|
|
תשחזר את המערכת, אני רואה שיש לך XP אז כנס להתחל כל התכניות> עזרים> כלי מערכת> שחזור המערכת עכשיו תבחר כמה ימים אחורה אבל תקשיב כבר יותר משנה וחצי אין לי XP אז אני לא ממש בטוח אם הכלי מערכת זה בעזרים אבל תחפש שם אפילו אם תכתוב בחיפוס שחזור מערכת תמצא.
בכיף אחי![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה במקרה על מחשב שמחובר בצורה אלחוטית?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
גש בסקייף לכלים> אפשרויות> מתקדם ותסיר את הוי מכאשר גרסה זמינה הודע לי
ככה אתה מבטל את העידכונים
תריץ סריקת וירוסים במצב בטוח עם...זה ועדכן בתוצאות.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
תוריד את ההתקנה מחדש:
http://www.skype.com/go/getskype-full
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אין לך מאיזה סיבה הרשאה ליצור קבצים ב AppDeta
גש ליעד הבא:
C:\Documents and setting\%UserName%\Application Data\Skype
נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-06-2011 בשעה 18:17.
מ א ו ש ר
תסיר לגמרי את הסקייף לגמרי לאחר שאתה מסיר כנס התחל חיפוש רשום שם skype מחק כל מה שתמצא
תוריד גרסה 4.2 ונסה להתקין אם אתה לא מוצא מישהו ישיג לך כאן גרסה ישנה יותר אם לא אני יגיע לבית ויתן לך לינק
שים לב תוריד ושמור על שולחן העבודה אל תפעיל כי זה ישר יעדכן לגרסה החדשה
לאחר שהורדת ושמרת בשולחן העבודה חשוב נתק את האינטרנט ותתקין עם סיום ההתקנה גש להגדרות כמו שהסברתי לך למעלה ובטל את העידכונים לאחר מכן חבר את האינטרנט ותאאה אם זה עובד
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות