יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
|
|
הכי פשוט, IFUNBOX
תגרור את הקבצים לinstallous ותתקין מהמכשיר..(הבנתי שבגרסא החדשה ניתן להתקין מהמחשב)
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
תוריד ifunbox
למעלה יש לך intall app תבחר את המשחק וזה ישר יתקין לך..
אם זה לא עובד (אין דבר כזה)
יש דרך אחרת.
כנס לאותה תוכנה ותעבור למחיצה של הinstallous
למחיצה של הinstallous תגרור את כל המשחקים.
אחרי זה כנס לinstallous באייפון לך למחיצה של ההורדות ושם אתה תראה את כל המשחקים שלך..
לפני כן כנס לinstallous ובsetting תבטל את המחיקה אוטומטית של הורדות
~~מוות ל"ערכים"!~~
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.!
תעשה Authorize ותסנכרן את המשחקים שיש על המכשיר לאייטונס
או שפשוט תוריד מהסידיה installous ותוריד משם משחקים...
My Anime List
PSN : Barak2xD - תוסיפו חופשי
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
My Camera : Fuji Finepix HS20 EXR
תנסה תדרך השניה
~~מוות ל"ערכים"!~~
תעשה Authorize ותסנכרן את המשחקים שיש על המכשיר לאייטונס
אתה צריך משתמש ל-ITUNES אני מניח שזה כל הסיפור, אני מניח שיש לך משתמש, תלחץ על Authorize, תכניס שם משתמש וסיסמא וזהו.
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
תוריד אינסטולוס ופשוט תוריד !
עדי.
תנסה עוד משהו,כשאתה מחבר את האייפון לאייטונס,תלחץ על השם של האייפון קליק ימני ותעשה Transfer Purchase,תבדוק אם זה עוזר
My Anime List
PSN : Barak2xD - תוסיפו חופשי
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
My Camera : Fuji Finepix HS20 EXR
בטח שאפשר לפתוח משתמש חינם באייטונס /=
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לך למדיך וותקין AppSync
recase.co.il/?p=189