נכתב במקור על ידי AlteroN חשבתי בכיוון של 10 אחי.. אם תרצה תפתח תיווך... לא גם ככה יש את העמלה הזאת של הנקודות שזה יוצא 7500 נק'... 700 נק' למיליון זה מוגזם אחי.. 9M לשתינו שווה...
נכתב במקור על ידי tommy123 לא גם ככה יש את העמלה הזאת של הנקודות שזה יוצא 7500 נק'... 700 נק' למיליון זה מוגזם אחי.. 9M לשתינו שווה... 9.750 אחי.. אני רוצה שיהיה לי מעל 10מיליון. הצעתי האחרונה גבר..... זאת עסקה שלא תיצא לך מישהו אם הרבה נק'..
נכתב במקור על ידי AlteroN 9.750 אחי.. אני רוצה שיהיה לי מעל 10מיליון. הצעתי האחרונה גבר..... זאת עסקה שלא תיצא לך מישהו אם הרבה נק'.. אחי בבקשה אני צריך את הכסף הזה, אל תיהיה רע.. עם 9M לא בעיה להרוויח עוד 1M או משהו כזה... אז תחכה קצת ואז יהיה לך 10M.. בקשה אחי?
נכתב במקור על ידי tommy123 אחי בבקשה אני צריך את הכסף הזה, אל תיהיה רע.. עם 9M לא בעיה להרוויח עוד 1M או משהו כזה... אז תחכה קצת ואז יהיה לך 10M.. בקשה אחי? עזוב אחי מצטער.. אם תרצה 9.750 תפתח תיווך כלומר 9,750,000.. ותתחייב שהכסף לא גנוב שלא יורידו לי המנהלים
נכתב במקור על ידי AlteroN עזוב אחי מצטער.. אם תרצה 9.750 תפתח תיווך כלומר 9,750,000.. ותתחייב שהכסף לא גנוב שלא יורידו לי המנהלים לא אחי אז עזוב, ולא הכסף לא גנוב... הרווחתי אותו בכיף
נכתב במקור על ידי tommy123 לא אחי אז עזוב, ולא הכסף לא גנוב... הרווחתי אותו בכיף אה יפה אחי... אמרתי לך 9,750 אם תרצה פתח תיווך ותשלח לי קישור לפרופיל.
נכתב במקור על ידי AlteroN אה יפה אחי... אמרתי לך 9,750 אם תרצה פתח תיווך ותשלח לי קישור לפרופיל. יודע מה אני מוכן 9.3M לא יותר, פתח תיווך
חוקי הפורום