אני רוצה לפתוח DUAL BLADE,זה שווה?למישהו יש עבודה יותר טובה?בבקשה אנשים תפרסמו גם את העבודה שלכם
אני רוצה לפתוח DUAL BLADE,זה שווה?למישהו יש עבודה יותר טובה?בבקשה אנשים תפרסמו גם את העבודה שלכם
|
|
אושר .
תלוי איך אתה רוצה את העבודה , זולה עם אתה רוצה Db היא לא כל כך זולה ...
אז איזה עבודה זולה וטובה?איזה עבודה לך יש?וזה עבודה טובה?
עם איזה בגדים?של רמה 10?
Battle mage אין על זה וויכוח העבודה הכי חזקה.
Lia Sinchevici
תקשיב בנתיים העבודה הכי חזקה זה Mechanic אבל לא הייתי מציע לך לעשות Mechanic כי עוד שבועיים-שלוש הולכים לעשות את הMechanic יותר חלש ולעשות את ה-Dual Blade את ה-Aran ואת ה-Evan יותר חזקים אז אני מציע לך לעשות Dual Blade כי לפי מה ששמעתי הוא הולך להיות ממש חזק.
מעצב חתימות לוגואים ואתרים..------------------------------------------לכניסה לגלריה שלי לחצו כאן------------------------------------------משחק בקונטר ובסאמפ עם השם IdaNw0wZz
דואל בלד הוא לא זול אבל הוא לא יקר הוא ממש חזק יחסית ובכאוס פאצ' הוא יהפוך לעוד יותר חזק והמכניק הבתלמג' והווילד הנטר יתחלשו והוא היה המיקצוע הכי חזק וגם כיף לשחק בוא כי הוא מהיר ולא לוכח לך שעות להגיע ממקום למקום והבגדים שלהם גם סטייל גם לי יש DB (רמה 6X)
זאת עבודה חזקה מאד שווה לך![]()
כן אחי
לא שווה לך לפתוח בלי NX
אני אחי מעדיף תאססין
בקאוס מקבלים את הסקילים בחינם..
וחוץ מזה רק קצת סקילים במילה עולים NX אני מסתדר בלי...
נערך לאחרונה על ידי evandn; 06-06-2011 בשעה 20:36. סיבה: רשמתי בטעות ביג בנג במקום קאוס
יש על זה וויכוח.
מאז עדכון הBig Bang הכל תלוי בתקציב(חוץ מבMechanic שעשו אותו יותר מדי חזק והולכים להחליש אותו ברמות מטורפות)
מבחינת מהירות Dual Blades עבודה טובה,
היא חזקה אבל הסקילים שלה עולים Nx(עד עדכון הכאוס)
אני מתכוון לזה שהכל קשור בתקציב+העבודה תוקפת מרחוק/קרוב/שתיהם+המהירות.
אין עבודה הכי חזקה,פשוט תבינו את זה...
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot