היא כוסית , אין לה תפנים הכי יפות היא חמודה, אבל סיבוב של 10 דקות בחוץ ואני מעמיד 5 בנות שלא רואות אותה !
אז על מה כל המהומה, אני לא רואה מה שאנשים אחרים רואים?
היא כוסית , אין לה תפנים הכי יפות היא חמודה, אבל סיבוב של 10 דקות בחוץ ואני מעמיד 5 בנות שלא רואות אותה !
אז על מה כל המהומה, אני לא רואה מה שאנשים אחרים רואים?
|
|
נו.. בוא תמצא לי מישהי שלא רואה את בר רפאלי
בעיניי מורן אטיאס הרבה יותר יפה, חברותית ועממית. בלי כל הפוזה והליאו והיא מצליחה לא פחות. ואולי אפילו יותר. ממש דוגמנית עם עומק.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
עדי הימלבלוי הרבה יותר יפה ויותר כוסית
קיצר באמת לא מבין מה ההתלהבות ממנה
תבינו אין כזה דבר "האישה הכי יפה" יופי זה עיניין של טעם וכמו שאתם יודעים על טעם ועל ריח אין להתווכח.
חחחח אי אפשר להגיד שבר רפאלי מכוערת , חופשי אפשר להגיד שהיא יפה אפילו יפה מאוד טוב כוסית אש . אבל אף אחד לא אמר שהיא הבחורה הכי יפה בעולם , זה התקשורת כמו שאמרו פה.
רואים בחורה שנראת טוב כמו ברבי מאגדות ורואים שהיא מישראל והלכה והצליחה וכיכבה במגזין ספורטאילוסטרייד . ויצאה עם שחקן מצליח (לאונרדו דקפריו) וכשאנשים רואים את זה אז קל להם להגיד הבחורה היפה בעולם.
אני לא מאמין שיש כזה דבר הבחורה היפה בעולם, יש הרבה בחורות יפות ואין פה מקום להשוואה באמת.
וכמו שאמרו פה אני גם חושב שמורן אטיאס מהממת אין היא כוסית אש! כל הקטע האיטלקי הזה שיש לה והגוף הכהה הזה , אין זה עושה את זה. והיא גם פנים יפות לא רק גוף.
עדי הימלבלוי הרבה יותר יפה
![]()
קרדיט לFRENZY
בטח שמתלהבים ממנה כי היא מייצגת אותנו בעולם, אחת הדוגמניות המצליחות בכל העולם, עזוב כרגע את דעתי איך היא נראית זה לא משנה.
עצם העובדה שהיא מייצגת אותנו בכבוד על זה צריך להיות גאים.
עוד אחת שצריך להיות גאים בה זו גל גדות ממהיר ועצבני 5, ראיתי תסרט שבוע שעבר וואלה באמת כבוד.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
פשוט מאוד , היא כוסית , יפה , מוכשרת.
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
מיגן פוקס מרובוטריקים לדעתי יותר יפה