אני אוהב מאוד את שני המקצועות, אבל כשאני אהיה ברמות גבוהות ואני ארצה להילחם סולו בזקום או פאפלוטוס אני אוכל עם הקוסם? (נגיד ברמה 120 כמה זמן ייקח לי להרוג את papulatus עם כל אחד מהמקצועות)
אני אוהב מאוד את שני המקצועות, אבל כשאני אהיה ברמות גבוהות ואני ארצה להילחם סולו בזקום או פאפלוטוס אני אוכל עם הקוסם? (נגיד ברמה 120 כמה זמן ייקח לי להרוג את papulatus עם כל אחד מהמקצועות)
|
|
אושר.
אני לא כל כך מבין בעבודות האלה היה לי רמה 55 WH ורמה 38 BM אבל לחבר שלי יש BM רמה 92 ולדעתי זאת עבודה ממש חזקה וגם לפי מה ששמעתי הולכים לעשות את הWH יותר חלש אז הייתי מציע לך ללכת על BM..
מעצב חתימות לוגואים ואתרים..------------------------------------------לכניסה לגלריה שלי לחצו כאן------------------------------------------משחק בקונטר ובסאמפ עם השם IdaNw0wZz
אתה יכול להפוך כל עבודה לחזקה,הכל תלוי בתקציב שלך.אני אוהב מאוד את שני המקצועות, אבל כשאני אהיה ברמות גבוהות ואני ארצה להילחם סולו בזקום או פאפלוטוס אני אוכל עם הקוסם? (נגיד ברמה 120 כמה זמן ייקח לי להרוג את papulatus עם כל אחד מהמקצועות)
אבל מבחינת מהירות המתקפה אני חושב ששווה לך WH...
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
BATTLE MAGE.
Lia Sinchevici
BM לוקח את הWH בהליכה!!!!
פתח BM הרבה יותר טוב מWH....
Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen
Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen