טוב אז ככה.אני בן 15.5 תלמיד תיכון .נראה טוב והכל(בלונדיני עם עיניים כחולות).
קיצר לא יודע מה זה קשור עכשיו!אני בחופש גדול כמו שכולם יודעים וזאת אחלה הזדמנות לצאת למקומות ולהכיר בנות

אבל מה הבעיה?בחיים שלי
ואני מדגיש בחיים לא התחלתי עם בחורה!אף פעם.כאילו אני לא ביישן או משהו:נגיד אני רואה בחורה אני לא מתבייש לפנות אליה אבל אני לא
יודע מה להגיד לה איזה משפט להגיד לה כדי שהיא תתיחס אלי ושלא תתעלם ותברח ממני.זה לא ספאם אני באמת אף פעם לא התחלתי עם בחורה ואני לא יודע איך להתחיל אם בחורה.קראתי חומרי פיקאפ ועדיין לא ניסיתי את החומרים בשטח כי שוב אין איזה מדריך שאומר לנו משפטי פתיחה להתחלת שיחה נכון?אז
אני לא יודע מה להגיד לבחורה שאני רואה אותה במקום מסויים.בבקשה תעזרו לי !אתם התקווה היחידה שלי להצלחה אם נשים.אני פשוט לא יודע מה לעשות.תודה מראש לעוזרים

בלי בנות ככה אני חושב החיים שלי בזבל.או כמו שמיסטרי אומר:"פיקאפ יבנה לך חיים חדשים"(מתוך התוכנית the pickup artist )בינתיים החיים שלי משעממים וחרא חיים

סורי על החפירות.באמת אני מוכן לעשות הכל כדי להתחיל אם בנות ולהיות פיקאפר :בא לי גם לצאת לסארגים לכתוב כאן דיווחי שטח ולהיות מאסטר

בא לי להיות אחר כך אם שותף ולהשתגע על בנות אבל אני לא יודע איך לעשות את זה.help !אני בדיכאון מזה באמת.