נראה לי אני יכשל בכל הבגרויות, אני יושבת וכל 2 דקות מתחילה לחלום לקום לעשות דברים אחרים... ניסיתי מלא שיטות ולא מצליחה
מה לעשות??
נראה לי אני יכשל בכל הבגרויות, אני יושבת וכל 2 דקות מתחילה לחלום לקום לעשות דברים אחרים... ניסיתי מלא שיטות ולא מצליחה
מה לעשות??
|
|
באיזו כיתה את?
תחשבי כל הזמן בצורה הבאה:
"בגרות זאת חובה,בלי בגרות אי אפשר להגיע לשום מקום."
תקשיבי, את פשוט חייבת עכשיו לשבת וללמוד
את לא מאמינה כמה אשכולות בפורום צבא וגיוס ועוד מקומות אני רואה שפשוט אנשים לא למדו ביסודי ואחרי צבא הבינו כמה שהם מטומטמים
ומבזבזים את כל הכסף של המענק או עוד כסף בשביל להשלים בגרויות
ללמוד לבגרות זה 5,000 שקל ועוד לעשות אותה זה עוד 5,000 שקל.
על הכסף הזה את יכולה לנסוע לטיול למלא זמן
אז פשוט תשבי, תכבי הכל ותלמדי
".It always seems Impossible until it's done"
הלכת לאיבחון? אולי יש לך הפרעת קשב וריכוז? אם כן יש טיפולים לזה ודרכים לעזור לך.
בכל מקרה, בינתיים אם את מתקשה להתרכז להרבה זמן תלמדי כמה שאת יכולה, נגיד 20 דקות ותעשי הפסקה של 5 דקות.
אבל תעמדי בזה.
למה לסבול? אם את מרגישה שאי אפשר לטפל בזה, את יכולה ללכת לאבחון ולקבל מרשם לריטלין.
אגב, היום אפשר גם ללכת לקנות ריטלין בלי מרשם, אבל עדיף להתייעץ עם רופא לפני.
זה סתם שטויות, את רק צריכה רצון!
בהצלחה עם זה..
מה זה הפרעת קשב וריכוז? כי שמעתי את זה כבר פעם ואף פעם לא התייחסתי ממש...
לדעתי אין לך הפרעות קשב וריכוז אם לא שמו לב לזה כשהיית יותר קטנה... את פשוט עצלניתכמו שיאיר אמר את רק צריכה רצון, אף אחד לא אוהב ללמוד, גם אני לא... אני מצליח לשבת וללמוד כשאני חושב על מה יהיה אחרי הבגרויות, תחשבי על חדשיים שלמים שאת לא עושה כלום, עוד פחות מחודש חופש גדול!! ואם את כיתה י'ב אז נגמר הלימודים, בקיצור אין מה לעשות בגרות זה משהו שלא כדאי להיכשל בו. בהצלחה לך
![]()
נערך לאחרונה על ידי THE - KING; 29-05-2011 בשעה 13:50.
".It always seems Impossible until it's done"
לכי ללמוד עם חברה
באמת שיותר קל
מילים כדורבנות!
זה שאת לא מצליחה ללמוד ועושה כל מיני שטויות באמצע לא אומר שיש לך הפרעות קשב וריכוז.
את פשוט צריכה לדעת שבלי הבגרות לא תעשי כלום מבחיים,אם את רוצה להצליח בחיים תחשבי,תשבי
ותלמדי עכשיו!
כך אחרי זה יהיה לך יותר קל וכל זה למה?
בגלל שלמדת לבגרות וקיבלת ציון טוב!
אבל יש אנשים שהרבה יותר קשה להם לשבת ולהתרכז...הם יכולים ללמוד ולרחף במחשבות כי הם לא יכולים להישאר מרוכזים למשך הרבה זמן.
אני אישית פותח לי את השכל והחשיבה...זה הגמרא...