אני רק אומר מראש שבבקשה לא לחסום את הנושא כי זה בטח נושא לדיון.. אז אני אבקש
ובכן נמאס לי שאני שוב ושוב מגיע לאותם סיטואציות עם כמעט כל בחורה וזה לא משנה אם היא נמשכת אלי או לא ואני דיי בטוח שזאת שאלה שנשאלת כאן שוב ושוב בוריבראציות שונות אבל הגיע הזמן לשים את הדברים על השולחן ולשים סוף לשאלה המעצבנת הזאת "איך ליצור משיכה".
מזאת אומרת ליצור משיכה: לגרום לבחורה להתאהב בך.
אצלי כמעט כל בחורה שנמשכת אלי (שזה כמעט כל הבנות שאני מכיר) הן נמשכות אלי אלא רק כאל ידיד בגלל שכיף להן איתי ><
(חיפשתי במדריכים ולא כל כך מצאתי..)
אני מדבר עם בנות בצורה רגשית,יש מגע, יש משחקים, יש כיף,יש פעילויות, יש חוויות מה לא ? "אתה בנאדם מדהים אתה הידיד הכי טוב שלי.." תמותי !#%#^$&%
הרבה אנשים פשוט אומרים לי "תשים עליהן זין והן ירדפו אחריך.." אוקי בא בגישת הפרס ואני גורם להן לרדוף אחרי אבל עדיין אני לא מבין מה אני עושה שהן פשוט לא מתאהבות בי איך שהייתי רוצה שהן יואהבו אותי.. על מה אני מדבר שתמיד הבנות שאני הכי רוצה לא נמשכות אלי ><
ועוד סיטואציה שבטח הרבה שואלים עליה.. כשאתם מגיעים לשיחות עומק עם הבחורה היא כבר מתחילה לספר לך על כל הבעיות שלה ולשפוך ת'לב מצד אחד אם תהפוך לפסיכולוג שלה אתה תהיה ידיד שלה ומצד שני אתה לא באמת יכול שלא להתייחס לצרות שלה.. אתם מבינים אז אני לא תמיד יודע מה לעשות במצבים כאלה![]()
אשמח אם באמת תעזרו לי לפתור את הבעיות האלה פעם אחת ולתמיד ואני יודה לכם מאד !!!!

ציטוט ההודעה
.

.