לפי מה שידוע לי הורידו את החוק הזה אסור לבקש אתרים..
אז אם אפשר אתרים טובים לעשיית כסף...buxסים וכו'....
לפי מה שידוע לי הורידו את החוק הזה אסור לבקש אתרים..
אז אם אפשר אתרים טובים לעשיית כסף...buxסים וכו'....
|
|
http://shareflare.net
ShareFlare
אתר העלאות הכי מומלץ אחי
אנשים עושים בו בערך דולר ביום אם מפרסמים טוב עושים גם 7-8 דולר ביום.
קשה להעלות רמות כי צריך איזה 20 רמות כאלו כדי להעלות דרגה.
בהתחלה מתחילים בדרגה Bronze וממש קשה להעולות רמות
ומקבלים עדיין $15 על 1000 הורדות בדרגה הכי נמוכה. שזה על 2.000-15.000MB
זה אומר שאם משהו מוריד ממך 2 קבצים או יותר ביום אז זה נחשב כהורדה אחת.The IP address is only rated every 24 hours.
אתה מתכוון לעלות, לא להעלות.
וזה לא כל כך קשה, יש לי כבר 12 רמות ואני מפרסם בקטנה.
נכון שיש את הIP היחודיי, אבל זה מתנגש גם עם זה שאתה יכול להעלות עד 15GB.
אתם חושבים שכל שרת שטוב לכם אז תשתמשו בו, אתם צריכים להבין שבשביל הרבה הורדות אתם צריכים לבוא אל המורידים שלכם באפשרויות טובות, לא Shareflare שאם אתה רוצה להוריד משחק של 5 GB וזה מוריד לך 50 קב"ש אז יקחו לך בערך 27 שעות להוריד אותו בעוד שב Duckload יקח לך בסביבות שעה-3 תלוי במהירות כי זה מוריד על מקסימום.
אז אם אתה תיתן למורידים שלך שרתים טובים ותוכן טוב אז הם יורידו יותר ותעלה דרגות, במקום 20 הורדות מShareflare ביום.
דווקא לא פעם פרסמתי ב3 שרתים שמתי תמיד
דוק לואד
אפלואדינג
שרפלר
בכל התוכנות שאני העלתי (שמתי על איזה 15 תוכנות)
והורידו יותר באפלואדינג אני לא יודע למה אבל
רוב ההורדות היו באפלואדינג ואחרי זה שר פלר ואחרי זה דוק..
אני בדוק די הרבה זמן עשיתי איזה 10 דולר עוד מעט אני מגיע ל15 ואולי פורש
אבל אתמול דווקא היה לי יום טוב בדוק כי הורידו ממני כמות די גדולה של הורדות בגודל 2GB+
ואתה צודק בקבצים ששוקלים הרבה מורידים יותר
כל פעם שאני מפרסם סיקור בהורדות נט ומביא את דוק אז תמיד אומרים סוף סוף שרת נורמלי
כי אני בין היחידים שם בהורדות נט במשחקים ששוקלים הרבה שמביא דוק
כולם מביאים LETITBIT ו SHAREFLARE
אז אם אתה תיתן למורידים שלך שרתים טובים ותוכן טוב אז הם יורידו יותר ותעלה דרגות, במקום 20 הורדות מShareflare ביום.
די באמת, אני נשבע שראיתי את המשפט הזה איפה שהוא.. מה הייתה המטרה של להעתיק את זה ולהגיד לי? אני לא בא אלייך אישית, דווקא אתה מאלה שעוד נותנים אפשרויות הורדה. מעצבנים אותי " Maxvol" ו" snir 2313 משהו כזה" שדופקים שרתים גרועים, הורסים את הורדות נט ולא אכפת להם.
ודרך אגב, אני לא מפרסם Shareflare או Letitbit וחבריו.
אני פרסמתי את ההוכחה של מישהו שעשדה 900$ , כמו שאמרתי - הוא נותן לינק של ADF ולינק רגיל, הוא בא לקהל שלו ונותן להם אפשרויות.
אני מתעסק קצת בהכל, הורדות אני עוד מעט יגיש הצעה להורדות נט, יש לי כמה באקסים אמינים שאני משתמש בהם עם כמות טובה של מופנים, אני עוסק באתר ישראלי מסוים לכתיבת טיפים תמורת כסף בתקווה שהוא אמין, מטריקסים ועוד..