נכתב במקור על ידי kingdevilb ארגון בר גיורא נוסד בחג הסוכות, ב-29 בספטמבר 1907 באספה חשאית שנתקיימה בחדרו הקטן של יצחק בן צבי בבתי ורשה ביפו. פה כבר התקלת אותי >< הייתי חייב את ויקי נכון, שאלה 94: למי ניתנה הצהרת בלפור?
".It always seems Impossible until it's done"
ההצהרה נמסרה לידיו של הלורד ליונל וולטר רוטשילד, שהתבקש להעבירה לידי ההסתדרות הציונית. בעיקרון ליהודים בארץ...
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
נכתב במקור על ידי kingdevilb ההצהרה נמסרה לידיו של הלורד ליונל וולטר רוטשילד, שהתבקש להעבירה לידי ההסתדרות הציונית. בעיקרון ליהודים בארץ... נכון, שאלה 95: מה הטמפ' רתיכה של אצטון?
56.53 מעלות צלזיוס...
נכתב במקור על ידי kingdevilb 56.53 מעלות צלזיוס... נכון, שאלה 96: מה זה אפקט הפרפר?
אפקט הפרפר הוא ביטוי מתחום תורת הכאוס הממחיש מצב של "תלות רגישה בתנאי ההתחלה" או סרט מצויין לצורך העניין
נכתב במקור על ידי kingdevilb אפקט הפרפר הוא ביטוי מתחום תורת הכאוס הממחיש מצב של "תלות רגישה בתנאי ההתחלה" או סרט מצויין לצורך העניין סרט טוב INDEED שאלה 97: מה הם ראשי התיבות של רמב"ם?
רבי משה בן מימון... אמא שלי עובדת שם
נכתב במקור על ידי kingdevilb רבי משה בן מימון... אמא שלי עובדת שם נכון, שאלה 98: מה האורך של המעיים? ( דק' + גס ) באמת שאין לי על מה לשאול
אורך המעי הדק הוא כ- 6.7 מטרים, בעוד שהמעי הגס מגיע למטר וחצי. 6.7+1.5 = 8.2 מטרים יאללה עוד 2 שאלות !
נכתב במקור על ידי kingdevilb אורך המעי הדק הוא כ- 6.7 מטרים, בעוד שהמעי הגס מגיע למטר וחצי. 6.7+1.5 = 8.2 מטרים יאללה עוד 2 שאלות ! נכון, שאלה 99: מי היה ד"ר ארתור רופין?
ארתור רוּפִּין היה מנהיג ציוני, כלכלן וסוציולוג, מנהל המשרד הארצישראלי ביפו, ממעצבי ההתיישבות הציונית בארץ ישראל. עוד שאלה אחת YOU CAN DO IT
נכתב במקור על ידי kingdevilb ארתור רוּפִּין היה מנהיג ציוני, כלכלן וסוציולוג, מנהל המשרד הארצישראלי ביפו, ממעצבי ההתיישבות הציונית בארץ ישראל. עוד שאלה אחת YOU CAN DO IT שאלה 100: מה בא אחרי המספר 100?
נכתב במקור על ידי ExcluSive שאלה 100: מה בא אחרי המספר 100? סימן שאלה !!!
נכתב במקור על ידי kingdevilb סימן שאלה !!! נודר שאתה אחד הילדים הדבעים XDDDDDDDDDDDD לא
חוקי הפורום