|
|
בן 18 כיום ולא בתול פעם ראשונה בגיל 14 וחצי צעיר מאוד לא הולך לפרט יותר והיה מאוד גרוע ומלחיץ ...
בן 15 בתול אוליי בגיל 16 יצא לי
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
בת 17 בתולה ^^"
ההתרגשות הזו שאני נמצאת בה, האויר שמרגיש כל כך משמעותי כששואפים אותו, פעימות הלב המהירות, הרצון הזה שלא דועך.
בלי-סוף רגשות.
בלי-סוף מחשבות.
אבל רק מילה אחת,
ספרים.
בן 18.5 לא בתול! ולשורת המחץ? מצטער על זה... אנשים חיים בבועה ש More Pussy more respect וזה אולי נכון אבל זה תאווה שמטמטמת את השכל ומנוונת ת'גוף (עכשיו כל הבתולים דופקים יששש עם היד) בכל זאת... הזיון הראשון בא בדרך הכי לא צפויה ואחרי שכמעט התייאשתי מלזיין לפני גיל 18 (גיל 16) הכרתי איזה אמריקאית גרושה בת 27 אבל נראית פיצוץ על והקטע שהיא בקשה את המספר שלי והיא רצתה שאני יפתח לה ת'תחת (היא הייתה במחזור אותו יום...אני זוכר ששלחתי יד למטה והיא תפסה לי תיד ועשתה לי לא עם הראש חחח)
בסוף ארגנתי שמן קנולה מהמטבח ורכבתי בדוגיוהכי אבסורדי זה שלא גמרתי!! (היה חלק מידי בגלל השמן לא היה חיכוך)
אני פרקתי יותר מאשר סיפרתי אז החלטתי לרשום למרות שזה קצת הזוי ושוב להזכירכם - אני די מצטער על העניין אבל אם הייתי חוזר בזמן ונקלע אליו שוב הייתי פותח לה ת'תחת שוב![]()
אשכול דפוק בן 24 איבדתי בתולים בגיל 19 וזה היה האירוע הכי טראומטי שהיה לי בחיים /=
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לראות?
טוב אני אתן לך תמונה לתאר לעצמך אולי זה יהיה ברור...
תחשוב ככה אתה קם בבוקר לא חושב ששום דבר מיוחד יקרה לך אתה מתעורר יום למחורת עם כאבי גב ועם בחורה שאתה לא יודע איך קוראים לה אתה רק זוכר שיצאת שבת מהבסיס וגררו אותך לאיזה חור בשום מקום שכולן שם מכוערות כמו תחת של שימפנזה
תשלים פערים לבד