קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] האישה היפה בעולם
    על ידי Mr Hardal בפורום דיבורים
    תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 03-10-2011, 18:08
  2. [דיון] היום 8 למרץ יום האישה
    על ידי usermanx בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-03-2010, 16:04
  3. [דיון] תפקיד
    על ידי BackToLife בפורום Travian
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-05-2009, 17:19
  4. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 19:07
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-01-2008, 00:01
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 54

[דיון] תפקיד האישה - עמוד 3

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    אני יעבוד וירק דם אם אני יצטרך רק בשביל שאישתי תוכל לקום בבוקר לילדים ולהיות להם בצהריים בבית כשהם חוזרים מבצפר !

לא אמרתי שהיא תהיה 24/7 במטבח כמו פרמיטיבית, מצידי שתצא עם חברות שלה לבתי קפה בבקרים ושאפילו לגהץ קצת את הכרטיס אשראי.

אחרי הכל, מה יעזור לי אם היא תעבוד ותרוויח 6 אלף שקל בחודש ?
    זה גם ככה ילך לצהרונים, ומטפלות לילדים ..

אם את מעדיפה גבר שישלח אותך לעבוד, גו ההד.
    ואז איפה יהיה הקטע שלך בגידול הילדים? אם אתה רוצה לעבוד כדי לפרנס משפחה אתה צריך לעבוד המון שעות ולא תהיה בבית חוץ מלישון אולי וגם זה בלחץ.
    אתה יודע איזו הוצאה זה ילדים? ולהחזיק בית? אין לך מושג בכלל על מה אתה מדבר, אני בטוח שאתה לא גר לבד בישראל כי המצב פה מאוד קשה, במיוחד אם אתה מוסיף להוצאות ילדים ועוד אישה ובית יותר גדול מחדר.
    איזה מין חיים אלו? לך לא מגיע לחיות? לך לא מגיע להנות מהחיים קצת?
    אם האישה תעבוד היא יכולה להרוויח סכום נאה שאני מבטיח לך שיכסה את הצהרון או איפה שהילדים לא יהיו ועוד הרבה דברים מעבר.
    אם היא תעבוד במקום טוב היא יכולה להגיע לשכר כמו 8,000 ש"ח בחודש בכיף ככה שהנטל הכלכלי יתחלק בין שניכם ולשניכם תהיה עצמאות ולשניכם יהיה חופש ולא תהיה תקוע בעבודה 24/7.
    אין בעיות שבשנה שנתיים הראשונות של הגידול של הילד האישה לא תעבוד כדי שהיא תהיה איתו, אבל אין צורך שהיא תישאר בלי עבודה יותר מזה, זה כבר מותרות.
    אלא אם כן אתה יכול להרשות לעצמך את זה, לפי דעתי זאת טעות.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 02-06-2011 בשעה 00:30.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני יעבוד וירק דם אם אני יצטרך רק בשביל שאישתי תוכל לקום בבוקר לילדים ולהיות להם בצהריים בבית כשהם חוזרים מבצפר !

לא אמרתי שהיא תהיה 24/7 במטבח כמו פרמיטיבית, מצידי שתצא עם חברות שלה לבתי קפה בבקרים ושאפילו לגהץ קצת את הכרטיס אשראי.

אחרי הכל, מה יעזור לי אם היא תעבוד ותרוויח 6 אלף שקל בחודש ?
    זה גם ככה ילך לצהרונים, ומטפלות לילדים ..

אם את מעדיפה גבר שישלח אותך לעבוד, גו ההד.
    עצוב מאוד שהמחשבה שלך כ"כ ילדותית ולא מחושבת.
    אתה רוצה להגיד לי שתתן לאישה שלך ללכת לשבת עם חברות בבית קפה, לגהץ את הכרטיס ולעשות שופינג מאשר להביא הביתה משכורת של 6 אלף שקל?
    בוא תסתכל שוב מה כתבת, במקום שה6 אלף שקל האלה ילכו לצהרונים ולמטפלת בילדים ולא הכל יפול על המשכורת של הגבר ואז באמת תהיו בבעיה, כי גם אתה לוקח מהמשכורת של האבא כסף לצהרונים וגן, גם לחשבונות הבית וגם לאישה שאתה כ"כ אוהב שהולכת לקנות בגדים עם חברות.

מה זה את מעדיפה שגבר ישלח אותך לעבוד? אני שולחת את עצמי לעבוד כי אני יודעת שאני אצטרך כסף לתחזוקת הבית, לשבת עם חברות אפשר גם אחרי העבודה או בסוף שבוע, כל מה שאתה חושב עכשיו זה רק על בילויים חכה שיהיה לך בית באמת ניראה אם האישה שלך תשב בבית או בחוץ עם חברות או תלך לעבוד.

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    עצוב מאוד שהמחשבה שלך כ"כ ילדותית ולא מחושבת.
    אתה רוצה להגיד לי שתתן לאישה שלך ללכת לשבת עם חברות בבית קפה, לגהץ את הכרטיס ולעשות שופינג מאשר להביא הביתה משכורת של 6 אלף שקל?
    בוא תסתכל שוב מה כתבת, במקום שה6 אלף שקל האלה ילכו לצהרונים ולמטפלת בילדים ולא הכל יפול על המשכורת של הגבר ואז באמת תהיו בבעיה, כי גם אתה לוקח מהמשכורת של האבא כסף לצהרונים וגן, גם לחשבונות הבית וגם לאישה שאתה כ"כ אוהב שהולכת לקנות בגדים עם חברות.

מה זה את מעדיפה שגבר ישלח אותך לעבוד? אני שולחת את עצמי לעבוד כי אני יודעת שאני אצטרך כסף לתחזוקת הבית, לשבת עם חברות אפשר גם אחרי העבודה או בסוף שבוע, כל מה שאתה חושב עכשיו זה רק על בילויים חכה שיהיה לך בית באמת ניראה אם האישה שלך תשב בבית או בחוץ עם חברות או תלך לעבוד.
    ילדותי ולא מחושב ?
    היום צהרון איכותי עולה כמעט אלפיים שקל לחודש, נניח ויש לי 3 ילדים כמו משפחה ממוצעת - המשכורת שלה שוות ערך לכלום.
    הסתכלתי שוב על מה כתבתי וראיתי שהתגובה שלך ממש לא לעניין -
    במידה והאישה לא תעבוד, אין צורך בצהרונים הרי היא תהיה בבית כשהילדים יחזרו מהגן / בית ספר !
    וכמו שאני מאמין שאני יאפשר לה לא לעבוד ככה אני מצפה ממנה "לגהץ" את הכרטיס בטאקט.
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

משתמש כבוד האוואטר של Application
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    827
    נקודות
    0

נשים תמיד מתלוננות על חוסר שיוויון, אבל תכלס יש להם יותר הקלות מלגברים.
    יש עדיפות לגברים בקרבי מאחר ויש עדיפות שהם אלה שיסכנו את חייהם, גברים משרתים 3 שנים בצבא בעוד שנשים רק שנה וחצי, אישה נחשבת ליותר אמינה (מבחינת עדות ובכלל) וכו'.
    אבל מה? העיקר לבוא בטענות שיש קיפוח לטובת המין הגברי. לידע כללי, קיפוח כזה יש רק אצל מדינות ערביות ולקויות תיעוש.
    ועוד עילה לויכוח בנוגע לאי שיוויון הוא המשכורת, שעל כן גבר מקבל יותר מאשה בסוגיה הזאת. ורק להגיד לכם את דעתי? מצידי שאישה תקבל פי 3 יותר ממני, לא מוזיז לי.
    רוצות להלחם עם משהו? תלחמו על נתיב נהיגה משלכן, יותר נחוץ לדעתי.
    נערך לאחרונה על ידי Application; 02-06-2011 בשעה 03:25.

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ילדותי ולא מחושב ?
    היום צהרון איכותי עולה כמעט אלפיים שקל לחודש, נניח ויש לי 3 ילדים כמו משפחה ממוצעת - המשכורת שלה שוות ערך לכלום.

הסתכלתי שוב על מה כתבתי וראיתי שהתגובה שלך ממש לא לעניין -
    במידה והאישה לא תעבוד, אין צורך בצהרונים הרי היא תהיה בבית כשהילדים יחזרו מהגן / בית ספר !
    וכמו שאני מאמין שאני יאפשר לה לא לעבוד ככה אני מצפה ממנה "לגהץ" את הכרטיס בטאקט.
    חחחח סליחה על הגיחגוך אבל אתה כותב פה דברים...
    אז מי ישלם את הגן/בית ספר? גם המשכורת של האבא? מי יקנה את כל המצרכים לבית? מי ישלם את תחזוקת הבית? מי יקנה לילדם בגדים/נעלים? ואני יכולה להמשיך איתך ככה עד מחר, אבל בסדר אתה עוד ילד כשתגדל תבין שהמצב של היום הוא לא כמו המצב של פעם..

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

חחחח סליחה על הגיחגוך אבל אתה כותב פה דברים...
    אז מי ישלם את הגן/בית ספר? גם המשכורת של האבא? מי יקנה את כל המצרכים לבית? מי ישלם את תחזוקת הבית? מי יקנה לילדם בגדים/נעלים? ואני יכולה להמשיך איתך ככה עד מחר, אבל בסדר אתה עוד ילד כשתגדל תבין שהמצב של היום הוא לא כמו המצב של פעם..
    אבל הוא מסביר לך שאם האישה עובדת, כל המכשורת שלה תלך על זה שהיא לא בבית.
    6 אלף שקל זה צהרון ל3 ילדים, אם האישה תהיה בבית היא לא תצטרך לשלם את ה6 אלף האלה.
    לא משלמים על בית ספר, יש את חחח - חוק חינוך חובה

אני כבר אמרתי, אם האישה מעדיפה לעבוד, שתעבוד. אם מעדיפה לא לעבוד, גם טוב.
    אני אישית אם הייתי אישה נראה לי הייתי מתבאס קצת להישאר בבית כל היום ולדאוג שהבגדים יהיו מכובסים ומגוהצים, מצד שני הייתי מתבאס אם הילד שלי היה רואה את אחד ההורים שלו רק ב6 בערב.

בגלל שאני גבר, זה בכלל לא דילמה שלי, לא סתם אנחנו מברכים בכל בוקר "שלא עשני אישה"

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    אבל הוא מסביר לך שאם האישה עובדת, כל המכשורת שלה תלך על זה שהיא לא בבית.
    6 אלף שקל זה צהרון ל3 ילדים, אם האישה תהיה בבית היא לא תצטרך לשלם את ה6 אלף האלה.
    לא משלמים על בית ספר, יש את חחח - חוק חינוך חובה

אני כבר אמרתי, אם האישה מעדיפה לעבוד, שתעבוד. אם מעדיפה לא לעבוד, גם טוב.
    אני אישית אם הייתי אישה נראה לי הייתי מתבאס קצת להישאר בבית כל היום ולדאוג שהבגדים יהיו מכובסים ומגוהצים, מצד שני הייתי מתבאס אם הילד שלי היה רואה את אחד ההורים שלו רק ב6 בערב.

בגלל שאני גבר, זה בכלל לא דילמה שלי, לא סתם אנחנו מברכים בכל בוקר "שלא עשני אישה"

תגיד מה לא הבנת פה שהכל יפול על המשכורת של האבא? עלק לא משלמים לבית ספר תגיד איפה אתה חי בבית יתומים?
    לא תצטרך לשם את ה6 אלף האלה, אז מי ישלם גן? מי ישלם בית ספר? (יסודי, חטיבה ותיכון)
    שמעו אתם חיים בסרט רע, אבל כמו שאמרתי אני רוצה ליראות בעוד כמה שנים מה יהיה איתכם, אם המצב שלכם יהיה כזה טוב שרק המשכורת שלכם תחזיק את הכל הבית.

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

תגיד מה לא הבנת פה שהכל יפול על המשכורת של האבא? עלק לא משלמים לבית ספר תגיד איפה אתה חי בבית יתומים?
    לא תצטרך לשם את ה6 אלף האלה, אז מי ישלם גן? מי ישלם בית ספר? (יסודי, חטיבה ותיכון)
    שמעו אתם חיים בסרט רע, אבל כמו שאמרתי אני רוצה ליראות בעוד כמה שנים מה יהיה איתכם, אם המצב שלכם יהיה כזה טוב שרק המשכורת שלכם תחזיק את הכל הבית.
    הדיון הזה סתם נגרר לשיקולים כלכליים, השאלה האמיתית היא מה תפקיד האישה בלי שום קשר למצב הכלכלי, נגיד ויש ירושה מדוד של סבא שהשאיר מספיק כסף. האם האישה צריכה להיות זאת שעוסקת בחינוך הילדים או הגבר, מי מהם יצא לעבוד, האם צריך לחלוק שווה בשווה.
    את הדעה שלי בעניין פרסמתי בעמוד הקודם.

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    הדיון הזה סתם נגרר לשיקולים כלכליים, השאלה האמיתית היא מה תפקיד האישה בלי שום קשר למצב הכלכלי, נגיד ויש ירושה מדוד של סבא שהשאיר מספיק כסף. האם האישה צריכה להיות זאת שעוסקת בחינוך הילדים או הגבר, מי מהם יצא לעבוד, האם צריך לחלוק שווה בשווה.
    את הדעה שלי בעניין פרסמתי בעמוד הקודם.
    התפקיד של האישה זה כולל גם במעמד הכלכלי, בהכל צריך להיות חשיבות, אם זה לשמור על הילדים ולתת להם חינוך או אם זה לצאת לעבוד לשלם כסף ולתת להם חינוך.
    צריך לחלק שווה בשווה כל דבר, שתדע שיש אבות ששומרים על הילדים יותר טוב מהאימא ומבשלים יותר טוב מהאישה.

אנשים פה סתם עושים שוויון כי הם חושבים ש"אישה צריכה להיות במטבח" אבל הכל בולשיט אחד גדול אין היום שוויון בין גבר לאישה.

צריך להתחיל בלשלול לנשים את זכות ההצבעה..
    אחר כך נראה לאן זה ימשיך

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ציטוט נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה צפיה בהודעה
    צריך להתחיל בלשלול לנשים את זכות ההצבעה..
    אחר כך נראה לאן זה ימשיך
    ווואייייי שנים לא ראיתי תגובה שלך, איפה החתימה המפורסמת שלך!?
    ולדעתי מה שעכשיו זה בסדר
    אין כוח להיות פמינסטי חחח
    ".It always seems Impossible until it's done"

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcluSive צפיה בהודעה

ווואייייי שנים לא ראיתי תגובה שלך, איפה החתימה המפורסמת שלך!?
    ולדעתי מה שעכשיו זה בסדר
    אין כוח להיות פמינסטי חחח
    אין לי כוח להעלות אותה גם ככה אני נכנס פעם במאה שנה

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ציטוט נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה צפיה בהודעה
    אין לי כוח להעלות אותה גם ככה אני נכנס פעם במאה שנה
    חחחח נוו אבל זה כל מה שמייחד אותך, שים אחי
    שלא ישכחו חחח
    ".It always seems Impossible until it's done"

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcluSive צפיה בהודעה

חחחח נוו אבל זה כל מה שמייחד אותך, שים אחי
    שלא ישכחו חחח
    חח גם ככה אין פה כמעט אף אחד שיכול לזכור

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

כל זוג צריך לעשות מה שהכי יעיל להם לעשות, ואם זה לשים תאישה במטבח וללכת לסנגוריה בבית משפט אז צריך לעשות את זה!
    ואם זה לשבת בבית עם התינוק ולשלוח את האישה לעבוד, או להישאר שניהם בבית ולהשקיע בעסקים
    או ששניהם ילכו לעבוד וישאירו מישהו בבית - זה מה שעושים. תפקיד האישה משתנה כתפקיד הגבר נקודה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,141 | הודעות: 8,173,728 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect