|
|
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
לקח להם רק 1800 ימים
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אני יודע שאסור, ואני מתנגד לכל שחרור אסירים, ואם זה תלוי בי, עונש מוות לכל המחבלים שבכלא, במקום להרוג אותם נותנים להם בית מלון.
מה שמרגיז, שיש כל מיני יפני נפש שצועקים לשחרר האסירים,
גונן גינת, העורך של "ישראל היום", רשם מאמר לא מזמן, אני לא יכול לבטא את דעתי טוב יותר.
הטור מנומק ושיטתי מאוד (למשל, מביא הערכה שלקחה בחשבון את ההסטוריה בעסקאות כאלו והאנשים המעורבים, ואומרת שע"י המשוחררים בעסקה הזאת ירצחו 318 ישראלים). ממליץ לכולם לקרוא בלי קשר לדעה שלו.מי שהולך להפגנה ותובע לשחרר את גלעד שליט "בכל מחיר" - יודע מה המחיר: ישראלים ירצחו. ולכן, לפני היציאה, יאסוף האב את ילדיו, יצביע על אחד ויאמר: עליך אני מוותר, אתה המחיר שאני מוכן לשלם.
תקשיב מפגר
אתה עכשיו חייל נכון?
אתה יכול למות בזמן.... בעצם עזוב
משפט המחץ שלך מסביר את זה הכי טוב
"אל תבכה כמו תינוק - על מה שעשית כמו גבר" אתה חייל קרבי זה דברים צפויים מראש
הוא לא הלך לשחק דוקים
בקיצור אתם סתם טמבלים
מה שמשפחת שליט עשו עד עכשיו זה סתם להוציא שם רע למדינה
עכשיו שיעשו קצת רעש בחו"ל וזה גם יתרום לנו קצת
אף אחד לא אומר שלא צריך לשחרר אותו
אבל בחיים לא בשביל יותר ממחבל 1
כי אני לא רוצה שאוטובוסים יתחילו לעוף ואני לא רוצה שאנשים עוד פעם יפחדו לבוא לישראל ואני לא רוצה שאנשים ימותו סתם
אבל אתם חושבים שאתם חכמים
"אין מצב שזה יקרה, יש לנו צבא חזק" בטח חזק מה עם כל החיילים שימותו, בדיוק אתם טמבלים שלא חושבים קדימה
איך אומרים.... אגויסטים![]()
תאמין לי שאין לי קריזה להתחיל לריב איתך ולרדת לרמה שלך.
אני לא מתווכח איתך! אני באותו דעה שלך! אתה רציני לא מבין מה רשמתי כאן? אני תומך בדעה שלך, אני לא מבין איפה יש לך להתחיל לריב ולהתווכח?!
בסך הכל אמרתי שאסור לדון את משפחת שליט, אתה יכול לשחק אותה גבר עכשיו, מול 2 חבר'ה בריונים אתה משתין במכנסיים, נראה מה יהיה מול חבורת מחבלים רוצחים בני זונות.
אל תנסה לשפוט אותם הם לא עושים כזה רעש, זה התקשורת השמאלנית שלנו שעושה את הרעש, אם זה לא היה מופיע בתקשורת מי היה שומע על זה? מי? התקשורות שלנו בעד המחבלים, תשים לב, פעם היית שומע "חיילי צה"ל חיסלו מבוקש" , היום אתה שומע " חיילי צה"ל הרגו פלסטיני, האו"ם בודק את נסיבות האירוע" ת'מבין? ממחבל זה הפך לפלסטיני, ופתאום יש לנו את האו"ם על הראש.
אל תנסה לשפוט את גלעד, כי אתה לא רוצה להיות במצב של גלעד שליט..
למה אתה מדבר ככה??
המשפחה הזאת עושה כל הזמן ומשקיעה בשביל גלעד וזה רק המדינה שלנו שלא תורמת לעזור להם ולהוציא את זה לפועל!!
טוב שהתחילו, עדיף עכשיו מאשר אף פעם