באשכול הקודם שלי הראתי לכם תנרגילה הראשונה החדשהשלי
ואמרתם שהיא מסריחה סינית
בואו תיראו איזה הפצצה
ובאמא שלכם אל תרדו על הגיל שלי(13)
youtube.com/watch?v=AqHK3TwiWK4
באשכול הקודם שלי הראתי לכם תנרגילה הראשונה החדשהשלי
ואמרתם שהיא מסריחה סינית
בואו תיראו איזה הפצצה
ובאמא שלכם אל תרדו על הגיל שלי(13)
youtube.com/watch?v=AqHK3TwiWK4
|
|
King
מה הקשר מה הקשרר תגידד לכמות העשן שהיא מוציאה לזה אם היא אומרת שהיא טובה או לא..
בעגבניה אני יכול להכין לך ראש וייצא לך טונות של עשן.. ובסורית אני יכול לעשות לך ראש וייצא לך טונות של עשן.. זה לא קשור לעשן זה קשור לאיכות..
סורית אתה יכול לנקות בלי שתחליד זה אומר שיש לך נרגילה לכל החיים.. (הגוף לפחות) בסורית\מצרית אתה מרגיש פ-2 את הטעם והעשן לא מחניק בקיצר עזוב אתה מדבר שטויות..
המלך חזר
רשום בגיל שלך שאתה בן 18 ופתאום פה אתה אומר שאתה בן 13? מוזר וחבל שאתה לא רושם תגיל המקורי שלך..
בקיצור לא זכור לי שירדו לך על הנרגילה, היא סבבה אבל זה לא קשור לכמות העשן, זה קשור יותר לכמות הזמן שהיא מחזקיה ואם היא בלי חלודה ולא חונקת וכו'.
לפי מהשאני זוכר כולם אמרו שהיא גרוע מאוד
וכולם חושבים שסינית בקושי מפציצה...\
נו ו? חרא של סחיבה תכלס .... אל תעילב אבל זה מה יש
מחזק את זה שמעליי
אני לא קורא לזה סחיבה ><
תשמע סינית זו אחלה נרגילה למתחילים גם אני שהתחלתי לעשן ולא היה תקציב קניתי נרגילה סינית והייתי מבסוט, אבל מה אם תעשן בנרגילה מצרית\סורית או בנרגילות המודרניות היצוקות החדשות ואני לא מדבר על הזבל שמחליד בשטיפה תאמין לי שאתה לא תתגעגע לסינית שלך, סך הכל סיניות אלו נרגילות טובות למתחילים. תתחדש אבל אל תצפה שהיא תחזיק לך יותר מחודשיים-שלוש בלי שתתחיל להחליד. ד"א הצינור קוברה הזה ממש גרוע לי יש אחד כזה הסכיבה בו איומה ואין אפשרות לשטוף אותו, אם אתה כל כך אוהב את העיצוב תקח את הראש של הקוברה ותחבר אותו עם קונדום קטן לצינור מזגנים.
בהצלחה ותתחדש כמובן.
איך שמעתם תסיחבה אם שמתי שירים ויש חרא של מקרופון בלפטופ??.
ולזה שמעלי הבנתי...
ובקרוב אני הולך לקנות סורית יצוקה...
ולגבי הצינור
קיבלתי עם הנרגילה צינור רגילה כזאתי אבל יותר גרועה מהקוברה...
תקוברה קיבלתי מאח שלי ואני משתמש בא ביגלל שהיא יותר טוהב
נערך לאחרונה על ידי iLiam; 28-05-2011 בשעה 11:30.
מאוכזב ממכם הילד פרסם את הנרגילה שלו וככה אתם יורדים עליו! אפשרי לזרוק גם מילה טובה.
וגבר, לא שומעים סחיבה רואים אותה.
אני נועל את האשכול כי הוא יגרר לספאם ורואים זאת.
להבא אני מציע לך לקנות סורית\מצרית כמו שהמליצו לך כבר והסבירו לך למה.
המשך יום טוב!.