משתמש עם עוד 51 ימים מיידי
ספוילר:
נכתב במקור על ידי iGodDark משתמש עם עוד 51 ימים מיידי 200 ואני קונה עכשיו.
נכתב במקור על ידי Larry Bird 200 ואני קונה עכשיו. 250 סופי
נכתב במקור על ידי iGodDark 250 סופי אפשר לשנות את כל הפרטים?
נכתב במקור על ידי Larry Bird אפשר לשנות את כל הפרטים? זה בתאכלס על האימייל שלי אבל עם אתה רוצה כן עדיף שלא
נכתב במקור על ידי iGodDark זה בתאכלס על האימייל שלי אבל עם אתה רוצה כן עדיף שלא במידה ואני משנה את הפרטים, אתה מתחייב שלא ייפרץ?
נכתב במקור על ידי Larry Bird במידה ואני משנה את הפרטים, אתה מתחייב שלא ייפרץ? התחייבות ברזל
נכתב במקור על ידי iGodDark התחייבות ברזל שמע אחי יש מצב ל-200? בבקשה. אם כן אני קונה עכשיו.
יש התחייבות שבמקרה והמשתמש משוחזר אז אתה מביא חדש או מביא נק' בחזרה? ואני יכול לשנות סיסמא + איימיל?
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 949 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינקים לא ישמרו. http://img263.imageshack.us/img263/958/130983008776.png
נכתב במקור על ידי Larry Bird שמע אחי יש מצב ל-200? בבקשה. אם כן אני קונה עכשיו. עם ביסלי יציע יותר אז לא נכתב במקור על ידי ביסלי יש התחייבות שבמקרה והמשתמש משוחזר אז אתה מביא חדש או מביא נק' בחזרה? ואני יכול לשנות סיסמא + איימיל? כה אחי מאושר על האימייל שלי
נכתב במקור על ידי iGodDark עם ביסלי יציע יותר אז לא כה אחי מאושר על האימייל שלי אני מוכן לקנות ב250 נק' כמו שאמרת במחיר הסופי... אני לא סגור על זה אני יתן לך תשובה בימים הקרובים אם לא מכרת תמשתמש
נערך לאחרונה על ידי ביסלי; 14-06-2011 בשעה 21:22.
נכתב במקור על ידי ביסלי אני מוכן לקנות ב250 נק' כמו שאמרת במחיר הסופי... אני לא סגור על זה אני יתן לך תשובה בימים הקרובים אם לא מכרת תמשתמש רוצה עכשיו לבצע תעסקה?
נכתב במקור על ידי iGodDark רוצה עכשיו לבצע תעסקה? אני מציע 275 אבל חכה אני יתן לך תשובה אם אני קונה..
נערך לאחרונה על ידי toorbo; 14-06-2011 בשעה 22:15.
נכתב במקור על ידי toorbo אני מציע 275 אבל חכה אני יתן לך תשובה אם אני קונה.. חחח מכרז פתחתי פה 275 פעם ראשונה? מי מציע יותר?
נכתב במקור על ידי iGodDark חחח מכרז פתחתי פה 275 פעם ראשונה? מי מציע יותר? 300.
חוקי הפורום