|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אוקי למעלה בחר בכלים>אפשרויות תיקייה>רד למטה וחפש משהו בסיגנון של השתמש בשיתוף פשוט, בטל את הסימון לידו ואז תלחץ ימני על התיקייה של Skype אמור להיות לך שם לשונית אבטחה עבור אילה ותן לעצמך הרשאות עליה לאחר מכן מחק אותה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני ממליץ על
תמיכה מרחוק Vip
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
תסיר את התוכנה לגמרי עם Revo Uninstaller
ובחר במצב מתקדם התוכנה תחפש לך שאריות של הסקייפ
מ א ו ש ר
מה הקשר סקייפ?!
זה בווינדוס, גש לתיקייה הזאת שוב
C:\Documents and setting\%UserName%\Application Data
ואז למעלה בחר בכלים>אפשרויות תיקייה>תצוגה>חפש שם השתמש בשיתוף קבצים פשוט (מומלץ) ובטל את הוי לידו
עכשיו לחצן ימני על התיקייה Skype מאפיינים צריכה להיות לך שם לשונית בשם אבטחה, שם תן לעצמך שליטה על התיקייה תאשר ואז תנסה למחוק אותה שוב
זה רושם לי
לחץ כאן על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי.
![]()
מ א ו ש ר
לא נתתה לעצמך הרשאות /=
טוב לא רציתי להביא לך את זה אבל כניראה שאני אהיה חייב..
http://media.askvg.com/downloads/200...p%20Option.zip
תוריד את זה תחלץ ותפעיל את Add Take Ownership Option.reg תאשר את ההודעה אחרי שזה יתווסף תלחץ ימני על הקובץ ויהיה לך שם "Take ownership" תלחץ על זה זה יתן לך הרשאות על התיקייה ואז תוכל למחוק אותה
מ א ו ש ר
חוסר הרשאות בדרך כלל זה וירוס הרשאות לא משתנות סתם. יכול להיות שבכלל אנחנו מחפשים במקום הלא נכון
עזוב את סקייף בנתיים בוא נראה מה לעשות עם חוסר ההרשאות.
דבר ראשון כנס ללוח בקרה חשבונות משתמש ובדוק שהחשבון שלך מוגדר כמנהל במידה וכן תמשיך לשלב שני
דבר שני כנס למצב בטוח עם רשת כבה ותדליק את המחשב ולחץ על F8 עד שיופיע לך מסך עם בחירה.
במסך הבחירה בחר בSAFE MODE WITH NETWORK
תוריד את
...זה וגם... ..זה תריץ סריקה לפי הסדר תמתין בסבלנות עד לסיום
חשוב בראשון בחר בסריקה מלאה. במידה ויש אנטי וירוס פעיל נטרל אותו.
סיים את מה שאמרתי לך תעדכן בתוצאות הסריקה לאחר מכן אני יעלה לך מספר קבצים שמבטלים חוסר הרשאות.
אני ממתין לתוצות הסריקה
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 23-06-2011 בשעה 04:15.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות