיפים לרוב. בינהם כאלה שעושים מסיבות סקס בתוך הדירה שלהם - לך לכיוון האמריקן פאי - אורגיות על בסיס יומי עם הבנות הנחשקות ביותר בארץ. ככה שאל תרגיש רע לגבי זה, אני בעצמי אחד.

אני אישית מכיר אחד שדומה ללוקץ' (חפש בגוגל "לוקץ'" ותבין את הסגנון) שמזיין יותר מכל מי שהכרת ביחד. ובחורות כאלה שאתה חושב שקיימות רק בפורנו, והוא כולו שמן גוץ.

הכרתי גם אחד כזה בדיוק רק שהוא גמד אחושרמוטה, אשכרה בן איזה 19 או 18 בגובה של ילד בכיתה ז' במקרה הטוב.. וגם הוא שחיף מת..אבל זה לא מפריע לו לזיין תבנות הכי איכותיות שיצא לי לראות.

הכל בראש ילד.

אה ותאמין לי שאתה לא רוצה חברה זה חרא של דבר ועוד בלי סקס כמו שאמרת זה בכלל גועל נפש אישה שאתה לא מזיין אין מה לעשות איתה
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 25-05-2011 בשעה 22:40.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    כל הזיינים שיצא לי להכיר בחיים שלי (האלה שבאמת מזיינים ולא מזיינים תמוח לחבר'ה) הם היו שחיפים לרוב. בינהם כאלה שעושים מסיבות סקס בתוך הדירה שלהם - לך לכיוון האמריקן פאי - אורגיות על בסיס יומי עם הבנות הנחשקות ביותר בארץ. ככה שאל תרגיש רע לגבי זה, אני בעצמי אחד.

אני אישית מכיר אחד שדומה ללוקץ' (חפש בגוגל "לוקץ'" ותבין את הסגנון) שמזיין יותר מכל מי שהכרת ביחד. ובחורות כאלה שאתה חושב שקיימות רק בפורנו, והוא כולו שמן גוץ.

הכרתי גם אחד כזה בדיוק רק שהוא גמד אחושרמוטה, אשכרה בן איזה 19 או 18 בגובה של ילד בכיתה ז' במקרה הטוב.. וגם הוא שחיף מת..אבל זה לא מפריע לו לזיין תבנות הכי איכותיות שיצא לי לראות.

הכל בראש ילד.

אה ותאמין לי שאתה לא רוצה חברה זה חרא של דבר ועוד בלי סקס כמו שאמרת זה בכלל גועל נפש אישה שאתה לא מזיין אין מה לעשות איתה
    איפה אתה חי, החיים זה לא סרט, שאתה רואה מישהי ואחרי חמש דקות אתם מאחורי בניין והיא רוכבת עלייך.

לנושא:
    גם לי הייתה תקופה כמו שלך, שפוט שנתיים לא היה לי כלום עם בחורה, וזה לא שהייתי מכוער או משהו, בנות היו שולחות לי עינים וזה אבל כשהכרתי מישהי פשוט רציתי רק לעשות את מה שבא לי וללכת, לא באמת הקדשתי לה את הרצינות שהיא הייתה צריכה, ואחרי שנתיים אחרי שגדלתי, התפתחתי מבחינת האופי הבנתי את הבעיה ושנתתי תרצינות ראיתי שהולך לי.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    איפה אתה חי, החיים זה לא סרט, שאתה רואה מישהי ואחרי חמש דקות אתם מאחורי בניין והיא רוכבת עלייך.

לנושא:
    גם לי הייתה תקופה כמו שלך, שפוט שנתיים לא היה לי כלום עם בחורה, וזה לא שהייתי מכוער או משהו, בנות היו שולחות לי עינים וזה אבל כשהכרתי מישהי פשוט רציתי רק לעשות את מה שבא לי וללכת, לא באמת הקדשתי לה את הרצינות שהיא הייתה צריכה, ואחרי שנתיים אחרי שגדלתי, התפתחתי מבחינת האופי הבנתי את הבעיה ושנתתי תרצינות ראיתי שהולך לי.
    איפה אני חי? בעולם האמיתי, ורואה דברים שאנשים אחרים לא רואים.

שאתה "סלב" במרכאות ויש לך שם ואתה מקושר לאנשים הנכונים, בנות ימכרו את אמא שלהן לסין רק בשביל לקבל ממך תגובה בפייסבוק שלא נדבר על להזדיין איתך. ואני מדבר על בנות שלא היו שמות עליך אם לא היה לך ת"שם" הזה. תבין לבד איך הן נראות ומה המעמד שלהן בחברה.

אני בעצמי קיבלתי הזמנות לסקס בסגנון "בוא היום/מחר/סופש יש לי בית ריק" מבנות שאנלא מכיר בכלל. ועוד כל מיני הצעות שאם אתה לא מזיין אחרי ההצעות האלו אתה יוצא בתול אחושרמוטה. ואני עוד כלום לעומת האנשים שציינתי. אפילו לא עשירית מהם. עכשיו, תדמיין מה הם מקבלים ואיך הם חיים.

אבל עזבו אתם בטח חושבים שאני מדמיין ושסקס אפשר לקבל רק אחרי מערכת יחסים של איזה שנה מאיזו כונפה..אופייני לאנשים ממוצעים.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 26-05-2011 בשעה 01:11.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    איפה אני חי? בעולם האמיתי, ורואה דברים שאנשים אחרים לא רואים.

שאתה "סלב" במרכאות ויש לך שם ואתה מקושר לאנשים הנכונים, בנות ימכרו את אמא שלהן לסין רק בשביל לקבל ממך תגובה בפייסבוק שלא נדבר על להזדיין איתך. ואני מדבר על בנות שלא היו שמות עליך אם לא היה לך ת"שם" הזה. תבין לבד איך הן נראות ומה המעמד שלהן בחברה.

אני בעצמי קיבלתי הזמנות לסקס בסגנון "בוא היום/מחר/סופש יש לי בית ריק" מבנות שאנלא מכיר בכלל. ועוד כל מיני הצעות שאם אתה לא מזיין אחרי ההצעות האלו אתה יוצא בתול אחושרמוטה. ואני עוד כלום לעומת האנשים שציינתי. אפילו לא עשירית מהם. עכשיו, תדמיין מה הם מקבלים ואיך הם חיים.

אבל עזבו אתם בטח חושבים שאני מדמיין ושסקס אפשר לקבל רק אחרי מערכת יחסים של איזה שנה מאיזו כונפה..אופייני לאנשים ממוצעים.
    הדבר שאתה מדבר עליו זה ההבדל הגדול בין בחורה איכותית לבין בחורה שרמוטה.
    וכל עוד אתה נראה טוב, מתנהג כמו שצריך, ויודע לפנות לבחורה, כל אחת מהבחורות שאתה מדבר עליהן ישכבו איתך, ולא צריך להיות סלב,
    ולא כלום.

כל פעם שאני יוצא אם זה לת"א או לכל מקום אחר שיש בו התקהלות רבה של אנשים אני רואה את הבחורות "האיכותיות" שאתה מדבר עליהן.
    עכשיו הבחורות האלה מפנקות, נותנות והכל טוב ויפה, אבל כשאתה פותח איתן מערכת יחסים, זאת מערכת יחסים שלא יכולה להתממש כיוון שלבנות כאלה אין אמון, כי כל גבר שנראה טוב בעיניהם ילכו וישכבו איתו, וזה כבר לא כל כך כיף לך שהיא מזדיינת, תסכים איתי?

קח משימה תלך לבחוץ תחפש בחורה שבאמת איכותית, אחת שלא רצה ומתנשקת עם כל גבר שני שאתה רואה ותנסה להתחיל איתה, ולהשכיב אותה באותו זמן שהשכבת את הבחורות שלך, אם תצליח קיבלת ת'כבוד שלי? אבל הסיכויים שלך שואפים לאפס.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,548 | הודעות: 8,174,135 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect