קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |בדיחות| מצחיקות טילים!
    על ידי LonY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-01-2007, 20:17
  2. [בדיחות]..2 בדיחות מצחיקות
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-09-2006, 09:54
  3. בדיחות מצחיקות!!!| כנסו ותגיבו....
    על ידי +Or_Agur+ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 15-06-2006, 23:35
  4. 22 בדיחות מצחיקות בטירופה חח
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 01:49
  5. שני בדיחות מצחיקות
    על ידי Program בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 17:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[בדיחות]בדיחות מצחיקות....

מורחקים
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    4
    נקודות
    -1
    משפט מחץ
    רק מי שנשם אבק דרכים יזכה לשאוף אוויר פסגות

ברירת מחדל [בדיחות]בדיחות מצחיקות....

1.איזה בחור צעיר ניגש לברמן ומבקש בירה ושואל כמה זה עולה, הברמן אומר לו שזה עולה 2 שקל, אומר לו בסדר, תביא לי אחת, הברמן הולך ומוזג ספל בירה ומגיש לבחור, הבחור מוציא מכיסו שני שקלים וזורק לתוך הבר, הברמן מתעצבן אבל לא אומר כלום, הולך ואוסף את השקלים מתוך הבר, ביום שלמחרת מגיע אותו בחור ומבקש בירה אבל הפעם מוציא מכיסו 5 שקל מטבע ושם על הבר, הברמן שעוד זכר את הבחור מיום האתמול, לקח את ה-5 שקלים ואת העודף 3 שקלים זרק בכל הכוח אל מחוץ לבר, הבחור, שראה את זה, הוציא עוד שקל אחד מהכיס ואמר לו, בעצם, תביא לי עוד 2 בירות.

2.פרסי מגיע עם משפחתו למסעדה יוקרתית, לאחר הארוחה, הוא קורא למלצר ומבקש חשבון, המלצר בודק ומגיש לו חשבון של 69.90 שקל , הפרסי שם 70 שקל המלצר לוקח את הכסף אומר תודה והולך, לאחר 5 דקות שהמלצר לא חוזר, הפרסי העצבני קם הולך למנהל המסעדה להתלונן מה זה שהוא נתן כסף ולא מחזירים לו עודף, וחוזר חזרה לשולחן, המלצר ניגש אליו מביא לו את 10 אגורות העודף וקונדום, שואל אותו הפרסי למה הקונדום ? עונה לו המלצר, רק שלא תתרבו !

3.פריקית מחשבים יוצאת עם בחור במשך כחודשיים ולבסוף הם נכנסים למיטה ועושים סקס, לפני שהיא הולכת מה היא תגיד לו ? אם לשמור את השינויים שהוא ביצע ?

4.איך מתחיל ספר בישול מרוקאי?קודם כל תירגע!

5.איש אחד הולך במדבר כולו מזיע תחת שמש חמה, פתאום הוא רואה דוכן ניגש לשם ושואל תמוחר יש לך מים?הוא ענה לו שאין לו . ממשיך ללכת האיש כולו צמא רואה עוד דוכן ניגש ושאול יש לך מים אני מת ? עונה לא שאין לא אבל יש לו עניבה יפה! האיש מוותר וממשיך ללכת וראוה עוד דוכן אבל גדול הפעם ושואל את המוכר יש לכם מים? אומרהמוכר לא אבל יש לנו מלא עניבות מכל הסוגים והצבעים! האיש מוותר וממשיך ללכת עוד מעט נופל כולו צמא מת ואז רוא פאב ענק אם כוסיות ודרינקים ומשקאות והכל בחינם הוא מגיע לשם ופתאום השומר אומר עצור והאיש שואל יש לכם מים? השומר עונה בטח! אבל בישביל להיכנס צריך עניבה !

6.גבר אחד התחתן ונולד לו בן שקראו לו שרגא מגיע לבית החולים כדי לאסוף את אשתו ואת התינוק החדש, מגיע ורואה שעל הדלת הראשונה כתוב תינוקות יפים, מיד נכנס בפנים אבל לא מוצא את אשתו ואת בנו, אומרים לו הרופאים שינסה בהמשך המסדרון, יוצא החוצה וממשיך ללכת רואה חדר שכתוב עליו תינוקות שנראים בסדר, נכנס בפנים וגם פה הוא לא מוצא אותם, יוצא החוצה ממשיך במסדרון רואה חדר שכתוב עליו תינוקות מכוערים, מתבאס לגמרי, אבל נכנס בכל זאת ואף פה הוא לא מוצא אותם, לבסוף הוא יוצא ורואה עוד דלת אחת בסוף המסדרון, מתקדם לאט, מגיע אליה ורואה שלט לבן עם אותיות כיתוב שחורות : שרגא .

7.שלושה ערפדים יושבים בפאב, לפתע קם אחד מהם יוצא החוצה וחוזר כעבור שעה כשכל הפה שלו מלא בדם, שואלים אותו מה קרה, הוא אמר שהוא נשך את כל האנשים ברחוב ממול, לאחר מכן קם השני וחוזר כבור שעתיים וכול הפנים שלו וגם קצת מהחולצה מלאים דם והוא טוען שהוא נשך את כל חצי העיר הצפוני, ואז השלישי קם וחוזר כעבור 6 שעות כשכל גופו מלא בדם, ושואלים אותו מה קרה ? אז הוא אומר להם : אתם רואים את העץ הזה שם ממול ? עונים לו, נו.. ? אז אני לא ראיתי.

8.בחורה מבואסת שאין לה חבר יוצאת לצוד לעצמה גבר בפעם המי יודע מה כמה, וכשהיא מגיע לבית קפה עם חברה שלה לפתע ניגש אליה איזה חתיך, היא ישר נדלקת והוא אומר לה ככה : איזה בחורה את, השיער שלך ממש מזכיר לי את הגלים שבים ועינייך הכחולות מזירות לי את צבעו היפה והנעים, רק כל כך חבל שהאף שלך שובר גלים !

9.איש אחד יושב במרכז העיר מעמיד קופסת נעלים ומשחק עם הכלב שלו עליה דמקה, הרבה אנשים מתכנסים מסביב לראות את הדבר המדהים הזה, אחד האנשים פונה לאותו האיש ואומר לו, וואו איזה כלב חכם יש לך, עונה לו האיש מה חכם ? זה כבר 3:2 לי !

10.ערבי שחלומו להיות שהיד בגלל שרצחו את אחיו מגיע לתנועת החמאס ומבקש להצטרך אליהם ומספר את סיפורו, החמאס מסכימים, נותנים לו מטען נפץ ואקדח שיוכל להגן על עצמו אם ייעצר, הוא מגיע למרכז העיר בירושלים מרים טלפון ושואל אם להתאבד עכשיו, אומרים לו כמה אנשים יש לידך אומר 2 אומרים לו, לא תחכה, הוא מחכה מצלצל שוב ואומר שיש לידו 20, אומרים לו שיחכה אחרי שעה הוא מצלצל ואומר שיש לידו 100, אומר לו אללה יברך אותך תתאבד, הוא הוציא את האקדח מהכיס וירה לעצמו בראש.

קרדיט לאתר אחר

2. קישורים ממומנים

The legend of Iatraf האוואטר של LikeMe
    לייקים
    655
    נקודות
    399

תודה על הבדיחות גבר

קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
    ספוילר:

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תואהב את עצמך יואהבו אותך כולם

בואנה אתהטוב חחחחחח

משתמש מתחיל האוואטר של מיכאל קולני
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ
    זקן סיני אמר אני לא זקן ולא סיני תפסיקו לעשות עלי סיטקמות

הרגת אותי תעלה עוד

משתמש משקיע האוואטר של VanGogh
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

חחחח אהבתי רצחחחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,436 | הודעות: 8,202,029 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect