אני אומר לך מניסיון כי פעם ראשונה שהייתי עם חברים שלי שתו זה מה שהם עשו
והכי מפחיד שהם מדברים בקודים! אתה לא יודע מה הולך שם...
אני אומר לך מניסיון כי פעם ראשונה שהייתי עם חברים שלי שתו זה מה שהם עשו
|
|
מה שאלכוהול עושה לאנשים אני כבר לא בהלם מכלום..
יאללה כוסעמק נמאס לי מהמטומטמים האלה
באיזה עולם הם חיים? הם לא שומעים על כתבות כאלה בעצמם?
אם הם לא לומדים מבתי חינוך או כתבות באינטרנט או תוכניות בטלוויזיה, אז מגיע להם.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
ועל זה נאמר אלוכוהול זה סם מגעיל
למה אנשים לא מודעים לעצמם לעזזל
מרגיש עצבני לך תדפוק תראש בקיר או בדרך שלא פוגעת בבני אדם
עם סמים אז בלי עצבים, זה תמיד נגמר רע XD
כן פשוט פחד מוות כשילד קונה וודקה עם שם קוד למשהו אחראני אומר לך מניסיון כי פעם ראשונה שהייתי עם חברים שלי שתו זה מה שהם עשו
נערך לאחרונה על ידי subwave; 04-06-2011 בשעה 22:24.
פחד אלוהים למה אנשים מסוגלים להגיע...
את צודקת, זה באמת מזעזע. צריך לדעת גבולות של מותר ואסור, אני בטוחה שהילד שדקר את חברו שתה כמות גדולה מאוד של אלכוהול עד רמה כזאת שלא היה יכול לבקר את הפעולות שלו. זה לא בעיה במכירות של אלכוהול לילדים מתחת לגיל 18, אפשר לשמוע על מקרים שאדם בוגר היכה, דקר, פצע ורצח אדם אחר כי היה תחת אפקט האלכוהול. אני חושבת שקודם כול, לפני כול החוקים וכול האכיפות שכול כך מרבים לדבר עליהם, אדם צריך להיות אדם ולהבין מה טוב ומה רע ולא להביא את עצמו למצב של שיכרון מוחלט שגורם לדברים מזעזעים לקרות. נכון, אז החנות מוכרת... תבינו שאם לא היו אנשים שהיו קונים אלכוהול החנות לא היתה מייבאת ומוכרת אלכוהול כי היא לא תרוויח מזה. לכן, הבעיה באדם אם הוא הולך לקנות בקבוק וודקה שלם ושותה אותו עם 10 חברים נגיד, אין בזה פשע זה בסדר גמור. לעומת זאת, אם הוא שותה בקבוק אחד שלם לבדו - כאן זה הפשע. מכאן שמי שאשם המרכזי זה האדם עצמו שלפעמים חושב "אה כולה בקבוק וודקה אחד, לא יקרה כלום..." ולא מבין שהוא אחראי על המעשים שלו אח"כ, זאת באמת בעיה.
האכיפה של חוק זה כבר הצעד האחר והמשני של התמונה, הוא נועד בשביל לשמור יותר על הגבולות של מותר ואסור.
אם לאדם אין גבולות מסוימים, שום חוק לא יעזור. כמו שאמרו פה לפני, אם לאדם יש מטרה להשתכר הוא ימצא איפה לקנות את בקבוק הוודקה הזה גם אם הוא בן 10 וקצת.
אבל זאת רק דעתי![]()
נערך לאחרונה על ידי Fortuna; 05-06-2011 בשעה 01:20.
The greatest happiness is to know the source of unhappiness. X
שמעו לפי דעתי זה לא קשור רק לאלכוהול , ברור שזה הגורם המשפיע אבל כמו שכבר אמרו זה גם תלויי בילד עצמו.
כמה שהוא ילד טוב וזה אבל יש לו דברים על הלב וכל זה יצא על החבר הכי טוב שלו בגלל שהמוח שלו פעל בדיוק איך שרצה לפעול כל הזמן אבל פחד.
בעזרת השם תבוא גאולה ליהודים והכל יהיה בסדר
בגלל זה אני מפחד לצאת החוצה, אפילו עם החברים הכי טובים אי אפשר לדעת מה יקרה...
וואלה בחיים לא יצאתי למועדון, בחיים לא ישבתי בגינה ושתינו כמו חמורים כמויות של אלכוהול.
פשוט ילדים באמת רגילים, יושבים בבית של ההורים עם 2 ~ 3 חברים, שותים בקטנה, להמתסטל ממש בקטנה.
ומעבירים את הלילה בצפייה משותפת באיזה סרט, או עם בחורות, או שיוצאים סתם ככה לגינה הקרובה ביותר לבית
ומפצחים גרעינים, אחלה של בילוי שלא מביא לך יותר מידי סכנות.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
מה הקשר שיקול דעת? בלי אלכוהול הוא בחיים לא היה דוקר את החבר הכי יקר לו,
וכל כך הרבה דברים משפיעים על נערים לשתות ולעשן שכבר קשה לקרוא לזה שיקול דעת כי הבן אדם האחרון
שיחשוב אם כדאי לו לשתות או לא זה הוא מכל השטיפות מוח שהוא עובר לפה ולפה.
מה זאת אומרת מה הקשר שיקול דעת?
אולי עושים לך שטיפות מוח אבל אתה צריך לדעת לעמוד בזה.
לדעת איך כמה ומתי לשתות בדיוק בשביל שדברים כאלה לא יקרו.
אנחנו עוברים שטיפות מוח בהרבה נושאים, בסופו של יום כדאי שתהיה לנו עמדה בנושא הזה ושנדבוק בה ולא כל פעם נזרום עוד קצת.
וכאן, כפי שאמרתי, נכנס השיקול דעת.
אלק ילד רגיל נותן לחבר שלו לבנה בראש ומצפה ל.........?
זה לא שיקול דעת זאת מודעות וזה לא לגמרי אשמתו. לא מלמדים דברים כאלה בבית הספר מספיק..
ואם כן אז בדרך כלל הגישה היא - אל תשתו!
ומי מקשיב לזה? הרי הרבה שותים ולא קורה כלום. הגישה צריכה להיות - אם אתם שותים, תשתו בשכל.
אני שוב לא רואה איך שיקול דעת נכנס פה... לעמוד בשטיפת מוח ולחץ חברתי שגם אם חושבים שהוא לא
קיים או לא משפיע, הוא כן - זה לא שיקול דעת.
בגלל זה כל בן אדם צריך לדעת להגן על עצמו.
אבל באמת, צריכים לפסול את האלכוהול זה כמו סמים רק יותר גרוע.
אבל האמת היא שאני לא רוצה שיפסלו, אז לפחות שיאכפו את החוק יותר טוב.
One Shot - One Kill