Capitol Punishment 2011
![]()
תאריך
19.6.11 בלילה שבין ראשון (19) לשני (20)
פרומו
שיר רישמי
קרבות:
קרב רגיל על אליפות הWWE:
קרב רגיל:
קרב רגיל על אליפות העולם במשקל כבד:
קרב על אליפות הביניבשתית:
*מתעדכן
Capitol Punishment 2011
![]()
תאריך
19.6.11 בלילה שבין ראשון (19) לשני (20)
פרומו
שיר רישמי
קרבות:
קרב רגיל על אליפות הWWE:
קרב רגיל:
*מתעדכן
נערך לאחרונה על ידי -Amit-; 11-06-2011 בשעה 10:29.
|
|
דעתי האישית על הפוסטר:
זה פשוט בדיחה זה מציג את המצב שבו הWWE נמצאים כרגע (עידן הPG) סינה ומיסטיריו הם "גיבורי העל" של
הWWE והילדים קונים את המוצרים שלהם.
יש מצב אפילו קטן שאובמה יגיע לערב הזה?
ננעץ שוב,
אין לי מושג למה זה ירד.
פוסטר פשוט ילדותי,לא הייתי מצפה מWWE לרדת לרמה כזאת ואשכרה לפרסם פוסטר רשמי שהוא קריקטורה...
מקווה שלפחות יהיה אירוע טוב עם קרבות מעניינים ומותחים עד השנייה האחרונה...
הרסלמניה היה אירוע קטלני,חייבים להמשיך לעשות אירועים כאלה לא רק ברסלמניה,מקווה שגם באירוע הזה יהיה לפחות סבבה,אולי ברמה קצת של רויאל ראמבל....
ד"א,איזה אירוע זה מחליף? (מה היה השם שלו לפני?)
My Anime List
PSN : Barak2xD - תוסיפו חופשי
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
My Camera : Fuji Finepix HS20 EXR
תקשיב כל הספיישלים שהיו לפני ה-PG ב-WWE היו פי 10 יותר טובים מהרסלמניה השנה. והרסלמניות לפני ה-PG היו פי 20 יותר טובות. אני אומר לכם עדיף את העידן שלפני ה-PG מעידן ה-PG ווינס עושה את זה רק בשביל הכסף...
לנושא:
פוסטר ממש לא יפה... ממש לא... היא אמור להופיע שם אלוף העולם במשקל כבד ואלוף ה-WWE. במקום זה החליטו לשים את ריי מיסטריו... ריי מיסטריו הוא דמות נערצת ובגלל זה שמו אותו. וינס יעשה הכל בשביל הכסף גם כדי להפסיד את האוהדים של העידן שלפני ה-PG ובמקומם יבואו אוהדים חדשים... וינס חושב שכסף צומח על העצים וטועה... עוד כמה שנים אולמות ה-WWE יהיו ריקים בגלל שהרבה אוהדים שונאים את עידן ה-PG ופשוט מאוד לא יבואו יותר לתוכניות של ה-WWE... זה הכל...
נערך לאחרונה על ידי royope; 04-06-2011 בשעה 18:35.
הפינום חזר... והוא בליגת AWL
ניצחונות/הפסדים/תיקו
הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1
TNA ו-WWE כמעט באותו מצב רק ש-TNA יותר טובים מה-WWE... פעם ה-WWE הייתה בפסגה וה-TNA הייתה אחריה... אבל בשנים האחרונות TNA עלתה והפכה לטובה ביותר עם המתאבקים הטובים ביותר... האלק הוגן, ריק פלייר, ג'ף הארדי, מאט הארדי, קורט אנגל, מר אנדרסון, מייקי ג'יימס ועוד מתאבקים עברו מה-WWE אל TNA... הם ידעו שה-WWE הפכו להיות גרועים ובגלל זה עזבו... לעומת זאת היו הרבה מתאבקים שטובים פי 10 מהמתאבקים של ה-WWE ב-TNA כגון: AJ סטילס ועוד... אז בוא נסיק מסקנות: TNA יותר טובים מה-WWE!!!
הפינום חזר... והוא בליגת AWL
ניצחונות/הפסדים/תיקו
הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1
עודכנו עוד 2 קרבות:
![]()
לנושא:
הפוסטר... אולי אתם חושבים שהוא לא נראה טוב אבל זה מה שמדגיש את הPPV את מה שהPPV עליו.
זהו שעכשיו הPPV הוא דבילי! ואני לא מאמין שברייגינג רייטס יצא בגלל זה! כל העניין הוא על האומה של USA?
עלוב ברמות...... WWE אשכרה רוצים שאנשים יפסיקו לצפות.
לנושא:
הקארד......
למה מרגיש לי כאילו אני הולך לראות את אובר דה לימט בשידור חוזר?