אני משחק ב Black Ops החדש ביותר (בין המשחקים הכי שווים של Call Of Duty).
באיזה גרסא אתם משחקים?
אני משחק ב Black Ops החדש ביותר (בין המשחקים הכי שווים של Call Of Duty).
באיזה גרסא אתם משחקים?
|
|
אני משחק בכל משחק חדש שיוצא, נגיד יצא משחק חדש גמרתי אותו, ואז הוא עובר לארכיון של משחקי המחשב שלי.
לפעמים אני גומר פעמיים או שלוש כשמשעמם, אבל אין לי גירסא מיוחדת שאני משחק בה בקביעות.
אולי אני אצטרף אלייך לBlack Ops כי אתה כל היום חופר לי כמה שזה כיף, אבל אני מחכה לחדש.
למרות שאני לא יודע מה לקנות - את החדש או את הBattlefield 3.
בקיצור אני משחק רק כשיוצא משחק חדש, גומר אותו, ותמיד אבל תמיד אני אגמור אותו שוב אחרי חצי שנה. (אני אחרי חצי שנה לא אזכור כלום מהחוויות הקודמות שלי במשחקים, לכן אעבור אליהם עוד פעם בשביל להזכר ולהנות מהאיכות שלהם).
המשך סקר מהנה (:
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
אני משחק בכל משחקי הCOD.
ואני קונה גם את MW3 וגם את BF3 לפי דעתי.
עוזר בכל הקשור לכל משחקי הפעולה.
אם משחקים בBO לפני שמשחקים בMW2 אז הוא נראה בסדר
אבל אם ההפך אז אתה מתאכזב :|
MW1 BO וקונה MW3 או BF3 מתלבט
משחק BO והולך ליקנות את BF 3 ללא ספק!!
They are completely different missions and story. Call of Duty 2: BRO is a console only PS2/XB.but COD2 was a eariler PC one and now ported to the XB360 through the graphics have been nicely upped in the process. Тогда стоит внимательнее присмотреться к Греции! Для иностранных учеников обучение, питание и проживание в государственных вузах бесплатное, а по уровню прививаемых знаний и материальному состоянию учебные заведения в Греции не уступают более популярным вузам из других развитых европейских стран. Подробнее на сайтеrussianathens.gr/help/study/