זה המקום הכי מתאים שמצאתי
יש לי משתמש בBrazzers
יש אפשרות לעשות Remote Upload במקום להוריד ולהעלות את הסרט?
זה המקום הכי מתאים שמצאתי
יש לי משתמש בBrazzers
יש אפשרות לעשות Remote Upload במקום להוריד ולהעלות את הסרט?
אהבתם? רוצים עוד? תגיבו תודה ותקבלו !
|
|
זה ממש קל, תלך לDownload , תבחר את האיכות/ סוג קובץ, קליק ימני בעכבר העתק מיקום קישור תדביק בUpload וזהו!
פינג פונג צודק
נערך לאחרונה על ידי Ori; 13-06-2011 בשעה 21:01.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אתם יותר ממוזמנים לנסות, תתגלה לכם הפתעה נורא נעימה שקוראים לה מכשול ה Captcha
אני לא זורק הערות לא מבוססות לאויר אני נוטה לבדוק את הטענות שלי הרבה לפני שאני מביע אותן![]()
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
http://www.wupload.com/file/17996597...80_8000-hd.wmv
שום Captcha שום בעיה פשוט מעתיקים לינק ישיר ומחכים שזה יסתיים!
יש לי גם שאלה לגבי רימוט אפלוד.
יש לי סיסמא באתר FF ואני רוצה לעשות רימוט לאתר אחר,אני עושה העתק כתובת קישור וכשאני שם את זה באופציה של רימוט אפלוד באתר אחר הוא מעלה לי רק 25ק"ב,אבל כשאני מדביק תלינק במקום של הכתובות בדפדפן הוא ישר מתחיל להוריד.
איך אפשר לבצע רימוט מFF לשרת אחר?
יש לי שתי סיבות עקריות שבגינן אני יודע שאתה משקר
אחד לא בדקת
השניה אני כן בדקתי נחש מה? איאפשר!
וזה אמור להוכיח מה?
אני יכול להוריד דוך סרט למחשב ולהעלות אותו לאתר בדיוק כמוך אתה חושב שמישהו ידע להבדיל מה עלה בצורה כזאת ומה עלה בצורה אחרת?
אני אגלה לך סוד... לא /=
נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-06-2011 בשעה 23:34.
יש לי שתי סיבות עיקרית שמראות שאתה אדיוט:
1. בדקתי
2. Direct Link אם אתה בכלל יודע מזה לא דורש שום סיסמה.
פעם הבא תחשוב טוב למי אתה אומר שהוא משקר
כדי שאני לא יצא טמבל תראה את זה:
http://www.wupload.com/file/17467959
נראה לך שאני יורד את זה ויעלה כדי פאקינג להוכיח משהו שלא קיים (לדעתך) ועוד זה שוקל 2.5GB פתח את העניים גבר ואולי תלמד משהו חדש כי ככה בחיים לא תגיע לשום מקום
נערך לאחרונה על ידי ProVirus; 15-06-2011 בשעה 08:59.
נשמה שאתה עוד ינקת אני למדתי את הדברים האלו כל מה שאתה מכיר היום זה בזכות אנשים כמוני אז תן טיפה כבוד לא הרבה אני יודע שיש לכם בעיה לדעת מתי לסתום את הפה..
ואני מציע לך בחום לא לאיים פה על אף אחד במיוחד לא על אנשים שאתה לא מכיר קח לתשומת ליבך כי באמת שאני לא משחק בקקה ואני לא בן אדם שמשתלם להתחיל איתו.
שיהיה לך יום טוב ואני מאוד מקווה שתבין איך מדברים עם בן אדם
נערך לאחרונה על ידי Ori; 16-06-2011 בשעה 21:02.