סטטוסים לפייסבוק 1#:
1. אם משעמם לך בשיעור אז אתה יוצא החוצה סתם אבל אתה חייב למכור איזה תרוץץ למורה אז אתה אומר לה : אני יכול ללכת לקנח ת'אף ?! ואז תמיד יהיה ת'ילד המניאק הזה בוא כך ניייר לי יש !
2. הערבי בונה לנו בית... התאילנדי קוטף לנו ירקות... הגרוזיני מוכר לנו במכולת... הסודני מנקה לנו את הבית.... והפיליפינית מטפלת לנו בזקנים... אז חלאס להתלונן שכל העולם נגדנו...
3. כבר מפחיד לישון בחדר עם ארון , עם כל האנשים שיוצאים משם
4. אני שונאת אותו..אייכסס...הוא כזה צבועע..כמעט שקווף..כל החברות שלי אמרו לי תצאי איתו בערב, הוא כזה יפהה, כזה חמוד..אזז פעם יצאתי איתו...הרגשתי שכולם מסתכלים עליי.כאילו כולם צוחקים עליי. זהו. יותר אני לא יוצאת איתו. בחיים. . . . . . . . . . שונאת את הסוודרר הזה !!!!
5. בארנב קודם יורים ואז אוכלים ושועית קודם אוכלים ואז יורים (המבין יביןחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)
6. למה כולם שותים לחיים??? מסכן חיים נשאר צמא! :]
7. איך הייתי רוצה להיות הבושם שלך במדף, ככה שכל בוקר היית לוחצת לי על הראש הייתי יורק לך בפרצוף
8. אני מציע לכם לא להתעסק איתי אני יודע קאראטה, קונג פו, גודו, טאי קוואן דו, גיוגיטסו ועוד מלא מילים מסוכנות
9. תרכבו על bike ,תנעלו nike ותעשו like
10. לאיש אחד היו שני סוסים מהירים. הבעיה היא שהוא לא ידע להבדיל ביניהם. הוא גזר לאחד את האוזן, וזה פעל, עד שהשני נכנס בגדר ואיבד גם הוא את אזנו. האיש הוריד זנב לאחד מהם, וזה פעל, עד שהשני נתקע במגרסת אשפה וגם זנבו נכרת. האיש חרט על אחד מהם בסכין, אך באו ונדליסטים וחרטו גם על השני. התייאש האיש, והחליט למדוד אותם. למזלו הרב של האיש, הסוס הלבן היה גבוה בחמישה סנטימטרים מהסוס השחור.
קרדיט לאתר אחר
תהנו![]()

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

ציטוט ההודעה

ספוילר: