קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] breaking benjamin
    על ידי maor3377 בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-02-2007, 18:44
  2. Breaking Benjamin- So Cold
    על ידי Perfection בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-03-2006, 21:46
  3. Main Source - Breaking Atoms
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 12:01
  4. Dokken - Breaking The Chains
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 13:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

Breaking Rapport,qualification

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

ברירת מחדל Breaking Rapport,qualification

טוב אחרי שעבדתי יחסית המון על החלק המעשי של המשחק (שת'אמת עדיף על החלק התאורתי ) וסגרתי בהצלחה

אני רוצה גם לעבוד קצת על תאוריה כדי להעלות את כמות ההצלחות

לכן שתי שאלות לי אליכם

1. מה זה Breaking Rapport מתי עושים את זה (באיזה חלק של האינראקציה) למה עושים את זה ואיך עושים?

2.Qualification איך עושים את השלב הזה כמו שצריך ?

ואיך לדעת מתי הוא נגמר? (למה עושים הבנתי לבד)

תודה לעוזרים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

קודם כל תבין את המהות של מה ששאלת,
    1. לשבור ראפור - משמעו לעשות הפסקה ב"זרימה" של השיחה. זה יכול להיות משהו מאוד בוטה כמו עקיצה מודעת ("את חוזרת על עצמך שמת לב?") או משהו מאוד "עדין" כמו לסובב את הגוף ממנה, להסתכל למקומות אחרים ליידה, וכו..

הסיבה היא מאוד פשוטה, תחשוב על שיחה כמו גל. גל ככל שהוא מתקרב לחוף הוא גדל, ובסופו של דבר, הוא נשבר בנקודה מסויימת. אם תנסה לתפוס גל כשהוא נשבר, לא ייצא לך מזה כלום. זה מה שרוב האנשים עושים, הם מנהלים שיחה עם מישהי והולך להם - אז הם מפחדים לאבד את זה, ומתי שהשיחה דואכת, הם נתקעים (כי נשבר הגל). הרעיון הוא לחתוך את השיחה בשיא - איך עושים את זה? שוברים ראפור. כרגע השיחה מאוד נעימה לה - היא לא רוצה להפסיק אותה, וגם אם תתעלם ממנה לרגע היא תנסה להחזיר אותך לשיחה.
    זה מוביל אותנו ל Qualification, או במילים אחרות "החלק שהיא מוכיחה לי שהיא שווה שאני אחזור לשיחה ולהתייחס אליה".

אם היא מנסה להחזיר אותי לשיחה, מנסה להשיג את התשומת לב שלי, היא משקיעה בי. לפני שהיא משקיעה בי, אין לה שום סיבה שבעולם לנסות להוכיח לי כלום. אבל אחרי שהיא השקיעה בי (דהיינו, הפכתי את הדינמיקה ועכשיו היא מנסה להחזיק את השיחה), אני יכול לשאול אותה דברים על עצמה. בדר"כ דברים שגורמים למישהו להוכיח את עצמו זה דברים שקשורים לשאיפות, אמונות, תכונות טובות בו וכו..
    (מכאן המשפט השחוק עד דק - "תספרי לי 3 דברים מעניינים על עצמך" - אבל שוב, אין שום קשר לדברים מעניינים, מבחינתי שתספר לי משהו אחד שהיא באמת חושבת שהיא טובה בו. ואז עוד אחד. ואז עוד אחד. מבין לאן אני חותר?)

כמה דברים שחשוב לזכור זה שכל פעם שהיא מוכיחה את עצמה, אתה חייב לתת לה תשומת לב על זה. אתה לא יכול להתעלם ממה שהיא אמרה, כי היא תעלב במקרה הרע, ותפסיק לנסות במקרה הפחות רע.

גם חשוב שקודם כל תיהיה שיחה זורמת, בלי ראפור, אין לך איך לשבור ראפור, מה שאומר שלא תיהיה השקעה, וכפועל ישיר, היא לא תזרום איתך. (אלא אם היא רוצה אותך, ואז אין מה לשבור את הראש בכלל..).

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    קודם כל תבין את המהות של מה ששאלת,
    1. לשבור ראפור - משמעו לעשות הפסקה ב"זרימה" של השיחה. זה יכול להיות משהו מאוד בוטה כמו עקיצה מודעת ("את חוזרת על עצמך שמת לב?") או משהו מאוד "עדין" כמו לסובב את הגוף ממנה, להסתכל למקומות אחרים ליידה, וכו..

הסיבה היא מאוד פשוטה, תחשוב על שיחה כמו גל. גל ככל שהוא מתקרב לחוף הוא גדל, ובסופו של דבר, הוא נשבר בנקודה מסויימת. אם תנסה לתפוס גל כשהוא נשבר, לא ייצא לך מזה כלום. זה מה שרוב האנשים עושים, הם מנהלים שיחה עם מישהי והולך להם - אז הם מפחדים לאבד את זה, ומתי שהשיחה דואכת, הם נתקעים (כי נשבר הגל). הרעיון הוא לחתוך את השיחה בשיא - איך עושים את זה? שוברים ראפור. כרגע השיחה מאוד נעימה לה - היא לא רוצה להפסיק אותה, וגם אם תתעלם ממנה לרגע היא תנסה להחזיר אותך לשיחה.
    זה מוביל אותנו ל Qualification, או במילים אחרות "החלק שהיא מוכיחה לי שהיא שווה שאני אחזור לשיחה ולהתייחס אליה".

אם היא מנסה להחזיר אותי לשיחה, מנסה להשיג את התשומת לב שלי, היא משקיעה בי. לפני שהיא משקיעה בי, אין לה שום סיבה שבעולם לנסות להוכיח לי כלום. אבל אחרי שהיא השקיעה בי (דהיינו, הפכתי את הדינמיקה ועכשיו היא מנסה להחזיק את השיחה), אני יכול לשאול אותה דברים על עצמה. בדר"כ דברים שגורמים למישהו להוכיח את עצמו זה דברים שקשורים לשאיפות, אמונות, תכונות טובות בו וכו..
    (מכאן המשפט השחוק עד דק - "תספרי לי 3 דברים מעניינים על עצמך" - אבל שוב, אין שום קשר לדברים מעניינים, מבחינתי שתספר לי משהו אחד שהיא באמת חושבת שהיא טובה בו. ואז עוד אחד. ואז עוד אחד. מבין לאן אני חותר?)

כמה דברים שחשוב לזכור זה שכל פעם שהיא מוכיחה את עצמה, אתה חייב לתת לה תשומת לב על זה. אתה לא יכול להתעלם ממה שהיא אמרה, כי היא תעלב במקרה הרע, ותפסיק לנסות במקרה הפחות רע.

גם חשוב שקודם כל תיהיה שיחה זורמת, בלי ראפור, אין לך איך לשבור ראפור, מה שאומר שלא תיהיה השקעה, וכפועל ישיר, היא לא תזרום איתך. (אלא אם היא רוצה אותך, ואז אין מה לשבור את הראש בכלל..).
    רגע , אז בעצם נג הוא שבירת ראפורת נכון?

עד עכשו חפשתי את הסיבה לכך שאני מצליח בלי לתת נגים (אני פשוט לא אוהב להוריד לאנשים ביטחון)

זה כי תמיד הייתי "משחק " קצת עם השפת גוף

החלק שלא הבנתי (או שאני לא מתורגל מספיק) הוא איך לעשות את זה עדין לא בצורה בוטה כמו שהזכרת כאן

אני אמור להצהיר משו כמו "אני שונא אנשים שלא יודעים לנהוג כמו שצריך רגע את אישה בטח את נוהגת גרוע נכון?"

משו בסגנון?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מה אתה נותן עכשיו מופע סטנדאפ? למי אכפת מה אתה שונא או לא?
    תיהיה אישי. אתה מדבר איתה. תתייחס למי שהיא.

אם שאלת אותה מה דבר שהיא חושבת שהיא ממש טובה בו והיא אומרת סקס, תשאל אותה אם היא בולעת או יורקת.
    זה לא משנה מה השאלה, העיקרון הוא רלוונטי...

ובנוגע לשפת גוף, אתה עושה את זה כל פעם שהשיחה קצת משעממת אותך אתה פשוט לא שם לב. אם תשים לב תבין מה אתה עושה ותוכל
    לעשות את זה בכוונה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

זאת הייתה רק דוגמה , אבל לא נורא

תודה על העזרה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect