נכתב במקור על ידי joni123123 שלחתי אחי... שלח לי... ואחי האנטי וירוס עולה על זה? כי אם כן לא הכי שווה חח נכתב במקור על ידי toorbo שלחתי,שלח. נכתב במקור על ידי vcnda8 שלח , שלחתי ... kibaltem
שלחתי 30 נק' תעלה לי מוניטין ותשלח .....
שלום שלום
נכתב במקור על ידי Eden. שלחתי 30 נק' תעלה לי מוניטין ותשלח ..... חחח איזה גבר. עריכה: אני לא יכול לעלות יותר מוניטין ב 24 שעות. אני מבטיח לך שברגע שאני אוכל אתה תקבל מוניטין. תודה על בונוס הנקודות!
נערך לאחרונה על ידי TzachO; 21-06-2011 בשעה 09:11.
שלחתי לך 10 נקודות שלח לי
מעצב מתחיל לוטו
נכתב במקור על ידי taldaus שלחתי לך 10 נקודות שלח לי קיבלת!
נכתב במקור על ידי TzachO קיבלת! שלחתי אחי, תעלה מוניטין ותוכל להסביר לי איך זה הולך ? אני שולח לו את הקישור שהבאתה לי ואומר לו ללחוץ על זה ? תסביר קצת
נכתב במקור על ידי CRAISER שלחתי אחי, תעלה מוניטין ותוכל להסביר לי איך זה הולך ? אני שולח לו את הקישור שהבאתה לי ואומר לו ללחוץ על זה ? תסביר קצת העלתי + שלחתי כן שלח את זה למישהו וושהוא יפתח.
נכתב במקור על ידי TzachO העלתי + שלחתי כן שלח את זה למישהו וושהוא יפתח. לא הבנתי אחי. להוריד את זה ?או לשלוח לו פשוט תקישור שהבאתה לי? כי זה שקוף השם של זה
נכתב במקור על ידי CRAISER לא הבנתי אחי. להוריד את זה ?או לשלוח לו פשוט תקישור שהבאתה לי? כי זה שקוף השם של זה תוריד אבל אל תפתח (אם אתה רוצה לראות איך זה אז תפתח ואז תכבה את המחשב ותדליק). ואחרי שאתה מוריד תשנה את השם.
נכתב במקור על ידי TzachO תוריד אבל אל תפתח (אם אתה רוצה לראות איך זה אז תפתח ואז תכבה את המחשב ותדליק). ואחרי שאתה מוריד תשנה את השם. שלחתי 18, סתם שיהיה לי עגול תשלח בבקשה
מחפש חתימה שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
נכתב במקור על ידי AtlaNTiS שלחתי 18, סתם שיהיה לי עגול תשלח בבקשה חח איזה גבר, שלחת.י
חוקי הפורום