ובכן שלום לכולם, קודם תנו לי להציג ת'צמי אני Natiman ואני יחסית חדש פה.. למרות שעקבתי בקטנה אחרי הפורום עוד לפני שנרשמתי..
אני בן 15.5 ואני עוסק בתחום כבר שנה וחצי בערך ואני דיי רציני בעניין ובשנה וחצי הזאת נהיתי מילד ביישן לבחור מאד דומיננטי ואני דיי מקובל חברתית ואני מוקף בחברים ובנות עכשיו ^.^
אז ובכן המקרה שלי הוא כזה..
קיצר באיזה יום שישי אחד לפני חודש וחצי בערך הכרתי איזו ילדה ולי ולה יש הרבה עניין משותף ואני דיי נמשך אליה..
עכשיו מידע קודם שלי בפיק אפ אני יודע שאם אני אתנהג כמו בן זוג היא תחשוב עלי כעל אחד כזה אז מה אני עושה :
אנחנו יושבים המון מחובקים ביחד ויש לנו שיחות נורא כיפיות וזורמות והיא אומרת לי שממש כיף לה איתי ואני משתדל להתנהג הכי כמו בן זוג שאני יכול ולא ליפול לאזור הידידות אבל מה הבעיה...
-היא אף פעם לא יוזמת שום דבר אפילו לא שיחות בפייסבוק או בסקייפ ורק אני זה שתמיד יוזם הכל(למרות שגם השיחות בפייס נורא זורמות והיא תמיד מסכימה להיפגש)
-חברה שלה אמרה לי שכדאי לי לרדת מזה כי היא כבר בקטע של מישהו אחר (למרות שכבר דיברתי עם אותה ילדה על המישהו אחר הזה ובסוף היא החליטה שהיא יורדת ממנו כי הוא לא שם עליה)
-מעולם לא היה לה חבר והיא בתולת שפתיים
עכשיו מצד אחד כשאני והיא יושבים תמיד ביחד אנחנו תמיד מכורבלים ומחובקים (אפילו שכבנו אחד על השני כשראינו סרט והחזקנו ידיים) וכולם אומרים לנו שאנחנו נריאם כמו זוג והחברים אמרו שאם היא הייתה בקטע של מישהו אחר היא לא הייתה זורמת איתי ובטח שלא ככה..
אבל מצד שני אני לא מרגיש מספיק שהיא נמשכת אלי שזה אומר היא אף פעם לא יוזמת שום דבר לא שיחה ולא פגישה לא כלום, היא לא שואלת שאלות וכמעט ולא נוגעת בי (למרות שהיא זורמת עם המגע שלי) אבל תמיד כשאנחנו יוצאים עם חברים היא תמיד נמצאת איתי ומדברת בעיקר איתי שם ומעדיפה להיות איתי שם על שאר האנשים ^_^ אגב אם זה משנה היא טיפוס קצת ביישני אז אולי היא מנסה להסתיר ת'משיכה שלה ??
איך לדעתכם אני צריך להמשיך מפה מה כדאי לי לעשות ?? אשמח לייעוץ ולתגובות ^^
ועוד שאלה לבונוס - אם הבחורה אף פעם לא מתחילה שיחות בפייס ובסקייפ גם כהשיחות שלכם ממש זורמות זה אומר שהיא לא בעניין ?

ציטוט ההודעה

.