דדדדדדד
דדדדדדד
נערך לאחרונה על ידי ShpexNL; 27-06-2011 בשעה 22:21.
|
|
אושר .
Claw קטלנית![]()
ואוו איזה Claw חייתית!! סחתן עליך אחי..
מעצב חתימות לוגואים ואתרים..------------------------------------------לכניסה לגלריה שלי לחצו כאן------------------------------------------משחק בקונטר ובסאמפ עם השם IdaNw0wZz
יפה מאוד אחי
תודה,
עוד?
חיה רעה
אבל באמת שהיא תהיה סוסה עם &LUK ו& BOSS
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
Claw קטלנית , נגמרו על ה claw att 60% בקהיני ... חחחחח
הלוואי עליי אחת.
נערך לאחרונה על ידי VanGogh; 06-06-2011 בשעה 02:03.
ואו,
נשק מעולה.
אולי אני אפרסם בקרוב גם את נשק הסיום שלי > אבל שיהפוך כבר ל-30% BOSS - נמאס לי מ-Cubes חח.
מנהל פורום סקרים לשעבר,פרשתי!
------------------------------------------------------
אחלה נשק אחי... אבל איך אתה מתכוון לעלות את הATT???
אתה רוצה 30% לבוסים LUK וATT אבל איך אתה רוצה להעלות את זה ל128 ATT? עם ENHANCE? זה לא קצת מסוכן?
Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen
CLAW מצוינת.
Lia Sinchevici
זה לא ככה אחים אני אומר לכם נעשה אותה 128ATT BASE עם 30%boss %luk %att בגלל שבCHAOS PATCH יוצא ENHC PROTECTOR זאת אומרת ENHC SCROLLS בלי בומב רייט ככה שיעלה הרבה כסף אבל שווה את זה
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
ראיתי שיש 14+ ב3 שורות....אבל הוא יעשה לזה קיוב והוא רוצה %LUK וגם 30% בוסים זה דיי נדיר... אני בספק שהוא רוצה גם לכניס בפנים %ATT.... או איכשהו להשאיר את ה14+ ATT ואם תסתקל הוא גם ענה איך הוא רוצה לעשות את זה.....והנה אני מצוטט
אממממ לא ידעתי שזה יוצא בפאטץ הזה אוייי המחירים הולכים לרדת.....ENHANC לעלות.... אמממממ אתה יודע מתי הCHAOS יגיע בדיוק?
ואני דיי בטוח שהדבר שעושה RESET סתם עושה RESET אבל יהייה אחוזי קישלון לENHANE אלה אם כן אתה עושה ADV.
אם אתה עושה אם הזול והרגיל זה 80% להצליח ....אתה תיקח סיכון כזה?
Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen