קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך אני מפעיל את FIFA עם אלכוהול?
    על ידי Idan- בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 07:17
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 19:13
  3. צריך קראק לפיפא 2006 והסבר איפה לשיםאותו וכו'
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 01:01
  4. לכל כותבי המוות לערבים וכו'
    על ידי VoRniX בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 07:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

סיגריות\אלכוהול וכו'

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    20
    נקודות
    141

ברירת מחדל סיגריות\אלכוהול וכו'

שלום.
    אז הדיון הפעם הוא על האם אתם תיהיו בעד שהילדים שלכם יתחילו לעשן או לשתות כמו שאתם התחלתם יחסית בגיל צעיר?
    בנינו, אין כמעט אחד שלא התחיל לשתות\לעשן בגיל צעיר.
    אז נגיד התחלתם לעשן\לשתות בגיל 13, האם תיהיו בעד שיליכם יעשנו\ישתו גם בגיל הזה?
    אם כן למה?
    דיון מהנה ופורה.

מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר!
    אוהב אותכם פורום אטרף!

2. קישורים ממומנים

It's Toasted האוואטר של Lucky Strike
    לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ
    לא משנה אם היא כוסית או לא כוסית העיקר שאליהו הנביא בא בפסח

אני התחלתי בגיל 13 ואני לא רוצה שהילד שלי יעשן בגיל הזה לכןןןןן כבר בגיל עשר אני יתן לו לנסות סיגריה בשביל שהוא יבין שזה מגעיל
    נרגילה אני ירשה לו חופשייייייי זה לא ממכר אומנם זה הרבה יותר מסוכן אבל בגלל שאני יתן לו לעשן בבית הוא לא יעשן הרבה!
    לשתות גם אני יתן לו בגיל 10 שידע מה זה עושה אני יודע שהוא יאהב את זה אבל למרות זאת אני יגביל אותו כי אני ירשה לו לשתות איתי בבית שאני יוכל להשגיח שליו

ואח שלי חחחחח אני בטוח שההורים שלנו גם עשו שיחות כאלה בעבר אולי לא אמרו אותו דבר אבל בדבר אחד אני כן בטוח הדור שלנו נהייה חרא ולא מכבד! אני בטוח שהילד שלי לא יקשים לי וגם שלך לא [:
    אחלה של דיון דרך אגב חחחחחח
    RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני לא יכול לדעת מה יהיה עוד 10-15 שנה שיהיה לי ילד אני חושב שאני יהיה נגד...

אם זה נרגילה אז בפיקוחי פעם ב למה לא.. שתייה גם באירועים וכאלה לא לשתות הרבה...

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי RoyaIJoker צפיה בהודעה
    אני התחלתי בגיל 13 ואני לא רוצה שהילד שלי יעשן בגיל הזה לכןןןןן כבר בגיל עשר אני יתן לו לנסות סיגריה בשביל שהוא יבין שזה מגעיל
    נרגילה אני ירשה לו חופשייייייי זה לא ממכר אומנם זה הרבה יותר מסוכן אבל בגלל שאני יתן לו לעשן בבית הוא לא יעשן הרבה!
    לשתות גם אני יתן לו בגיל 10 שידע מה זה עושה אני יודע שהוא יאהב את זה אבל למרות זאת אני יגביל אותו כי אני ירשה לו לשתות איתי בבית שאני יוכל להשגיח שליו

ואח שלי חחחחח אני בטוח שההורים שלנו גם עשו שיחות כאלה בעבר אולי לא אמרו אותו דבר אבל בדבר אחד אני כן בטוח הדור שלנו נהייה חרא ולא מכבד! אני בטוח שהילד שלי לא יקשים לי וגם שלך לא [:
    אחלה של דיון דרך אגב חחחחחח
    חי בסרט.
    אחת הטעויות שהורים עושים זה לתת לילדים שלהם לשתות או לעשן בבית.
    ההורה חושב שאם הילד יכול להתפרק בבית אז הוא לא יעשה את זה בחוץ, כי יש לו את זה בבית.
    אבל זה טעות, הילד פשוט חושב שההורה נתן לגיטמיציה לשתייה.

אני מדבר בתור אחד עם אבא כזה, אבא שלי חושב שאם אני שותה בבית אז אני לא שותה בחוץ, וזה בידיוק מה שאני עושה.

אני חושב שאני הולך להיות מה שאני הכי לא רוצה שההורים שלי יהיו (למרות שהם קצת כאלה), חטטן.
    אני הולך לבדוק עם מי הוא מסתובב, איפה הוא יושב ומה הוא עושה.

אם אני אתפוס אותו מעשן סיגריות כשהוא יגיע הביתה אני יגיד לו להביא לי אותם, וככה כל פעם, אני אשאר ער כשהוא מגיע ויבדוק לו את הכיסים.

שתייה אין לי בעיה, נרגילה גם כן.
    סיגריות כן, זה ממכר.

ואם תתן חינוך טוב לילד אז כשהוא ישתה הוא לא יחזור מפורק הביתה, כי הוא יודע שיתנו לו בראש אם הוא יקום מסטול וידבר כמו מסטול. ככה שהוא ישתה כמו שצריך ולא יותר מדי.

תחשבו על זה, אם ההורים שלכם היו אומרים לכם תעשנו בבית אל תעשנו בחוץ, הייתם באמת מקשיבים להם ?
    תחשבו עם עצמכם מה ההורים שלכם היו צריכים לעשות כדי באמת למנוע את זה, תזכרו את זה ותפעלו ככה בעתיד.

לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    חי בסרט.
    אחת הטעויות שהורים עושים זה לתת לילדים שלהם לשתות או לעשן בבית.
    ההורה חושב שאם הילד יכול להתפרק בבית אז הוא לא יעשה את זה בחוץ, כי יש לו את זה בבית.
    אבל זה טעות, הילד פשוט חושב שההורה נתן לגיטמיציה לשתייה.

אני מדבר בתור אחד עם אבא כזה, אבא שלי חושב שאם אני שותה בבית אז אני לא שותה בחוץ, וזה בידיוק מה שאני עושה.

אני חושב שאני הולך להיות מה שאני הכי לא רוצה שההורים שלי יהיו (למרות שהם קצת כאלה), חטטן.
    אני הולך לבדוק עם מי הוא מסתובב, איפה הוא יושב ומה הוא עושה.

אם אני אתפוס אותו מעשן סיגריות כשהוא יגיע הביתה אני יגיד לו להביא לי אותם, וככה כל פעם, אני אשאר ער כשהוא מגיע ויבדוק לו את הכיסים.

שתייה אין לי בעיה, נרגילה גם כן.
    סיגריות כן, זה ממכר.

ואם תתן חינוך טוב לילד אז כשהוא ישתה הוא לא יחזור מפורק הביתה, כי הוא יודע שיתנו לו בראש אם הוא יקום מסטול וידבר כמו מסטול. ככה שהוא ישתה כמו שצריך ולא יותר מדי.

תחשבו על זה, אם ההורים שלכם היו אומרים לכם תעשנו בבית אל תעשנו בחוץ, הייתם באמת מקשיבים להם ?
    תחשבו עם עצמכם מה ההורים שלכם היו צריכים לעשות כדי באמת למנוע את זה, תזכרו את זה ותפעלו ככה בעתיד.
    שמע אחי אם ההורים שלי היומ מסכימים לי נרגילה בבית לא הייתי מעשן בחוץ ואני יגיד לך אפילו יותר מזה לא הייתי מעשן הרבה כמו עכשיו...
    כי אני יודע שתמיד יש לי ולא לצריך להתחבא באיזה מקלט או מדרגות
    וגם שתיה אחי ברור שעם חברים יותר כיף לשתות מאשר אבא שלך אבללל תהייה בטוח שמה שהוא ילמד אותך בנוגע לשתיה היה חוסך לך ים הקאות! את הפעם הראשונה ששתית עם חברים ועשית פדיחות! עוד קצת פדיחות גם אחרי הפעם הראשונה! אתה תלמד לשתות.. ואני לא מדבר איתך על ללמוד מטעויות כי בשתיה אסור שיהיו טעויות.. אתה מבין מה אני אומר?? אני ילמד אותו איך לשלוט בעצמו איך לא לעשות שטויות ותאמין לי לא חסרות שטויות כשילדים שותים... מי כמונו יודעים

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

אחי אין לך מה לדון פה כי אני בטוח שההורים שלך היו נגד זה אבל עדיין אתה הצלחת לעשן \ לשתות
    אז ברוב המקרים לא משנה מה תחשוב או מה תרצה, זה לא תמיד יקרה
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש ותיק האוואטר של GazieL
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    56
    נקודות
    9

חס וחלילה שהילד שלי יגע בסיגריות!!! זה ממש ממש ממכר.
    נרגילה אין לי בעיה. למרות שזה מזיק יותר, אבל אפשר להפסיק מתי שרוצים. נגיד אני מעשן פה ושם וגם אני נמנע מלעשן הרבה כשאנחנו מעשנים.
    שתיה כוס אחת בסוף שבוע שיהנה עם חברים, אבל לא יותר מכוס - אולי 2!!

ולי לא תהיה בעיה לשתות עם הבן שלי בגיל בערך 15, ולא בקבוק שלם חלילה, אלא כוס.
    תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי RoyaIJoker צפיה בהודעה
    שמע אחי אם ההורים שלי היומ מסכימים לי נרגילה בבית לא הייתי מעשן בחוץ ואני יגיד לך אפילו יותר מזה לא הייתי מעשן הרבה כמו עכשיו...
    כי אני יודע שתמיד יש לי ולא לצריך להתחבא באיזה מקלט או מדרגות
    וגם שתיה אחי ברור שעם חברים יותר כיף לשתות מאשר אבא שלך אבללל תהייה בטוח שמה שהוא ילמד אותך בנוגע לשתיה היה חוסך לך ים הקאות! את הפעם הראשונה ששתית עם חברים ועשית פדיחות! עוד קצת פדיחות גם אחרי הפעם הראשונה! אתה תלמד לשתות.. ואני לא מדבר איתך על ללמוד מטעויות כי בשתיה אסור שיהיו טעויות.. אתה מבין מה אני אומר?? אני ילמד אותו איך לשלוט בעצמו איך לא לעשות שטויות ותאמין לי לא חסרות שטויות כשילדים שותים... מי כמונו יודעים
    אז מה שאתה אומר פה בעצם שאתה תלמד את הילד שלך איך לשתות, כדי שהוא פשוט לא יעשה פאדיחה עם החבר'ה (אני לא אומר שזה מה שאתה מתכוון לעשות בתור הורה) בתור ילד זה מה שהייתי חושב עליו, אבא שלי מרשה לי לשתות, אני מתאמן בבית כדי לצאת גבר ליד החברים שאני יודע לשתות והם לא, נכון שזה מעוות ומפגר, אבל זה ילד בגיל ההתבגרות.

הפחדה זאת הדרך שאם היו מתנהגים בי בה לא הייתי מעשן בכלל.

ואני מדבר על זה של להריח את הילד שלך כל פעם שהוא חוזר הביתה, ואם אתה תופס אותו לתת לו הרגשה כזאת שאם הוא יחזור על זה זה ממה לא יהיה כדאי.

קשה ולא הייתי רוצה שיתנהגו אליי ככה, אבל זאת הדרך היחידה.

או להוציא את הבעיה מהשורש, להחליף חברים (לא חושב שאם היית מסתובב עם החנונים של השכבה, כאלה שלא עושים שום דבר חוץ מלימודים ומייפל, היית מעשן..)

לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    אז מה שאתה אומר פה בעצם שאתה תלמד את הילד שלך איך לשתות, כדי שהוא פשוט לא יעשה פאדיחה עם החבר'ה (אני לא אומר שזה מה שאתה מתכוון לעשות בתור הורה) בתור ילד זה מה שהייתי חושב עליו, אבא שלי מרשה לי לשתות, אני מתאמן בבית כדי לצאת גבר ליד החברים שאני יודע לשתות והם לא, נכון שזה מעוות ומפגר, אבל זה ילד בגיל ההתבגרות.

הפחדה זאת הדרך שאם היו מתנהגים בי בה לא הייתי מעשן בכלל.

ואני מדבר על זה של להריח את הילד שלך כל פעם שהוא חוזר הביתה, ואם אתה תופס אותו לתת לו הרגשה כזאת שאם הוא יחזור על זה זה ממה לא יהיה כדאי.

קשה ולא הייתי רוצה שיתנהגו אליי ככה, אבל זאת הדרך היחידה.

או להוציא את הבעיה מהשורש, להחליף חברים (לא חושב שאם היית מסתובב עם החנונים של השכבה, כאלה שלא עושים שום דבר חוץ מלימודים ומייפל, היית מעשן..)
    מאוד מצטער להגיד לך אבל הפחדה רק תגרום לו לעשן ולעשות לך דווקא!
    ברור שצריך להיות קשה עם הילד במיוחד שהמצב פה בארץ שכל ילד פישר קטן חש את עצמו גבר ליד חברים ומתחיל לעשן ולשתות בגיל 7..
    אבללל וזה אבל גדול מאוד הילד שלך לא תלוי רק בך זה תלוי עם מי הוא מסתובב וגם אא לפי מה שאתה אומר תכריח אותו הוא עדיין לא יקשיב לך מאותה סיבה שאם תהייה קשה איתו הוא יעשה לך דווקא

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כן!!
    נערך לאחרונה על ידי darkdima; 14-06-2011 בשעה 15:39.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,218 | הודעות: 8,199,811 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect