לא ניראה לי שהיא תחזור על ארבע אתה טועה.
היא הרי לא שמה עליי, ואני שם עלייה זה פשוט אוכל אותי.
לא ניראה לי שהיא תחזור על ארבע אתה טועה.
היא הרי לא שמה עליי, ואני שם עלייה זה פשוט אוכל אותי.
|
|
נמאסו עלייי האשכולות האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יו אלוהים ישמור אלוהים ישמוררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 11111111111111111
אוקיי תשמע. כן גם לי הייתה מישהי שלא שמה עליי!! ואני כל הזמן ליקקתי לה תלחי אוקיי??? אבלללללללללל כשהיא תשים לב שאתה לא עושה את זה יותררר אז היא תחזור על ארבע או על שתים או על שש כולל שדיים!!!!!!!!!!!! יאלללללללללללללללללללההה נראלי ישר קפצת לעמוד האחרון במשחק הא?
איפה רמת גן?! איפה אום אל פאחם! הכי טוב בעולם!
בדיוק!
זה מה שהוא אומר!
רק שתדע.. אם בחורה כזאת היא החיים שלך , אין לך זכות לחיות!
וכדי שלא תנסה להתאבד:
בחוריקו.. החיים יפים!
יש מיליארדי בחורות בעולם !
הרבה יותר יפות/חכמות/מצחיקות/חרמניות/בעלות פטישים כאלו ואחרים
שכח ממנה!
יש לך כ"כ הרבה בחירה.. למה להגביל את עצמך בבחורה העלובה הזאת?
(סמוך עליי , עכשיו היא נראית לך "וואו" אחרי שתכיר בנות יותר שוות היא תראה כמו
"וואו...wtf עבר לי בראש?! איזו כונפה..טוב, הלכתי לזיין"
תצטרף למועדון הלבבות השבורים.
תמחק את המספר שלה, את הפייסבוק ותנסה לא לחשוב עליה יותר מדי. תפעיל את עצמך, צא עם חברים, תפגוש בנות, תעשה חוגים או אנאערף.
בהצלחה.
תשמע...אחי אין לי מה להגיד לך.. באמת אתה נשמע לי כמו בחור לעניין שרק צריך שיפור וחיזוק אופי. בחור חכם אמר לי שבעתיד אי אפשר לחיות בלי קצת תסכול וצער. אז, תיהיה מתוסכל ותיהיה עצוב! עד שתחליט פשוט LET GO. אל תעשה כלום. היא תעשה! תאמין לי עם אתה כל כך רוצה אותה. ואחי גם כשהיא תרצה אל תעשה כלום! רק כשהיא יוזמת משהו בפעם השלישית תעשה צעד
איפה רמת גן?! איפה אום אל פאחם! הכי טוב בעולם!
תנעלו את האשכול. מיידי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תקשיב... הייתי במצב דומה לשלך (אהבתי מישהי והיא לא שמה עלי) הפתרון הוא באמת מה שאנשים אומרים פה שזה להכיר בנות חדשות,לצאת עם חברים וכו' ככה גם תשכח ממנה וככה היא גם תרגיש בחסרונך...
הדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה להישאר בבית ולבכות עליה