טוב , כמו שהבטחתי ב-לוג שלי לפיס (peace) , קבלו תדיווח שטח על השבוע החולף , שכולל גם את שבועות .. סה"כ פתחתי 11 סטים בשבוע הזה ואני מרגיש שאני מתקדם , תכלס , אני עדיין לא מוצא תעצמי משתמש בעקרונות כמו קרוב רחוק וכאלה , או שאולי אני עושה את זה ולא יודע 0.0 .. בכל מקרה , ניגש לעניין .
סט ראשון :
כהרגלי בקודש בזמן האחרון אני מתעורר בחמש וחצי בבוקר והולך לשחק כדורסל או לרוץ , הפעם הלכתי לשחק כדורסל . בצאתי מהמגרש , ראיתי רוסיה חמודה , HB7 עם טייץ מחרמן לאללה רצה עם אוזניות . לקח לי דקה לעבד תמידע שמולי ---> בחורה פצצה , רוסיה - יחסית זורמת (יסלחו לי כל הרוסיות אבל סטטיסטיקות ויותר מידי סיפורים מחברים נותן לי הוכחה מוצקה) , וקמה לרוץ בשש בבוקר זה אומר משקיע בעצמה .. כלומר בחורה סופר איכותית !
תוך כדי שהמחשבות רצות והאמונות המגבילות עולות היא מתרחקת ממני יותר ויותר , אמרתי לעצמי שעל זה אני לא מוותר וזין על העולם .
אז התחלתי לרוץ אחריה
היא מהירה , אבל הגעתי , היא עם אוזניות אז אני צריך לפתוח אותה יצירתי , אז התמקמתי לידה והתחלתי לרוץ בקצב שלה . בנתיים מתעלם ממנה . המצב מאפשר שתי אפשרויות : או שהיא מגבירה או מאטה קצב כדי להתחמק ממני או שהיא ממשיכה לרוץ באותו קצב וחיה עם חוסר הידיעה על הבחור החתיך שרץ לידה
אחרי דקה ריצה שכבר העולם קיבל את האשליה שאנחנו רצים ביחד קילומטרים היא מורידה תאוזניות ואני מנצל תהזדמנות , וכל זה שהכדורסל עדיין אצלי ביד : "תשמעי , זה כבר ממש לא מנומס מצדך , אני רץ איתך כבר כמה דקות ואפילו שלום לא אמרת לי " היא צוחקת ומתחיל סמול טוק ("מאיפה את בלה בלה בלה " "גם לך אין חיים אז את יוצאת לרוץ בחמש וחצי בבוקר ... מגניב ") .
היא ממש חמודה , קוראת טולסטוי (אמרתי כבר איכותית לא ? יש לי חושים לדברים האלה) בקיצור מפה לשם עשיתי את הריצה שלה לאחלה ריצה ודיברנו על מלא נושאים , המלצתי לה על כמה תרגילים בדימיון מודרך והיא המליצה לי על "הארי פוטר"....... (נו באמת ... )
זו בחורה שאני בונה עליה ל-LTR , זרק בקושי שיטסט אחד ועשתה לי חיים דיי קלים האמת , השיטסט :
"אתה תמיד מתחיל ככה עם בחורות ? " "להה .. בדרך כלל הן רצות אחריי"
בסופה של ריצה , אני נשארתי בלי אוויר אבל עם סגירת מספר (בלבד ........) מכיוון שלטענתה , ואני לא חושב שהיא שיקרה " היא כבר בקטע עם מישהו " . טוב נו , לפחות מעכשיו ישלי פרטנרית לריצה.
סט שני :
לכבוד שבועות נסעתי לבקר משפחה , באזור של קדימה (אזור של טחונים ליד תלאביב בערך .. נראלי ..) ונתניה , הסט הזה מנתניה .
פה כבר יש לי ממש תוכנית פעולה כי קורה לי הרבה שאני אצל המשפחה הזאת וסתם נרקב מול הטלוויזיה . החלטתי לפתח פה מעגל חברתי בדרך המקובלת : להכיר כמה בנות , להיכנס לאזור הידיד ההומו שירגישו איתי בנוח ולא מאיים , לצאת איתן לאנשהוא , להכיר חברים שלהן , וכשיש לי מספיק sp לצידי להתחיל לשחק שוב
אז יצאתי לטיילת שם וחיפשתי טרף . הפתיח : " אתן נראות לי בחורות שמבינות בזה , איזה דברים מעניינים יש לעשות בעיר היבשה הזאת ? "
מסתבר שנתניתיות מאוד גאות בעיר שלהן ומגנות עליה בכל מחיר , ואני מרוויח מזה אז מה אכפת לי .
מפה לשם פגשתי שתי עלמות חן , האחת ברונטיתHB , השניה יחצניתHB . שתיהן 7.5 בערך . אז הן מציגות לי אפשרויות בלה בלה בלה לך לפה לך לשם , היחצנית דוחפת לי תמסיבה שלה (כל הליין הזה של שבועות ) ואני יורד עליה שהיא מחפשת לעשות קופה על ירושלמים תמימים . מפה לשם אני מציע להן לשבת איתי לגלידה או משהו .. הן אומרות שהן ממהרות אז אני לוקח מספר ומבטיח ליחצנית החמודה שאם היא מייחצנת במסיבה בפעם הבאה ואני באזור אני יגיע .
תכלס , מבחינתי גם ידידות מכוערות מתקבלות בברכה , כי sp זה sp , לא באותה רמה זה נכון , אבל עדיין ... אני מתייחס לזה שקיבלתי בחורות מגניבות כידידות כ"בונוס העובד המצטיין". עכשיו מה שנותר איתן זה לחזק קשר , נוסיף אותן לפייסבוק , נספר להן שיש לי חברה או משו ונהיה קצת גייז
.
סט שלישי :
מקדימה - יישוב של פלצנים וביצ'יות .
נתחיל מזה שאני שונא עשירים , רובם מפתחים אישיות רעה בגלל שהם מקבלים כל מה שהם רוצים וזה יישוב קלאסי של אנשים כאלה , ולמרות זאת , הבחורות שם כלכך כוסיות שלפעמים אני שואל את עצמי : "מי צריך בכלל אישיות ?! "
נתחיל דווקא מסט כושל בצורה קיצונית , הסט הראשון שלי שם ושלא הייתי מוכן לבום של השיטסטים שהביאו לי :
שלוש בחורות , HB9 , HB8 , HB6 .
נותן תפתיח הקבוע וHB8 עפה עליי . " אתה מנסה לעשות עלינו פיקאפ ?! " בקול מזלזל , ואני בסך הכל שאלתי מה כבר יש לעשות בחור הזה ..... תכננתי לצאת עליה חזק כי מבחינתי סט עם פוזה כזאת לא ממשיכים אבל אמרתי שאני יביא את זה בסוף .. עניתי לה ב: "מה...?" בטון של מה אמאשלך רוצה ממני ופניתי לHB6 , בתגובה החמודה ענתה לי יותר בנחמדות אבל האווירה עדיין הייתה מתוחה ומגעילה כזו , אז אמרתי תודה שלום וחתכתי .. אחרי שלוש צעדים מהן הסתובבתי ואמרתי לHB8 "מותק , תיהיי בטוחה שעליך אף פעם לא ינסו פיקאפ " חח היא אשכרה נפגעה מזה .. בכיינית , עשתה לי זין והסתובבה , בדיעבד , הייתי צריך להיכנס בה אפילו יותר חזק .. יש אנשים שצריכים לדעת לכבר תזולת , גם אם הוא מתחיל איתם.
טוב ... המשכתי לסייר שם , הפעם לקחתי תכלבה של בני דודים שלי לטיול ובדיעבד זו הייתה החלטה גאונית , המקום ההוא זה מקום שורץ כלבים ובטוח שבלוח תורנויות להוציא תכלב בכל בית מסתובבת כוסית אחת לפחות ...
הגעתי לאיזה פארק ענק עם דשא , סטייל חו"ל כזה , ושחררתי תכלבה וישבתי להירגע קצת מהזונות מלמעלה (אני צריך לדעת לשלוט בעצמי לפעמים ... נעבוד על זה ) .מפה לשם הכלבה חוזרת עם עוד איזה כלב והם מרחרחים אחד תשני ורצים .. כמו כלבים , איזה כיף זה להיות כלב בטח ....
תקשיבו , כנראה שאלוהים אוהב אותי , ממש אוהב אותי עד כדי כך שהוא שלח לי בדיוק מה שחלמתי עליו , HB9 מדהימה ביופיה שהייתה הבעלים של הכלב . תאמת , ישבתי כמו הכלבים שם עם הלשון בחוץ לכמה דקות ורק הסתכלתי עליה ... בטוח שהיא מדגמנת איפשהוא , שיער שטני , עיניים ירוקות , גוף לא מהעולם הזה ... פאקקק .
אכלתי את עצמי , פה אשכרה נכנסתי לשוק אם מגיע לי בכלל לגשת אליה (ברור שמגיע לי , המחשבות שעוברות לי בראש שאני רואה אישה יפה פשוט משתקות) . בסוף , ניגשתי , הלב שלי דפק כמו משוגע , אבל ניגשתי .
תאמת כבר לא ציפיתי לכלום , רק רציתי לסמן וי על זה שניגשתי לHB9 מדהימה שכזו וללכת הביתה לשתות כוס מים ולהירגע . אבל , היא זרמה עם השיחה , כאילו היא איזה HB6 רגילה .
אני : "איזה חמודה , שלך ?"
היא : "חמוד , וכן"
אני : " איך השם ? "
היא : "HB9 , אתה ? "
אני : "חחח האמת התכוונתי לכלב , אבל נעים מאוד , player1 "
היא : "חח קוראים לו האסק" (הוא אסקי סיברי)
אני : " פשש מקוריות זה לא הצד החזק שלך אה ?"
היא : מתחילה להסביר תעצמה , סיפורים וחפירות
אממה , הבחורה הייתה קצת מוזרה , נתנה IOI ואז שיטסט וזה נראה ככה :
היא :"אף פעם לא ראיתי אותך פה , מאיפה אתה ? " (IOI ) (ומיותר לציין שפה כבר הלב הפסיק לפעול , חשבתי על לירות לעצמי בראש ולסיים את כל זה , HB9 נותנת לי IOI ?!? אל תדאגו , אני יעבוד על כל האמונות המגבילות האלה) .
אני : "נחשי בלה בלה , ירושלמי "
היא מהה .. ירושלמי , כל הירושלמים ערסים כאלה בלה בלה בלה , גם אתה בדיבור טיפה ערסי , אני לא אוהבת ערסים בלה בלה בלה (שיטסט)
אני : למרות הלחץ ואולי כי זה הדבר הראשון שעלה לי למוח עניתי : "לא ציפיתי שיעלו עליי פה , פשוט שכחתי את השרשרת ח"י והמגן דוד בבית אז ... "
היא : ציחקקה לה ..
ובגדול אחרי זה השיחה זרמה בקטנה אבל ניסיתי לחתוך כמה שיותר מהר , להירגע
כמובן שהיו עוד שיטסטים אבל אני לא כלכך זוכר את רובם , או מנסה שלא לזכור , אבל הכל היה בסגנון של "אתה לא הטיפוס שמתאים לי" .
בקיצור , ביקשתי מספר והיא התעקשה על מסן , אז לקחתי (פייסבוק בכלל אין לה , מוזרה ..) .
הגיים איתה היה חלש ומהוסס , אני מודע לזה , אבל בכל זאת HB9 מדהימה כזאת תעשה לכל גבר שליכטע בלב .
ולסיום , סט אחרון מירושלים הבירה :
הייתי בדרכי לאימון , ברביעיה האחורית של האוטובוס בחלק שנגד כיוון הנסיעה ישבה HB7 חמודה , נראית טיפה ערסית .. זיהיתי אותה , ידידה של חבר , היא לא זיהתה אותי , ישבתי מולה והאוטובוס כבר התחיל להתמלא אז זה לא היה מוזר . ידעתי שיש לי איתה לפחות עוד חצי שעה נסיעה (אני יודע בערך מאיזה איזור היא) , אז במקום לפתוח את הסט ב: " אני מכיר אותך , את X ידידה של חבר שלי" החלטתי לבדוק שיטה חדשה מהניילון , ישר מחבר פיקאפר אחר . וגם בשלב מסוים האוטובוס היה כבר מלא עד אפס מקום אז היה לי קהל למופע .
השיטה פשוטה על גבול המטומטמת : חבר סיפר לי שהוא שם שיר ילדים מוכר כצילצול כחלק מבדיחה פרטית עם חברה שלו (שני סוטים XD ) וכהשתקשרו אליו ושמעו את הצלצול היו לידו כמה בנות שציחקקו מזה , אז אמרתי נאמץ ונראה .
שמתי כצלצול את שיר הא'-ב' , וסיפרתי על זה לחברים שלי , אמרתי להם שכל פעם שאני שולח למישהו מהם סמס שכתוב בו "תרגולת א' אוהל" הוא מתקשר אליי באותה השניה ומחכה שאני יפסיק לזיין לו בשכל על משו , חברים שלי הזורמים האלה הסכימו .
וככה היה , ישבתי מולה וניסיתי לשחק אותה קשוח ומאיים כדי לחזק תאפקט , שלחתי את הסמס וקיבלתי שיחה . חחחחח חצי אוטובוס הסתובב כדי לראות מי הדפוק שיש לי כצלצול את "א' אוהל ב' זה בית ג' זה גמל גדול" .
ראיתי שHB7 חייכה בקטנה , האמת ציפיתי ליותר , אפילו התעניינות מצידה אבל לך תסמוך על בנות
טוב , התחלתי לזמזם לעצמי את השיר ופתאום קלטתי , יש לי פה פתיח בנזונה . לפניכם :
אני : "אהה סליחה , את יודעת מה זה זין ?
HB7 : "מה ? בקול של עזוב אותי יסוטה מסריח
אני : " לאאא יחרמנית , בשיר , מה זה האות ז' בשיר הא'-ב' (תודו שגם אתם נפלתם)
חח פה כמובן שהקרח נשבר והשיחה זרמה , אפילו קיבלתי ממנה הבטחה שכשהיא הולכת לשתות פעם הבאה היא קוראת לי (כאילו היא אמרה לי פה "אתה עוד תסגור אותי , בעתיד , וכשאני לא יהיה אחראית למעשיי אז זה לא יטריד אותי מבחינה מוסרית ) .
כמובן שסגרתי מספר , לא ריאלי לסגור kc באוטובוס אחרי חצי שעה היכרות , נכון ?
אז עד לפה .
אהה ולא ציינתי הרבה סטים כושלים כי זה מוריד לי מהמומנטום ואין באמת מה ללמוד מזה .
נ.ב
סעמק , שעה לקח לי לכתוב תחרא הזה וביזבזתי תשעות הטובות של הבוקר בגללכם , תעריכו !
יאללה , יצאתי לשחק כדורסל.

) , וקמה לרוץ בשש בבוקר זה אומר משקיע בעצמה .. כלומר בחורה סופר איכותית !

.
.
) . בסוף , ניגשתי , הלב שלי דפק כמו משוגע , אבל ניגשתי .
.
ציטוט ההודעה