למה שלא תעשו את זה גם החודש? חודש הבא?
יעני אני יודע שפעם קודמת זה היה בגלל שהיו את כל העונות החדשות אבל זה היה ממש טוב (חוץ מזה שזכיתי כמעט בכולם ולא קיבלתי נקודות כי נתתם לי באן לא מוצדק ואתם חייבים לי 2,000 ומשהו נקודות ואתם שונאים אותי!)
למה שלא תעשו את זה גם החודש? חודש הבא?
יעני אני יודע שפעם קודמת זה היה בגלל שהיו את כל העונות החדשות אבל זה היה ממש טוב (חוץ מזה שזכיתי כמעט בכולם ולא קיבלתי נקודות כי נתתם לי באן לא מוצדק ואתם חייבים לי 2,000 ומשהו נקודות ואתם שונאים אותי!)
|
|
אני לא חושב שהשנה יתקיימו "אתגרי ספטמבר הגדול" הן בגלל שאין מספיק אחראים והן בגלל שאין סדרות חדשות שיש להן קהילה מספקת באטרף.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
אתה אמרת בתגובה הראשית (ראשונה):
"זה" הוא מאזכר אשר מתייחס לכותרת האשכול: "אתגרי ספטמבר הגדול". תוכן אתגרים אלה (אתגרי ספטמבר הגדול) בשנתיים האחרונות היה סדרות עם עונות חדשות.למה שלא תעשו את זה גם החודש? חודש הבא?
יעני אני יודע שפעם קודמת זה היה בגלל שהיו את כל העונות החדשות אבל זה היה ממש טוב
לאחר מכן, בהודעה השלישית (השנייה שלך) אמרת:
באיזה חלק של המשפט (ההודעה הראשית) אתה "התכוונת" שאנחנו "נעשה" משהו "שלא קשור לעונות חדשות"?אם היית קורא התכוונתי שתעשו משהו שלא קשור לעונות חדשות אלא סתם אתגרים גדולים על סדרות נגיד ביולי או אוגוטס.
לאחר מכן, כששאלתי אותך לגבי כוונתך במשפט, אמרת שהאזכור בהודעה הראשית שלך "למה שלא תעשו את זה" מתכוון לעונות חדשות, דבר שלא יכול להיות מהסיבות שהוזכרו הנ"ל.
* למרות הניסוח הלא תקין שלך, אני מקווה שניתוח המשפט יעזור להבנת הנקרא של הטקסט של עצמך.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"