תסתכלו על התומנה ותראו שהוא כותב שהיום זה ה31 במאי אבל היום זה בכלל ה1 ביוני אז אני לא מבין?
די כבר. תשאל באשכול אחד נמאס ממך ומהאשכולות חסרי הטעם המרובים! אתה צריך לקבל אזהרה עד שתבין?
נכתב במקור על ידי Uploadin די כבר. תשאל באשכול אחד נמאס ממך ומהאשכולות חסרי הטעם המרובים! אתה צריך לקבל אזהרה עד שתבין? תסתום את הפה שלך גם אתה!! מותר לי עד 5 אשכולות ביום ולא עברתי אותם וזה שאלות שונות אז תסתום את הפה יא ספאמר מטומטם
נכתב במקור על ידי SkyLord תסתום את הפה שלך גם אתה!! מותר לי עד 5 אשכולות ביום ולא עברתי אותם וזה שאלות שונות אז תסתום את הפה יא ספאמר מטומטם אמר מי. כל התגובות שלך ממש מועילות בהשוואה אליי, שאני "הספאמר המטומטם." הייתי יכול לעזור אבל הלוואי שלא יענו לך.
נכתב במקור על ידי Uploadin די כבר. תשאל באשכול אחד נמאס ממך ומהאשכולות חסרי הטעם המרובים! אתה צריך לקבל אזהרה עד שתבין? נכתב במקור על ידי SkyLord תסתום את הפה שלך גם אתה!! מותר לי עד 5 אשכולות ביום ולא עברתי אותם וזה שאלות שונות אז תסתום את הפה יא ספאמר מטומטם נכתב במקור על ידי Uploadin אמר מי. כל התגובות שלך ממש מועילות בהשוואה אליי, שאני "הספאמר המטומטם." הייתי יכול לעזור אבל הלוואי שלא יענו לך. תרגיעו או ששניכם תענשו.
בברכה, נוי כהן. קרדיט ל Larry Bird ! ^^^ לשעבר ! ^^^
חוקי הפורום