נכתב במקור על ידי .EffecT יש לך את הקוד? כן אחרי לילות שלמים של חיפושים מצאתי אותו באיזה פורום של אתיופים
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
בוא נעשה עסקה אני מביא לך פייסבוק אתה פורץ אותם ואני שולח לך 200 נקודות?
תעשה לי את זה ב130 ואני קונה...
שלחתי, תשלח...
נכתב במקור על ידי GreenPoison תעשה לי את זה ב130 ואני קונה... שלח נכתב במקור על ידי ShRedDeR שלחתי, תשלח... קיבלת נכתב במקור על ידי toorbo בוא נעשה עסקה אני מביא לך פייסבוק אתה פורץ אותם ואני שולח לך 200 נקודות? תביא
נערך לאחרונה על ידי .Mishel; 08-06-2011 בשעה 22:46.
שלחתי נקודות תביא לי
נכתב במקור על ידי mishel2586 מוכר תוכנה לפריצה לפייסבוק (העלאה שלי) אם סרטון הפעלה. לא צריך להכניס פרטים שלכם רק את האימייל של הקורבן. מתחייב שהתוכנה עובדת אבל לא מתחייב שתפרוץ את אותו האימייל. 120 נ'ק אחי? על הקוד גם
ספוילר:
נכתב במקור על ידי iGodDark 120 נ'ק אחי? על הקוד גם חחח ניראלך על הקוד בחיים לא תצליח למצוא אותו יש את הקוד לגירסא שתיים אבל הבעיה שאין גירסא כזאת.
נכתב במקור על ידי mishel2586 חחח ניראלך על הקוד בחיים לא תצליח למצוא אותו יש את הקוד לגירסא שתיים אבל הבעיה שאין גירסא כזאת. למה לא? שמע שניה שמכרת לאחרים ב200 מכרת להם גם תקוד? 150 הצעה אחרונה!
נכתב במקור על ידי iGodDark למה לא? שמע שניה שמכרת לאחרים ב200 מכרת להם גם תקוד? 150 הצעה אחרונה! לא נתתי לאפחד את הקוד מי שרוצה מוזמן לחפש ולעבור דף דף בגוגל
אחי מה אם הסרטון? נתתה רק הורדה.. תביא גם סרטון..
נכתב במקור על ידי mishel2586 לא נתתי לאפחד את הקוד מי שרוצה מוזמן לחפש ולעבור דף דף בגוגל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הורדה גמאני יכול למצוא !!
נכתב במקור על ידי GreenPoison אחי מה אם הסרטון? נתתה רק הורדה.. תביא גם סרטון.. קיבלת נכתב במקור על ידי iGodDark חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הורדה גמאני יכול למצוא !! אז תמצא
מישל יש מצב שמצאתה עוד איזה פלאפון שנוכל לעשות שוב פעם את הסמס הזה?? אני אתן לך 2M בפוקר בפייסבוק
נכתב במקור על ידי GreenPoison מישל יש מצב שמצאתה עוד איזה פלאפון שנוכל לעשות שוב פעם את הסמס הזה?? אני אתן לך 2M בפוקר בפייסבוק אין לי עכשיו מאיפה אחי אם יהיה לי אני יידבר איתך
חוקי הפורום