קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [Win 7 64Bit - שאלה] מחשב שהחיבורי ה-USB נכבים לאחר עומס במחשב (מחשבים, סרטי HD בטלויזיה..)
    על ידי FlyingSoul בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-10-2011, 16:07
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 08-09-2009, 17:19
  3. עזרה-מעוניין לראות סרטי HD במחשב בלי תקיעות
    על ידי anakonda בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-07-2008, 11:26
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-10-2007, 12:22
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

ניגון סרטי HD במחשב

ברירת מחדל ניגון סרטי HD במחשב

שלום לכולם.

עד לא מזמן היתה מותקנת על המחשב הנייד שלי (hp pavillon dv6000) מערכת הפעלה ויסטה.
    לא מזמן עברתי למערכת הפעלה win 7 שאמורה להיות טובה ויעילה יותר.

במערכת ההפעלה הקודמת היתה מותקנת לי תוכנת bs player איתה נהגתי לצפות בסרטי hd להנאתי.
    כשהחלפתי מערכת הפעלה, מיהרתי להתקין שוב את הגרסא האחרונה שמצאתי של התוכנה (2.57, build 1051) בכדי שאוכל לצפות בסרטים באיכות טובה יותר.

לצערי, נתקלתי בבעיה. הסרטים מתנגנים לי עכשיו באיטיות, הוידאו והאודיו לא תמיד מסונכרנים ולפעמים הסרט נתקע ואז קופץ כמה שניות קדימה.
    הבנתי שיש בעיה באחד מהשתיים: או מערכת ההפעלה מפריעה (פחות סביר, כי אנשים רבים צופים בסרטי hd על win 7 ללא כל הפרעה) או שהגרסא האחרונה של bs player דפקה משהו (או לפחות דפקה משהו כשהיא עובדת עם win 7), כי אני יודע בוודאות שלא היתה מותקנת לי הגרסא האחרונה של bs player על המערכת הקודמת (רק שאני לא זוכר איזו גרסא היתה מותקנת ולכן לא יכול לנסות "להחזיר אחורה" את הגרסא ולבדוק האם זה באמת המצב).

בכל אופן, חיפשתי אלטרנטיבה אחרת - gom player האהוב עלי (שגם הוא מותקן אצלי במקביל) לא יודע להסתדר עם כתוביות בעברית (הוא מציג אותם, אבל בסדר הפוך). media player ו- classic media player ממש לא אהובים עלי (בלי . פשוט לא אוהב אותם). ניסיתי את kmplayer (אפשר לראות סיקור שלו באתר אטרף כאן) אבל משום מה לא הצלחתי להציג בו כתוביות (גם באנגלית וגם בעברית. והסתכלתי על כמה מדריכים באינטרנט וגם שיחקתי עם הרבה אופציות בתוכנה. שום דבר לא עזר בהצגת הכתוביות). גם הלכתי על portable vlc (העדפתי לנסות קודם גרסא ניידת לפני שאני מתקין משהו) ושם גם איכות הוידאו היתה גרועה, וגם הכתוביות בעברית הופיעו כג'יבריש.

שורה תחתונה, אני מחפש דרך להציג סרט HD בצורה נוחה עם כתוביות בעברית. עדיפות בעזרת bs player שכבר מותקן אצלי או gom player במידה ומישהו יודע איך לסדר את בעיית הכתוביות בעברית, אם בכלל ניתן לסדר אותה. במקרה היותר גרוע, אז לפחות בעזרת עם kmplayer במידה ומישהו יודע איך לגרום לכתוביות באמת להופיע שם. מה שבטוח - לא בעזרת media player או classic media player.
    אני מעדיף להתקין כמה שפחות תוכנות ולנסות כמה שפחות דברים חדשים.

תודה רבה לכל העוזרים
    נערך לאחרונה על ידי BugBag; 23-05-2011 בשעה 12:57.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

באיזו שפה ואיזו גרסה של ווינדוס 7 התקנת?
    בנוגע לנגן, אני ממליץ על גרסה יציבה ורגילה של VLC, ובהגדרות הכתוביות בחר בקידוד המתאים.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

windows 7 ultimate. אין מושג איזה SP (כמו שציינתי, אני חדש על win 7 ואני זוכר שבעבר הייתי יכול לראות את זה במאפיינים של "המחשב שלי". עכשיו זה לא מופיע שם).
    השפה - במקור היתה באנגלית, אבל התקנתי עליה עברית.

אוקי, היות ולא היתה לי תגובה נוספת אז החלטתי לנסות את ההתקנה של VLC ואכן הצלחתי לראות שם את הכתוביות בצורתם הנכונה (ואח"כ ראיתי שזה היה אפשרי גם בגרסא הניידת). הבעיה היא שאת הוידאו עדיין לא רואים כמו שצריך (התמונה מחולקת לריבועים קטנים ולמעשה רואים תמונה משובצת עם קווים שחורים קטנים שמפרידים בין כל משבצת למשבצת).

למישהו יש רעיון איך בכל זאת אני יכול לראות את סרטי ה- HD עם כתוביות בעברית?

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

אם יש לך חבילת מקודדים מותקנת (לדוגמא k-lite codecs או משהו כזה)
    הסר אותה, התקן את הספליטר הבא ותתקין BSPLAYER.

מחכה לעדכונים.

דן.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

מאושר!מ א ו ש ר

התקנת ידנית כראוי את הדרייבר של כרטיס המסך?

* * *

קודם כל, תודה על העזרה.

דן - ניסיתי לעשות את מה שהצעת, אבל זה לא עזר.
    אלי - יתכן שזו הבעיה. רציתי להתקין את הדרייברים של המחשב לאחר ההתקנה מחדש, אבל באתר של HP היו התקנות שמתאימות ל- Vista (ואני חושב שהיו שם גם כאלה של XP, אבל לא של Win7). יש לך מושג מאיפה אני יכול להשיג דרייברים מתאימים (ובכלל של כל מה שאני צריך במחשב)? ועוד שאלה, אם זה אכן הדרייברים - איך זה שישנם תוכנות שמצליחות לנגן את הוידאו כראוי וישנם תוכנות שמצליחות לנגן את האודיו כראוי (אבל אף אחת לא מצליחה את שניהם יחד)? אם אין לי את הדרייברים המתאימים מותקנים - אפשרי שתוכנה אחת תצליח לעשות משהו כשהיא מתבססת על משהו לא קיים?

תודה

מקפיץ. עדיין נמצא עם אותה הבעיה...

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

מאושר!מ א ו ש ר

ציטוט נכתב במקור על ידי BugBag צפיה בהודעה
    קודם כל, תודה על העזרה.

דן - ניסיתי לעשות את מה שהצעת, אבל זה לא עזר.
    אלי - יתכן שזו הבעיה. רציתי להתקין את הדרייברים של המחשב לאחר ההתקנה מחדש, אבל באתר של HP היו התקנות שמתאימות ל- Vista (ואני חושב שהיו שם גם כאלה של XP, אבל לא של Win7). יש לך מושג מאיפה אני יכול להשיג דרייברים מתאימים (ובכלל של כל מה שאני צריך במחשב)? ועוד שאלה, אם זה אכן הדרייברים - איך זה שישנם תוכנות שמצליחות לנגן את הוידאו כראוי וישנם תוכנות שמצליחות לנגן את האודיו כראוי (אבל אף אחת לא מצליחה את שניהם יחד)? אם אין לי את הדרייברים המתאימים מותקנים - אפשרי שתוכנה אחת תצליח לעשות משהו כשהיא מתבססת על משהו לא קיים?

תודה
    אכן, אין הורדה נפרדת רשמית, אבל במרכז העדכונים של ווינדוס אמורים להיות הדרייברים המתאימים.
    אגב, ניסית את הדרייברים של ויסטה?

* * *

אלי - ניסיתי את של ויסטה (לא זוכר איזה דרייברים מתוכם ניסיתי, אבל יש מצב שכרטיס המסך גם היה ביניהם). כל דרייבר שניסיתי משם נכשל.

בכל אופן, שמעתי לעצתך לחפש את הדרייבר החסר במרכז העדכונים של ווינדוס. מצאתי. התקנתי. ועכשיו הכל מצויין
    תודה רבה

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

מאושר!מ א ו ש ר

נשמח לעזור גם בעתיד,
    סוף טוב, הכל טוב

* * *

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,023 | הודעות: 8,203,616 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect