נכתב במקור על ידי
KakashiTheKiller
יש כמה,
1. יש לי חבר, אלפא, טבעי, מושלם קיצר, כשאני מסתובב איתו או אפילו מדבר איתו הכל מצויין חוץ מעובדה אחת, אני בטוח, פשוט בטוח שהוא יותר טוב ממני, הולך לו מצוין, הולך לי מצוין אבל אני בטוח אם בחורה תתלבט ביני לבינו זה יהיה 100% הוא, אם אני הולך איתו/נמצא איתו בסביבת נשים, אני בטוח שהנשים רוצות אותו ואז אני לא רואה שום טעם אפילו לנסות ולעשות משהו כי המחשבה שלי זה אם האישה תהיה איתי זה רק כי היא מתפשרת עליי כי הוא לא רוצה אותה/היאל א יכולה להשיג אותו.
2. חצ'קונים, זה לא ממש ממש נורא, אבל יש לי, לפעמים זה צומח ליד הפה, לחי, סנטר, אזורים ליד הפה ואז פשוט לא נעים לי לדבר עם נשים כי אני מרגיש ממש מכוער בגלל זה, אני מטפל בזה אבל זה לא נעלם תוך יום, ולא תוך יומיים, ובזמן הזה אני מרגיש מכוער וזה מפריע, אני לא רוצה להתנשק, ואפילו לא לדבר.
3. אני מפחד שתהיה לי חברה, אני מנסה לדמיין במוח איך זה הולך, היא באה אליי/אני בא אליה/נפגשים, ומה אז? מתנשקים קצת, אבל מה עושים? אני צריך שנהנה, שיהיה מצחיק שויעביר את הזמן בכיף, וכל רעיון שיש לי זה עובר מהר, לדוגמא החברה באה אליי אני מנגן לה קצת בגיטרה, אחרי כמה זמן זה נמאס, וגם אם לא, אז מה יום אחרי זה? שוב? ואחרי זה? אפשר לקחת את זה לכיוון אחר, לדוגמא ללמד אותה שיר, זה מצוין, אבל שוב זה גם עובר או נמאס אחרי כמה זמן.. ואחריי קצת זמן יגמרו כל הדברים האלה(דוגמא לעוד כמה, פסנתר, ווי, מחשב, רובה אוויר וכו') כי זה דברים קבעים וצריך איכשהו לחשוב ספונטני, להמציא דברים כיפיים, לצאת החוצה ולעשות משהו, ואני לא חושב שיש לי את זה, זה קשה לחשוב ככה על רעיונות פתאום ברגע..
מקווה שילך טוב :]
לזה שמעליי, אני אנסה אולי לעזור לך
לגבי הראשונה אין לי מושג, אותה בעיה
ולגבי השניה, תנסה לשחזר איך הכל הלך, את המשפטים שאמרת, את המגע, את הדברים שעשית, התגובות שלך, ואז אתה יכול להבין שזה כן בזכותך, בגלל ההתנהגות והצורת דיבור הצלחת.