קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] כבר שנים שאני מצניע את החומרים שלי. החלטתי לשתף. אשמח לקבל תגובות.
    על ידי Irad Deutsch בפורום יצירה, הפקה ומיקסינג
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-07-2011, 11:53
  2. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 15-06-2007, 10:55
  3. אני חושב שאני הבנתי למה המחשב שלי נדפק.
    על ידי AbutbuLL בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-05-2007, 20:39
  4. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 06-08-2006, 04:14
  5. תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 16:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

החלטתי שאני שם סוף לבעיה שלי ואולי גם של אחרים..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Fake it till you make it

ברירת מחדל החלטתי שאני שם סוף לבעיה שלי ואולי גם של אחרים..

אני רק אומר מראש שבבקשה לא לחסום את הנושא כי זה בטח נושא לדיון.. אז אני אבקש

ובכן נמאס לי שאני שוב ושוב מגיע לאותם סיטואציות עם כמעט כל בחורה וזה לא משנה אם היא נמשכת אלי או לא ואני דיי בטוח שזאת שאלה שנשאלת כאן שוב ושוב בוריבראציות שונות אבל הגיע הזמן לשים את הדברים על השולחן ולשים סוף לשאלה המעצבנת הזאת "איך ליצור משיכה".

מזאת אומרת ליצור משיכה: לגרום לבחורה להתאהב בך.

אצלי כמעט כל בחורה שנמשכת אלי (שזה כמעט כל הבנות שאני מכיר) הן נמשכות אלי אלא רק כאל ידיד בגלל שכיף להן איתי ><
    (חיפשתי במדריכים ולא כל כך מצאתי..)

אני מדבר עם בנות בצורה רגשית,יש מגע, יש משחקים, יש כיף,יש פעילויות, יש חוויות מה לא ? "אתה בנאדם מדהים אתה הידיד הכי טוב שלי.." תמותי !#%#^$&%

הרבה אנשים פשוט אומרים לי "תשים עליהן זין והן ירדפו אחריך.." אוקי בא בגישת הפרס ואני גורם להן לרדוף אחרי אבל עדיין אני לא מבין מה אני עושה שהן פשוט לא מתאהבות בי איך שהייתי רוצה שהן יואהבו אותי.. על מה אני מדבר שתמיד הבנות שאני הכי רוצה לא נמשכות אלי ><

ועוד סיטואציה שבטח הרבה שואלים עליה.. כשאתם מגיעים לשיחות עומק עם הבחורה היא כבר מתחילה לספר לך על כל הבעיות שלה ולשפוך ת'לב מצד אחד אם תהפוך לפסיכולוג שלה אתה תהיה ידיד שלה ומצד שני אתה לא באמת יכול שלא להתייחס לצרות שלה.. אתם מבינים אז אני לא תמיד יודע מה לעשות במצבים כאלה

אשמח אם באמת תעזרו לי לפתור את הבעיות האלה פעם אחת ולתמיד ואני יודה לכם מאד !!!!

2. קישורים ממומנים

NEG, אתה יודע מזה?

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי NatiMan45 צפיה בהודעה
    אני רק אומר מראש שבבקשה לא לחסום את הנושא כי זה בטח נושא לדיון.. אז אני אבקש

ובכן נמאס לי שאני שוב ושוב מגיע לאותם סיטואציות עם כמעט כל בחורה וזה לא משנה אם היא נמשכת אלי או לא ואני דיי בטוח שזאת שאלה שנשאלת כאן שוב ושוב בוריבראציות שונות אבל הגיע הזמן לשים את הדברים על השולחן ולשים סוף לשאלה המעצבנת הזאת "איך ליצור משיכה".

מזאת אומרת ליצור משיכה: לגרום לבחורה להתאהב בך.

אצלי כמעט כל בחורה שנמשכת אלי (שזה כמעט כל הבנות שאני מכיר) הן נמשכות אלי אלא רק כאל ידיד בגלל שכיף להן איתי ><
    (חיפשתי במדריכים ולא כל כך מצאתי..)

אני מדבר עם בנות בצורה רגשית,יש מגע, יש משחקים, יש כיף,יש פעילויות, יש חוויות מה לא ? "אתה בנאדם מדהים אתה הידיד הכי טוב שלי.." תמותי !#%#^$&%

הרבה אנשים פשוט אומרים לי "תשים עליהן זין והן ירדפו אחריך.." אוקי בא בגישת הפרס ואני גורם להן לרדוף אחרי אבל עדיין אני לא מבין מה אני עושה שהן פשוט לא מתאהבות בי איך שהייתי רוצה שהן יואהבו אותי.. על מה אני מדבר שתמיד הבנות שאני הכי רוצה לא נמשכות אלי ><

ועוד סיטואציה שבטח הרבה שואלים עליה.. כשאתם מגיעים לשיחות עומק עם הבחורה היא כבר מתחילה לספר לך על כל הבעיות שלה ולשפוך ת'לב מצד אחד אם תהפוך לפסיכולוג שלה אתה תהיה ידיד שלה ומצד שני אתה לא באמת יכול שלא להתייחס לצרות שלה.. אתם מבינים אז אני לא תמיד יודע מה לעשות במצבים כאלה

אשמח אם באמת תעזרו לי לפתור את הבעיות האלה פעם אחת ולתמיד ואני יודה לכם מאד !!!!
    איך אתה מתנהג איתן ? כנראה שאתה מתנהג כמו ידיד.
    מה עם קינו ? קוקי פאני ?
    לבחור מעליי שאמר "נאג" אתם משתמשים בנאגים יותר מדי, אתם מעליבים לא נותנים נאג. נאג זה לא ירידה.
    " מה זה אתה כל כך שמנה בטח לא תכנסי בדלת " זה לא נאג, זו דרך לרדת על הבחורה ולהעליב אותה.
    רדו מזה. אל תשתמשו בנאגים עד שקראתם והבנתם מה זה נאג. נאג זה שילוב של הערה חצופה ומצחיקה. לא העלבה.

בקשר לשיחות עומק, אל תגיע לשיחות האלו בהתחלה. זה מיותר. בטח שתכנס לפרינד זון...זה לא מתאים .

XAN

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

מה קשור בכלל נאג?

אתה צריך לא, "להראות" שלא הכפט לך, באמת לא צריך להיות אכפט לך, ככה אתה תצליח.

ואיך עושים את זה? תמיד שיהיו לך לפחות חמש בחורות כייפיות להיות איתן, ככה אתה תראה/תשדר כלפי חוץ את כל מה שצריך, גם בלי לחשוב על זה בכלל.

ואני לא אומר שזה פשוט ובטח לא לעצלנים - אז לך תשיג לך עוד איזה חמש שש רזרבות .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 09-06-2011 בשעה 21:15.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    מה קשור בכלל נאג?

אתה צריך לא, "להראות" שלא הכפט לך, באמת לא צריך להיות אכפט לך, ככה אתה תצליח.

ואיך עושים את זה? תמיד שיהיו לך לפחות חמש בחורות כייפיות להיות איתן, ככה אתה תראה/תשדר כלפי חוץ את כל מה שצריך, גם בלי לחשוב על זה בכלל.

ואני לא אומר שזה פשוט ובטח לא לעצלנים - אז לך תשיג לך עוד איזה חמש שש רזרבות .
    מאריו יכוכב,
    ניסית 700 ואריאציות למילה "אכפת" ... ככה רושמים
    לא "הכפט " ולא " אכפט" ... אלא עם א' ות' .

חח והרעיון שהבאת יפה, לא יודע כמה הוא פרקטי לפחות למתחילים. אפילו למתקדמים, מבחינה לוגיסטית זה לא פשוט להביא 5 בחורות.
    אולי להכיר שם, אבל להחזיק 5 בחורות אם הן לא ידידות שלך..אתה צריך להיות ברמה גבוהה מאד. בהצלחה !

XAN

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

חחחח סגרת לי תפינה הזו בוא נגיד ככה .

לגבי חמש הבחורות - בוא נקווה שזה מה שיגרום פה לכולנו רק לרצות להשתפר עוד יותר.

וחוץ מזה אפשר גם שלוש, אולי אפילו שתיים זה מספיק.
    מה שבאתי להגיד זה שאף פעם לא "ישים את כל הקלפים שלו על השולחן" - שלא יהיה תלותי רק לגבי בחורה מסויימת.

קל להגיד וקשה לעשות, לכן הפתרון הוא לשמור לפחות עוד אחת בתור אופציה, ואם באמת מצאת תאחת ואתה חייב להשיג אותה, הכל כבר תלוי בך, אם אתה לא מספיק עמיד בשביל לשמור על האחת שלך אצלך, אז יש לך עוד לאן לשאוף.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 09-06-2011 בשעה 23:06.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

כמו שאמרו לפני קינו.
    אם אתה רוצה שיקרה משהו ולא תיהיה ידיד אתה צריך להביע עניין בזה.
    בין אם זה בקינו או ביצירת מתח מיני.
    משיכה בשבילי זה נטו משיכה מינית הרי אם אתה איתה ולא מביע עניין מיני אתה תיהיה ידיד בסוף כי אתה לא עושה כלום אלא אם היא תתפוס ביצים.
    מצד שני אם מישהי לא בקטע או לא סגורה על עצמה תעשה ריפריים לכך שהיא/כולן רוצות אותך זה גם יגרום לה לרצות את זה אך לא מבחינה מינית רגשית אלא מבחינה מחשבתית(יותר סוג של אישור חברתי).
    בין אם זה מה שמריו אמר או בין אם זה נאג או קוקי פאני.
    רק אתה צריך לזכור שהרגש הרבה יותר חזק מהמחשבה.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 09-06-2011 בשעה 23:13.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

שוב, הגבתי לך בפוסט קודם, הבעיה שלך היא שאתה מאשים את כל החוסר יידע במשהו שהוא בסכ"ה די פשוט - אתה מפחד לסגור.
    זו בעיה, ואתה לא הראשון ולא האחרון, אין מה לעשות - חוץ מהפחד "לגשת" (אולי השלב הכי פשוט בכל התהליך של פיקאפ), יש הרבה מאוד נקודות שבהן תוכל למצוא את עצמך נתקע. אם אתה נתקע בתפקיד משלים של יועצת, אתה חייב לעבוד על סגירות. לגעת יותר, להיות מיני, לכוון לנקודה שאתה רוצה להגיע אליה, במקום להסתובב במעגלים ולקוות שתו"כ שהיא מספרת לך על האקס שלה שהיא תתחרמן עליך פתאום כל כך שהיא לא תצליח לעצור את עצמה ותפתח רגליים.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

אתה לא עושה קינו ולכן אתה נתקע בFZ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Fake it till you make it

האמת שאם אותה בחורה ספציפית שאני רוצה אני עושה איתה הרבה מאד קינו ואני מנסה להתנהג כמו חבר שלה כמה שיותר, אני יושב איתה מחובק מדבר איתה על כל מיני נושאים בכיף אבל עידין אני כמו ידיד =.=

והאמת אני בעצמי חושב שהפחד שלי זה על סגירה, בקשר לידידות כן יש לי הרבה ידידות כאלה שלידן אני באמת מרגיש פתוח וחופשי ואפילו מסוגל ליצור מתח מיני ותמיד כיף לי איתן וחשבתי להשתמש גם בהן כדי לשדר משהו לבחורה הספציפית שאני רוצה (מקווה שזה יעזור)

אני כבר כמעט שנתיים בתחום הייתי אומר שאני עכשיו בין מתחיל למתקדם כי צברתי הרבה ניסיון יחסית עם הזמן לכל מיני סיטואציות אבל בכל אופן אני לא מוותר על הבחורה הספציפית שלי עכשיו ואני יודע שאני יכול להשיג אותה !!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect