קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2007, 01:21
  2. יש לכם אמונות תפלות?
    על ידי קוריאני בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-08-2006, 16:07
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 41

Limiting Beliefs - אמונות מגבילות . - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי TiBi צפיה בהודעה
    חלאס לדבר שטויות.
    זה שלא סגרת אף פעם עם כוסית בלי SP זה או בגלל שאתה גרוע, או בגלל שלא ניסית אפילו.
    אל תנסה להחדיר פה לאנשים כל מיני אמונות על מעמדות, קשרים, זובי....חלאס אתה לא מבין מהחיים שלך, בחיים לא ראית עולם מה אתה מדבר בכלל שטויות?

תקשיב לי ותקשיב לי טוב, שואל השאלה על האמונות מגיבלות.
    לא משנה אם אתה הבן אדם הכי מקושר בעיר, לא משנה כמה כסף יש לך, שום דבר לא פוטר אותך מגיים "ומשחק" עם בחורה.
    תסמוך עליי, אני בן אדם שטס לחו"ל וראה בחורות בחיים שלו (בניגוד לטיילר שחושב שהישראליות האינטרסנטיות מציגות מה שקורה בעולם),
    תאמין לי גיים טוב יביא לך כל בחורה שאתה רוצה.
    על הזין שלי החו''ל שלך, אתה גר בחו''ל? אני גר בחו''ל? אבאשך גר בחו''ל? לא אז אל דבר על דברים לא קשורים לעולם בכלל..לאדע מה הולך בחו''ל (חוץ מהשמועות ששמעתי מאנשים כמוך שלך תדע מה נכון מה לא) אני יודע מה הולך בארץ. אני יודע מי מזיין את מי, מי מזיין כמה, מי מזיין את המוח, מי עושה מה, מי הולך עם מי ואני יכול לחתום לך שבלי מעמד חברתי רחוק אתה לא תגיע. במקרה הטוב תהיה ילד כובע שמשקר לעצמו שהוא מביא כוסיות תוך כדי שהוא במערכת יחסים עם כונפה שמנה.

אתה יכול לעשות תסארג'ים האלה שלך עד מחר ולרדוף אחרי בחורות עד מחר ולזיין תתימניות שלך בזמן שאנשים שקלטו את המשחק יושבים רגל על רגל בדירה המפוארת שלהם (שגם זה לא היה להם בלי המעמד שלהם) ומעשנים את הסיגר אחרי סקס

אולי אני עושה אסיד או משו הזוי אחר ומדמיין את הדוגמניות הרוסיות שכל הכובעים מזיינים בתור תימניות שמנות וכל מיני ממוצעות שסניה מביא...לאדע, זה רק אני.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 26-05-2011 בשעה 16:21.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    על הזין שלי החו''ל שלך, אתה גר בחו''ל? אני גר בחו''ל? אבאשך גר בחו''ל? לא אז אל דבר על דברים לא קשורים לעולם בכלל..לאדע מה הולך בחו''ל (חוץ מהשמועות ששמעתי מאנשים כמוך שלך תדע מה נכון מה לא) אני יודע מה הולך בארץ. אני יודע מי מזיין את מי, מי מזיין כמה, מי מזיין את המוח, מי עושה מה, מי הולך עם מי ואני יכול לחתום לך שבלי מעמד חברתי רחוק אתה לא תגיע. במקרה הטוב תהיה ילד כובע שמשקר לעצמו שהוא מביא כוסיות תוך כדי שהוא במערכת יחסים עם כונפה שמנה.

אתה יכול לעשות תסארג'ים האלה שלך עד מחר ולרדוף אחרי בחורות עד מחר ולזיין תתימניות שלך בזמן שאנשים שקלטו את המשחק יושבים רגל על רגל בדירה המפוארת שלהם (שגם זה לא היה להם בלי המעמד שלהם) ומעשנים את הסיגר אחרי סקס

אולי אני עושה אסיד או משו הזוי אחר ומדמיין את הדוגמניות הרוסיות שכל הכובעים מזיינים בתור תימניות שמנות וכל מיני ממוצעות שסניה מביא...לאדע, זה רק אני.
    עם כמה שאתה מדבר על כובעונים ומעמד וכו', לא ראינו אותך מביא אף אחת, מישהו שהיה לו מעמד לו היה מתרגש מזה כל כך ועושה טרולינג בפורום, עד עכשיו סניה הוכיח שהוא הביא הרבה יותר בחורות ממך שחוץ מלדבר בפורום לא עשית כלום.

נ.ב - אני מכיר כ"כ הרבה אנשים בלי מעמד שמביאים כוסיות דרך הפיקאפ אז חלאס לזיין את המוח מעמד עוזר אבל כל פיקאפר מקצועי יוכל להביא כל אחת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

אתה מודע לעובדה שאפשר לייצר sp נכון? יעני metagame או איך שלא כותבים את זה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

משתמשים אנונימיים מביאים הכי הרבה כוסיות נו זה ברור...

אגב אם לזה אתה קורא כוסית מצבך קשה:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1030294311

כונפה שהוא גר איתה בדירה. וראיתי תבנאדם עולה על אגד. בן 25 שלא הגיע לכלום בחיים, גר עם כונפה שבימיי החנוניות שלי לא הייתי חרמן עליה (והייתי חרמן כמעט על כל דבר שאפשר)...

אם לזה אתם קוראים "פיקאפר מקצועי" אז זה עלוב.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 26-05-2011 בשעה 19:12.

כונפה שהוא גר איתה בדירה. וראיתי תבנאדם עולה על אגד. בן 25 שלא הגיע לכלום בחיים, גר עם כונפה שבימיי החנוניות שלי לא הייתי חרמן עליה (והייתי חרמן כמעט על כל דבר שאפשר)...

למה אתה הגעתה בחיים?

יש לי את הסיבות שלי למה לא להזדהות במקרה הספציפי שלי, בכל מקרה אתה מדבר כמו ילד בן 14, אתה מתלהב שעתה מעשן וכו', כל היום מדבר על כובעונים אבל לא ראינו שום בחורה שהבאת, זה לא משנה מי חברה של סניה ואיך היא נראת, הוא אחד הפיקאפרים הכי טובים בארץ והוא הוכיח את זה, תוכיח לי איזה תותח אתה ואז תדבר, בנתיים אתה לא יותר טוב מילד מייפל שמשקר לעצמו

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

טוב הבטחתי מתיישהו לעזור למוח הכובעי שלכם להבין מהזה "מעמד הולך עם מעמד"

הנה בחורה כוסית[או כמו שאני אוהב לקרוא לטיפוס הזה:"כוסיות מקושרות"] שאני מכיר באופן אישי דרך חבר טוב שבזמנו סגר אותה.
    ראיתי בידיוק מי במעגל שלה,אם מי היא מסתובבת,מה המעמדות במעגל,מי יהיה טיפוס שהיא תזיין ומי סתם כובע שמתלהב מהיופי שלה.

*נמחק עקב בקשה*

זה הטיפוס שאני מתכוון שבחיים לא תוכלו לסגור בלי ערך וכניסה למעגל החברתי שלה.בחיים.
    אני לא אומר שפיקאפ לא עוזר עם בנות כאלה.להפך.אינר גיים וחווינות של משיכה יעזרו מאוד.אבל לא רוטינות ומשחקים של כובעים.
    לבנות כאלה סארג'ים לא יעבדו או כל שטות אחרת.

זה מה שנקרא משחק SP - רק זה יכניס אותך למעגל שלה ומשם אתה יכול לעשות כל מה שבא לך כולל פיקאפ[שוב,לא רוטינות כובעיות].

אתם מוזמנים לאונן כובעים שלי למה זה יורד בעוד כמות זמן מוגבלת.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE; 28-05-2011 בשעה 23:25.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה

הנה בחורה כוסית[או כמו שאני אוהב לקרוא לטיפוס הזה:"כוסיות מקושרות"] שאני מכיר באופן אישי דרך חבר טוב שבזמנו סגר אותה.
    ראיתי בידיוק מי במעגל שלה,אם מי היא מסתובבת,מה המעמדות במעגל,מי יהיה טיפוס שהיא תזיין ומי סתם כובע שמתלהב מהיופי שלה.

*תמונה שתרד בקרוב*

זה הטיפוס שאני מתכוון שבחיים לא תוכלו לסגור בלי ערך וכניסה למעגל החברתי שלה.בחיים.
    אני לא אומר שפיקאפ לא עוזר עם בנות כאלה.להפך.אינר גיים וחווינות של משיכה יעזרו מאוד.אבל לא רוטינות ומשחקים של כובעים.

זה מה שנקרא משחק SP - רק זה יכניס אותך למעגל שלה ומשם אתה יכול לעשות כל מה שבא לך כולל פיקאפ[שוב,לא רוטינות כובעיות].

דווקא היא הבאת מכל ה6463443464 בסגנון שלה? אישית מכיר אחד שסגר אותה (עליה דווקא אני יודע בוודאות). מכיר תבנאדם כמה שנים טובות ליתר דיוק.
    חח טוב נו עליו אנלא אתפלא - הוא לא כובע. הבנאדם אכל הרבה חרא עד שהגיע למה שהגיע. כל גרוש שעשה, כל בחורה שזיין, כל דבר שהרים בידיים שלו מ0...גבר אמיתי קיצר והוא צעיר מסניה הלוזר הזה בכמה שנים טובות..והוא בניגוד אליו לא נוסע באוטובוסים ואין לו קרחת (למרות שמלך היופי הוא לא אבל בכ''ז).

חחחחחחחחחחחחחחחח פתאום כל הכובעים השתתקו...מעניין מתי הם יגיעו עם יציאה בסגנון "הבאת את התמונה מגוגל" או "הבאת את התמונה מאתרי פורנו" וכל מיני שטויות בסגנון...

אבל עזבו אני בכלל מקנא בחברה הכוסית של סניה וכל מיני כובעים אחרים...כי אני אפס שלא מצליח להביא תימניות עם פרצוף של סוס מסארג'ים בעזריאלי
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 26-05-2011 בשעה 22:14.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה

*שכשתמחק שזה לא ישאר פה*

סוף סוף דיבור לעניין אחרי כל הזיוני שכל שלכם.
    כל אחד פה כובע סניה, קירח, בתול, ילד מייפל, וכל שאר החרא שהמצאתם.
    נערך לאחרונה על ידי Peace; 26-05-2011 בשעה 23:09.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    סוף סוף דיבור לעניין אחרי כל הזיוני שכל שלכם.
    כל אחד פה כובע סניה, קירח, בתול, ילד מייפל, וכל שאר החרא שהמצאתם.
    תאמת התלבטתי אם לשים פה תמונה של איזו אחת בסגנון שבייקר הביא שיותר "קשורה" אלי בוא נגיד חח

אבל הקדימו אותי ומעבר לעובדה שאני לא חייב כלום לאף כובע

טילר, בכיף והכל. וגם אני לא תופס מסניה למעשה אני דיי סולד אופי של בלוגרים [והוא משפריץ את זה]
    אבל לא מכובד בפרהסיה להסתלבט על חברה של בחור, לא נעים .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

דווקא היא הבאת מכל ה6463443464 בסגנון שלה? אישית מכיר אחד שסגר אותה (עליה דווקא אני יודע בוודאות). מכיר תבנאדם כמה שנים טובות ליתר דיוק.
    חח טוב נו עליו אנלא אתפלא - הוא לא כובע. הבנאדם אכל הרבה חרא עד שהגיע למה שהגיע. כל גרוש שעשה, כל בחורה שזיין, כל דבר שהרים בידיים שלו מ0...גבר אמיתי קיצר והוא צעיר מסניה הלוזר הזה בכמה שנים טובות..והוא בניגוד אליו לא נוסע באוטובוסים ואין לו קרחת (למרות שמלך היופי הוא לא אבל בכ''ז).

חחחחחחחחחחחחחחחח פתאום כל הכובעים השתתקו...מעניין מתי הם יגיעו עם יציאה בסגנון "הבאת את התמונה מגוגל" או "הבאת את התמונה מאתרי פורנו" וכל מיני שטויות בסגנון...

אבל עזבו אני בכלל מקנא בחברה הכוסית של סניה וכל מיני כובעים אחרים...כי אני אפס שלא מצליח להביא תימניות עם פרצוף של סוס מסארג'ים בעזריאלי
    גם אני חושב שללכת עם "כובה סניה" זה לקוקסינלים, אני לא איזה מעריץ של סניה וקורא בלוגים שלו אבל זה לא משנה את העובדה שהוא PUA מצויין, פשוט לא מסכים עם הדעה שלך שכוסיות באות רק עם מעמד (אף שזה תורם מאוד), אני מכיר מספיק אנשים שסגרו עם כוסיות בלי שהם הכירו אותם לפני, ממליץ לך להתבגר בנוסף להכל, גם אם אתה לא מסכים עם דרך כלשהי יש דרך לאמר את זה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    גם אני חושב שללכת עם "כובה סניה" זה לקוקסינלים, אני לא איזה מעריץ של סניה וקורא בלוגים שלו אבל זה לא משנה את העובדה שהוא PUA מצויין, פשוט לא מסכים עם הדעה שלך שכוסיות באות רק עם מעמד (אף שזה תורם מאוד), אני מכיר מספיק אנשים שסגרו עם כוסיות בלי שהם הכירו אותם לפני, ממליץ לך להתבגר בנוסף להכל, גם אם אתה לא מסכים עם דרך כלשהי יש דרך לאמר את זה.
    כוסיות כמו אחת שבייקר הביא (שכפי שציינתי אני גם יודע מי היא בוודאות) או כונפות עם פרצוף של סוס ששכנעת את עצמך שהן כוסיות?

מההיכרות שלי עם הסוג הזה של הכוסיות שבייקר הביא (ויש לי מספיק היכרות איתן ד''א), הן לא זורמות עם כובעים שניגשים אליהן. כנראה שאצלך ההגדרה קצת יותר שונה מאשר אצלי. או שאתה חרטטן. או שניהם. כי אני מכיר את הסגנון שבייקר הראה יותר מדי טוב, אפשר להגיד ש"גדלתי" עם הסגנון הזה של הבחורות. רק שאצלי הן היו פחות מקושרות אבל עדיין היו אוכלות כובעים לארוחת בוקר. אז תחשוב מה תעשה מישי שנראית ככה ועוד מקושרת ברמות ויש לה כל מה שהיא צריכה בחיים...

עד שלא אראה במציאות איזה כובע סניה או אנאערף ניגש לאחת כזאת בלי שהיא תנפנף אותו (ואני לא מדבר על זיונים פה בכלל...רק לשרוד בקבוצות כאלה) אני אשנה את דעתי. עד היום לא ראיתי דבר כזה פשוט. ובוא נגיד את זה ככה עשיתי הרבה מאוד שיעורי בית על סוג האנשים במדינה הזאת ואני יודע מי הולך עם מי ומי מזיין מה. סניה והחברים שלו מזיינים כונפות כפרה, רואים את זה בוודאות. הם פשוט מוכרים לכם בולשיט.

ראיתי כובעים סוגרים כונפות. ממוצעות בימים הטובים שלהם. לא כוסיות. בהחלט לא האלה שאתה הולך איתן ברחוב וכל הגברים מסתכלים עליך במבטים של "LUCKY BASTARD"
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 27-05-2011 בשעה 00:51.

אם אתם רוצים לסגור כוסיות ללא SP פשוט תלכו על כוסיות רוסיות הם זורמות עם כל אחד שנראה נורמלי

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,344 | הודעות: 8,204,937 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect