אני צריך שתפרצו לי לאימייל של Gmail. 500 נק' על הפריצה אם זה יהיה מהיר אני אתן בונוס של 100~150 נק'.
Erik Lamela 8
שלח לי את האימייל...
אם תרצה בעד 4000 נק' דבר איתי.
נכתב במקור על ידי GialoRossi אני צריך שתפרצו לי לאימייל של Gmail. 500 נק' על הפריצה אם זה יהיה מהיר אני אתן בונוס של 100~150 נק'. שלח לי את האימייל
נכתב במקור על ידי mishel2586 שלח לי את האימייל שולח נכתב במקור על ידי .EffecT אם תרצה בעד 4000 נק' דבר איתי. רוצה 8000? נכתב במקור על ידי lidanbd שלח לי את האימייל... אם הבן אדם למעלה לא יצליח אני אשלח לך
נכתב במקור על ידי GialoRossi שולח רוצה 8000? אם הבן אדם למעלה לא יצליח אני אשלח לך 8000 גם אפשרי. אתה חושב שזה יקר אבל זה ממש לא. 4000 נק' כולה 4 דולר לפריצת מייל..
נכתב במקור על ידי .EffecT 8000 גם אפשרי. אתה חושב שזה יקר אבל זה ממש לא. 4000 נק' כולה 4 דולר לפריצת מייל.. זה היה בציניות, נראה לך שפריצה עולה 4,000 נק'?? ממש לא
נכתב במקור על ידי GialoRossi זה היה בציניות, נראה לך שפריצה עולה 4,000 נק'?? ממש לא ואם האמייל הוא של מישהו שיש לו 200$ בפייפאל? תאמין לי שאם מישהו פורץ הוא לא יביא לך ישר את הפרטים, אלא קודם ירוקן לו את מה שיש שם.
נכתב במקור על ידי LebronJames ואם האמייל הוא של מישהו שיש לו 200$ בפייפאל? תאמין לי שאם מישהו פורץ הוא לא יביא לך ישר את הפרטים, אלא קודם ירוקן לו את מה שיש שם. זו הבעיה שאין לי משתמש PP בכלל אני אפילו לא יודע איך לפתוח שם משתמש. הדבר היחיד שיש לי שם זה הפייסבוק, זהו! וסתם לפרוטוקול, האימייל הזה נפרץ לפני כמעט יותר מחצי שנה ככה שאם זה היה חשוב לי הייתי מבקש פריצה במידי.
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 31-05-2011 בשעה 13:48.
חוקי הפורום