|
|
King
בוא תגיד את זה למחצית מהג'ובניקים שמתחילים לעשן בצבא משעמום נטו..
אז תפסיק להגיד שטויות .. יש הרבה סיבות שמתחילים לעשן ולא חייב להיות ערס או חסר השכלה בשביל להתחיל לעשן זה שטויות ואתה בנאדם דפוק עם אתה חושב ככה..
המלך חזר
הייתי שותה בגיל 15 בשביל פוזה,מגיל 17 אני שותה נטו בגלל ההנאה,אני לא שותה למוות ואני יודע לשתות לא כמו אלה ששותים 5 כוסות תוך 20 דקות ומקבלים שגעת.
סיגריות אני לא מעשן,אבל אני מעשן מדיי פעם שאני שותה או אחרי יום קשה וכל מה שבא לך זאת סיגריה.
נרגילה אני מעשן קבוע,נטו הנאה,לא יודע אם אני מכור לא נראה לי שאפשר להתמכר לזה,אם כבר להנאה הכרוכה בזה.
King
עזוב אותך... עזוב את כל מה שאתה חושב אתה תסביר לי פשוט עכשיו איך אתה חושב שיותר מחצי מהעולם שמעשן סיגריות באופן קבוע הוא ערס או חסר השכלה בעוד שהמדענים והרופאים הכי גדולים היו מעשנים סיגריות ..
עזוב את זה אני לא אמרתי שזה דבר חיובי לעשן סיגריות להפך זה לא חיובי וזה לא בריא אני לא דפוק אני לא אומר שכן
אבל כן יכול להיות שיש בסיגריה יתרונות אם זה סתם המחשבה שזה מרגיע אותך או הזמן שזה מעביר או כל אחד איך שהסיגריה באלו בטוב..
המלך חזר
אני אוהב לעשן נרגילה ביגלל כמה סיבות:
זה לא כמו סיגריות...נרגילות יפות וזה סוג של תחביב(לדבר על זה לקנות חדשים וזה...)..ואני פשוט מאוהב בנרגילות...
זה כיף לפתוח חח..למרות שזה דיי חיסרון יחסית לסיגריות
זה טעם טעים וזה לא עושה לך תגרון יבש כזה..
אין בזה "טאר"(מה שעושה תריאות שחורות)
שאני עצוב וצריך לשבת לבד אני אוהב לעשן בנרגילה..ולחשוב
ואני גם אוהב להיות עם החברה ולפתוח ראש...
דוגרי התחלתי מפוזה ככה הייתי מסתובב כמו ''גבר'' בבצפר ובאה מורה הייתי מעיף אותה ובוכה שיש לי ריח של סיגריות שלא יתפסו אותי
ואז התחלתי לעשן לבד,והיום אני לא יגיד מכור אבל..לא יכול בלי סיגריה אחת לפחות לכמה שעות
אני התחלתי ככה באמת לעשן בגיל 12...
אני כבר הייתי סקרן,לא היה עלי לחץ חברתי אבל עדיין תמיד זה היה כיף להגיד...תראו אני מעשן וזה...
היום זה כבר לא ככה,אני מעשן אך ורק בשביל להרגע ואני מתכוון לנרגילה(סיגריות לדעתי זה בשביל הפוזה/לאלה שכבר התמכרו שלדעתי זה פסיכולוגי)
אני שותה בגלל שאני אוהב את החום בבטן ואת הטעם.
אני באמת אוהב וויסקי,בירה,טקילה.
וודקה נקיה אני לא יכול לשתות,פשוט מגעיל.
וודקה מעורבבת,כן.
אבל באמת באמת,אל תחרטטו!הכל מתחיל מלחץ חברתי ומחברים.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot