בונקר מגעיל, אבל אני לא מתכוון לבכות על זה.
זה גמר גביע, לא באים לתת הצגה, באים לקחת את הגביע.
משחק גרוע של חיפה שלא הלך לה בו כלום ואין ספק שהיא לא ראוייה לזכות השנה בגביע המדינה.
בונקר מגעיל, אבל אני לא מתכוון לבכות על זה.
זה גמר גביע, לא באים לתת הצגה, באים לקחת את הגביע.
משחק גרוע של חיפה שלא הלך לה בו כלום ואין ספק שהיא לא ראוייה לזכות השנה בגביע המדינה.
|
|
היה כבר. תוצאה הייתה צריכה להיגמר ככה לאחר משחק כזה של חיפה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמוד אתה ..
איך אפשר לנצח עם 8-9 שחקני הגנה שמקיפים את הרחבה ?
זה כמו שהתבכיינתם על הבונקר של מכבי מולכם .
גוטמן מאמן עלוב אי אפשר ככה לשחק כדורגל כבר פעם שנייה שהוא מתבנקר מול חיפה .
ופפ מראה לעולם שמוריניו יכול לנשק לו את התחת ..
לא הבנתי ...
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 29-05-2011 בשעה 01:29.
אהה ברור ...
תן לי להזכיר לך את מחזור מס' 9 עזוב את זה שפסלו לנו גול חוקי שאין עליו שום מחלוקת 70 דקות לפני שריקת הסיום דקה אחרי הגול של אבוטבול התבנקרות .
ונכון הבסתם אותנו 4-1 אבל זה היה ה4-1 הכי לא חד צדדי שראיתי לעומת ה0-2 שהשפלנו אתכם .
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 29-05-2011 בשעה 01:53.
הפועל בכלל לא קבוצה של בונקר פשוט יש מצבים שזו הטקטיקה שלהם מה לעשות? זה לא חוקי שאתם מתלוננים על זה? חלאס כבר למצוא תירוצים חדשים. סבבה שופט דפוק, אבל בחיאת ראבק הפועל השתמשה בטקטיקה שלא הרבה אוהבים מה לעשות? עובדה שזה עבד להם.
וזה ממש מעניין אותי שזה היה דו צדדי הביסו אותכם נקודה. וזה היה רק בגלל שאומרים פה "בונקר" כל הזמן אז הייתי חייב לציין את המשחק הזה.
הפועל ת"א שיחקה הגנתי - אי אפשר לקרוא לזה בונקר.
הפועל ת"א הוכיחה שהיא קבוצה הרבה יותר איכותית ממכבי חיפה.
מכבי חיפה קבוצת פח לאומת הפועל ת"א, אחרי מה שעבר עליה השנה - אי אפשר להאשים אותה.
אז תפסיקו לבלבל את המוח.
וכן, חיפה הפסידה ת'גביע בכלל לוזריות, כל שחקן חושב שהוא מארדונה, רוצה להבקיע גול שווין שיזכרו אותו לנצח.
אבל בשריקת הסיום לשחקני חיפה התפוצצה הבועה אז כמה קל להאשים את הפועל שהם בונקריסטים.
כולם ראו את הלוזרים של חיפה, אילו הזדמנויות הבקעה היו להם.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
ננעל וירד מהנעוץ.
נערך לאחרונה על ידי Pumba; 30-05-2011 בשעה 17:53.
ספוילר: