הכוונה לקופסאות עליהן מופיעה המדבקה "המס שולם"
יצא לי לשמוע הרבה שיש הבדל בין האיכות אבל אני לא מבין מה הקשר בין הדברים
מה הקשר בין רשויות המכס לבין איכות הסיגרייה בכלל...
הכוונה לקופסאות עליהן מופיעה המדבקה "המס שולם"
יצא לי לשמוע הרבה שיש הבדל בין האיכות אבל אני לא מבין מה הקשר בין הדברים
מה הקשר בין רשויות המכס לבין איכות הסיגרייה בכלל...
|
|
בלי מכס = נקנה במקום שהוא לא ישראל/ דיוטי.
במקרה של דיוטי לא צריך להיות הבדל.
במקרה של נקנה במקום אחר, זה לא רק בסיגריות, בהרבה דברים אחרים, משנים את אחוז המרכיבים או את הטעם נקרא לזה בהתאם לצריכת האנשים.
מי ששמע גם על קוקה קולה, הם משנים את הטעם בכל מדינה ומדינה לפי הצרכים, אצלנו הקולה יותר מתוקה מאשר אצל האמריקאים וכו'.
לא שמעתי על זה בהקשר של סיגריות אבל אם זה נכון אני כמעט בטוח שזו הסיבה.
יכול להיות כי אני יודע שמלברו שולחים לארץ סחורה פחות טובה מהסחורה שהם משווקים בארהב, אם תעשן לייט בארהב זה יהיה כמו אדום
נראה לי שאין שינוי
--------------------------------------------------------------------------------------------
יש סיגריות שהם בלי מכס והן מקוריות אז ההבדל הגדול הוא ארץ היצור, בטבק שונה בגלל שזה בא ממדינה אחרת וכמובן שהטעם והחוזק שלהן יהיה שונה.
יש סיגריות בלי מכס שהן בעצם מזוייפות ועדיף לא לעשן אותן בכלל כי לא מספיק שיש חומרים מזיקים בסיגריות במזוייפות יש שאריות טבק או סתם סיבית\נסורת עץ![]()
חלאס לזיון לילד בשכל סיגריה עם מכס היא זאתי שמייבאים באופן חוקי מחו"ל ואלה שללא מכס הם או שיצרו בארץ ויש להם בצד מס שולם ולא מכס
או שהבריחו אותם דרך מצרים (זה מה שהבדואים מביאים ממצרים סחורות גנובות כולל סיגריות שלפעמים הם ביכלל מזויפות וסמים )
אז תעשו טובה מי שלא יודע שלא יזיין לילד תשכל בשטויות אגב גם לפעמים באות סיגריות מזויפות דרך המכס אז שקט אין הבדל בין האכות
נערך לאחרונה על ידי קליט; 03-06-2011 בשעה 13:19.