קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מספר שאלות
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 20:06
  2. מספר שאלות על איזוטרטינואין
    על ידי Pupparo בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-09-2006, 18:43
  3. מספר שאלות...
    על ידי DaRk GoD בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 18-06-2006, 01:22
  4. מספר שאלות לגבי פרופיל..
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 00:06
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

מספר שאלות

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ברירת מחדל מספר שאלות

מכיוון שרק עכשיו חזרתי לשחק מנג'ר אחרי הרבה שנים מלא דברים השתנו לי ואני אשמח לעזרה.

1.אם שחקן שלי אומר לי שהוא לא מרוצה מרמת המשמעת בקבוצה שלי מה אני אמור לעשות וממה זה נובע ?

2.אם הלוואתי שחקן וסגרתי עם הקבוצה שלו על סכום מסויים שאני יכול לקנות את אותו שחקן בשלב מאוחר יותר ובאמת הצעתי עליו הצעה,אחרי כמה פעמים הסעיף הזה לא תקף ?
    הסיפור שעומד מאחורי השאלה הוא שפשוט הלוואתי שחקן הצעתי עליו את אותו סכום שסגרנו בהלוואה ואחרי פעם אחת שלא סגרתי איתו חוזה הם לא הסכימו לקבל עליו הצעות.

3.איך גורמים לשני המגנים שלי להרים כדורים לרחבה ברגע שהם פורצים מהאגפים ולא להחזיר כדור אחורה או למרכז בשביל ששחקן אחר יבעט מרחוק ?

4.השינוי טקטיקה במהלך משחק "pump the ball into box " אמור לגרום לשחקנים שלי להרים כדורים לרחבת ה-5 של השוער או שינסו להכניס יותר כדורים בכללי לרחבה?

5."take a breather " אמור לגרום לשחקנים שלי לשחק יותר לאט כדי לשמור על קונדישן יותר גבוה ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של kingdevilb
    שם פרטי
    דודי
    לייקים
    36
    נקודות
    275
    משפט מחץ
    למות? זה הדבר האחרון שעשה.

בונאה אתה בודק לי הידע הכללי בFM כל הזמן ><
    1 - רמת המשמעת שלך יכולה להיות לא גבוהה אם אתה לא מעניש את האנשים הנכונים בזמן, נגיד שטות של אחד השחקנים במגרש מובילה אותו לקבל אדום.. אז אתה יכול לתת לו אזהרה קנס כסף של שבוע שבועיים, במקרה והשחקן שאתה מדבר עליו מרגיש כי אנשים בקבוצה יוצאים בזול ממקרים מסויימים אז אתה כמובן צריך להענשין יותר וגם לדבר אם אנשים בשיחה אישית זה חשוב לתת להם תזכורת שהם לא ישחקו אם רמת האימון שלהם לא טובה.

2 - בשביל מה שאמרת עכשיו עושים SAVE כנראה שהם לא רצו בסוף לתת אותו ובהחלט לא חייבים לתת לך להגיש הצעה נוספת במיוחד עם השחקן פופלארי ורצוי ע"י קבוצות אחרות..מה גם השחקן לא ירצה בקרוב לנסות לחתום איתך עסקה חדשה.

3 - אם הבנתי טוב זה מגנים צדדים ?.. אתה צריך לתת להם תפקיד של FULL BACK ולסדר להם את המנטליות לאוטומטית כלומר יורדים ועולים כשצריך, חשוב שיש להם מהירות כושר הרמות במקרה שלך ומינמום של דריבל. עכשיו שהם עושים את ההרמה אתה צריך לסדר להם בהרמה לאן הם צריכים יש את זה איפה שהוא בהוראות האישיות לכל שחקן. (אני אבדוק יותר מאוחר לעומק את זה )

4 - מהלך המשחק הזה אומר קודם כל שהמספר הבעיטות מרחוק ירד, עכשיו לפי מה קראתי זה יגיד לשחקנים לתת כדורים גבוהים וארוכים לרחבה וכמובן לרוב לראש עם יש לך איש מטרה עם משחק ראש טוב זה מומלץ.

5 - השחקנים שלך יחזיקו את הכדור על מנת לשמור על היכולות הפיזיות שלהם עד להתקפה הבאה.

כאן יש את כל מה שאתה צריך לדעת לגבי הוראות בזמן אמת של מנגר - http://www.footballmanager.com/manual/227

עוד משהו ?
    נערך לאחרונה על ידי kingdevilb; 07-06-2011 בשעה 21:26.

געו לי בביצה ... if you dare !

גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

תודה על העזרה
    ולגבי המגנים הם משחקים בתור fullback אבל הם פשוט בצדדים,עכשיו הם עולים מגיעים למצב הרמה ולא מרימים אלא מחפשים את המסירה למרכז.
    אחרי ששאלתי את השאלה אז אני לא יודע מה שיניתי אם בכלל שיניתי אבל במשך חצי עונה הם הרימו למרכז הרחבה ועכשיו עוד פעם הם חזרו למסור למרכז.
    בכל מקרה אני ינסה לעשות מה שכתבת אני מקווה שזה יצליח.
    ועוד פעם תודה על העזרה

משתמש מתקדם האוואטר של kingdevilb
    שם פרטי
    דודי
    לייקים
    36
    נקודות
    275
    משפט מחץ
    למות? זה הדבר האחרון שעשה.

ציטוט נכתב במקור על ידי dani_x צפיה בהודעה
    תודה על העזרה
    ולגבי המגנים הם משחקים בתור fullback אבל הם פשוט בצדדים,עכשיו הם עולים מגיעים למצב הרמה ולא מרימים אלא מחפשים את המסירה למרכז.
    אחרי ששאלתי את השאלה אז אני לא יודע מה שיניתי אם בכלל שיניתי אבל במשך חצי עונה הם הרימו למרכז הרחבה ועכשיו עוד פעם הם חזרו למסור למרכז.
    בכל מקרה אני ינסה לעשות מה שכתבת אני מקווה שזה יצליח.
    ועוד פעם תודה על העזרה
    יאללה שלך אחי אתה קורע אותי מגיב פעם בחודש, אבל בכיף XD
    אפשר להגיד לכל fullback כזה בהוראות האישיות איזה הרמה הוא יעשה ובאיזה תדירות לדוגמא...

זה הוראות אישיות מתקדמות(advance) שיש לכל שחקן במגרש.
    הראשון זה תדירות
    שני זה מאיפה להרים
    שלישי זה לאן
    עכשיו תסמן את הקוביה ליד כל אחת מהאפשריות ותשחק עם הדברים שם לפי הצורך ...

געו לי בביצה ... if you dare !

גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect