נכתב במקור על ידי Mindstorms אני מאמין שאפשר לראות את זה. אבל אם זה קשה לך לראות אז ה-2 אותיות זה מילה נפרדת. יש ד'. אין - ח', כ', א', ב', ג'. _ _ _ ו ד - _ _ רמז - הוא חי במים י, ם
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Shir י, ם יש את המילה - ים. אין - ח', כ', א', ב', ג'. _ _ _ ו ד - י ם רמז - הוא חי במים
נכתב במקור על ידי Mindstorms יש את המילה - ים. אין - ח', כ', א', ב', ג'. _ _ _ ו ד - י ם רמז - הוא חי במים אתה בטוח שהוא חי במים? ר?
נכתב במקור על ידי Shir אתה בטוח שהוא חי במים? ר? כן, הוא חי במים. ולא, אין ר'. אין - ח', כ', א', ב', ג'. _ _ _ ו ד - י ם רמז - הוא חי במים.
נכתב במקור על ידי Mindstorms כן, הוא חי במים. ולא, אין ר'. אין - ח', כ', א', ב', ג'. _ _ _ ו ד - י ם רמז - הוא חי במים. כיפוד-ים לגבי קודם ממש לא הבנתה אותי נכון ידעתי שזה 2 מילים רק לפעמים יש כאלה שטועים ורושמים את זה לא ברור.
מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר! אוהב אותכם פורום אטרף!
נכתב במקור על ידי Like2Play כיפוד-ים לגבי קודם ממש לא הבנתה אותי נכון ידעתי שזה 2 מילים רק לפעמים יש כאלה שטועים ורושמים את זה לא ברור. חחחחחח זה קיפוד ים. לא משנה קיבלת את הנק'! שאלה הבאה: _ _ _ _
נכתב במקור על ידי Mindstorms חחחחחח זה קיפוד ים. לא משנה קיבלת את הנק'! שאלה הבאה: _ _ _ _ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טמבל יצאתי התבלבתי אחי.. לנושא: א'??
נכתב במקור על ידי Like2Play חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טמבל יצאתי התבלבתי אחי.. לנושא: א'?? יש א _ _ _
נכתב במקור על ידי Mindstorms יש א _ _ _ נ'??
נכתב במקור על ידי Like2Play נ'?? אין - נ'. א _ _ _
נכתב במקור על ידי Mindstorms אין - נ'. א _ _ _ י???
נכתב במקור על ידי Mindstorms אין - נ'. א _ _ _ ג'??
נכתב במקור על ידי Like2Play ג'?? יש. נכתב במקור על ידי Shir י??? אין - י'. א _ ג _ אין מצב שאתם לא יודעים!
נכתב במקור על ידי Mindstorms יש. אין - י'. א _ ג _ אין מצב שאתם לא יודעים! אוגר?
נכתב במקור על ידי Sapir. אוגר? הפעם את גנבת להם שאלה הבאה: _ _ (קל מאוד!)
חוקי הפורום