אשמח אם תעזרו לי בטיפים ודברים שצריך לקחת , בטוח שכחתי דברים שנחוצים אשמח שתעזרו ...
תודה .
|
|
נעלי ספורט
כל מה שאתה צריך בשביל מקלחת, דאודורנט, גם מברשת שיניים
תחתונים/גרביים לשבוע
זוג מכנסיים וחולצות
וכמה חולצות לבנות
אחרי השבוע הראשון אתה כבר תבין לבד מה אתה צריך
תביא מנעולים... גונבים בטירונות מלא, צריך לנעול את כל התיקים.
תביא גם איזה טוש רציני (לורד) לכתוב את השם שלך על כל הציוד הצבאי.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
כפכפים למקלחת!!!
בוא נעשה את זה הפוך, תגיד מה לקחת ונגיד מה חסר לך, במקום שנמנה לך את כל הדברים שצריך לקחת כי יש הרבה ותלוי גם לאיזו טירונות אתה הולך וכמה אתה הולך לסגור על ההתחלה (בדרך כלל יוצאים שבת ראשונה, אבל זה תלוי).
סכין גילוח+קצף/ מכונה אלא אם אתה רוצה להתגלח עם סכין חד פעמית שמנפקים בבקום- ואתה לא רוצה.
כפכפי גומי חובה (גומי כדי שיתייבש מהר).
לא צריך מנעול. מי שירצה לגנוב יחתוך את התיק או ישבור את הריצ'רץ'.
שעון כלשהו רצוי.
והרבה מצב רוח.
אלון על מה אתה מדבר
מקבלים בבאקום (מהאגודה למען החייל לא מהצבא) סכין גילט פויזן פאור בעל חמישה להבים וקצף
זה סכין מצויין
הינה כל מה שצריך לפי הזיכרון שלי אוזניות מדי ב' עט טובה כלי רחצה מגבת קטנה לפנים ומגבת לגוף כפכפים משחת שינים מברשת שיינים ספריי דוארדורנט\דוארדורנט רגיל קרם לשיער שמפו סבון נוזלי אוקמול צמר גפן מטען לפלאפון שעון יד חולצות לבנות+אחת ירוקה תחתונים בוקסר (מה שאתה מקבל בבאקום זה תחתונים גייז) גרביים תביא קצת כי אתה מקבל שמה חמש זוגות שהם סבבה לגמרי פלאפון פנס לד קטן נייר טואלט חם צוואר אם בלילה קר נעלי ריצה המצלה מרופא עור אזרחי לא להתגלח כסף תביא איזה 100 שקל שים בחוגייר
שתי אזיקונים שחורים קטנים חוט שחור דק איזולירבאנד תופס למחסנית אם יש פלאנליט בבית אז תקח גם גומיות לנעליים אם יש סיכת בטחון לסגור תכומתה מצית
זהו מה שעולה לי
אתה לא חייב לקחת באמת כל דבר אבל זה רעיונות בשבילך
ציפה למיטה סמיכה דקה סכין יפני צמר גפן
האגודה בטח הייתה בשביתה כשהתגייסתי. במחשבה שניה כשהתגייסתי לא היה את כל הדאווין של ה7 להבים מקדימה ומסאג' לביצים מאחורה. היה סכין פשוטה 3 להבים וזהו.
אני וככה גם הרבה מחזורים אחרי ולפני קיבלנו סכין גילוח חד פעמי מגעיל שאפילו את הכומתה הוא לא הצליח לגלח.
ממתי התחילו לחלק את הסכין הנ"ל?
אני ממליצה לך לקנות דאודורנט רייט גארד , אחי אומר שזה הכי טוב לטירונות שאתה מזיע הרבה או
אם לא יצא לך להתקלח יומיים מתקלח זה שווה כי הוא שומר שלא יהיה ריח.
ואם לאחי אין ריח אז אני מתכוונת לזה כי הוא מת על פלפל עם טחינה ועמבה .
בהצלחה .:דירוג: